Kategórie
Bike-techposledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.25" Active K-Guard plášť, drôt
11,79 €
savings
MOC 24,99 €
-14% Schwalbe Hans Dampf 26x2.35" Evolution ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-14%
MOC 83,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
22,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
Schwalbe Jumbo Jim 26x4.00" Performance Addix plášť pre fatbike, kevlar
51,99 €
MOC 71,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe Rapid Rob 26x2.25" plášť, drôt, biely pás
15,69 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
Ale medved, to ta vzdy zarucene prebudi, to viem
ešte raz sem dám súhrnne všetky možnosti prepravy cyklistov do Malých Karpát:
Autobusové spojenie aj s prepravou bikov - CP Bratislava – Horné Orešany
https://www.idsbk.sk/download/r3v2001ks41d.pdf
Tak som to včera skúsil, BIKEBUS BA - PEZINOK - HORNE OREŠANY prišiel bus s prívesom pre bike/člny.
Dá sa otvárať z každej bočnej strany, je tam 30 hákov na zavesenie, vyššie, nižšie,dajú sa posúvať, môj 29" kellys sa zmestil bez problémov. Potom sú tam ešte také tyčky, ktoré sa dajú posúvať a tak oddeliť bicykle navzájom od seba aby nelietali. člny/kajaky sa dajú dať do takej vodorovnej časti, teraz bola zložená.
Jediný problém čo som si všimol, pri zavesení bicykla na hák sa prevodníkom s reťazou dotýkal stredovej tyče, ktorá je vo vozíku, ale žiadne poškodenie nenastalo. Bicykel som si zavesil/zvesil sám sám, nabudúce ho dám na hák nižšie aby sa nedotýkal tej tyče.
Cena ak sa nemýlim bola : 2.10€ PK- Horné Orešany lístok + 0,45€ PK - Horné Orešany dovozné za bicykel
Po červenej cyklotrase zo sedla Skalka na Hubalovú som ešte nikdy neišiel, tak dnes to bola pre mňa premiéra. Na jednu stranu nádherné prostredie a výhľady, no na druhú zbytočné plytvanie výškovými metrami. Radšej budem chodiť okolo Panského domu v obore, ale tá príroda mala niečo do seba. Inak všimol som si, že tam niekto zastriekal väčšinu značení (červené C) na stromoch, neviem odkedy to tak je, ale musí to tam niekomu veľmi prekážať.
VladTTX
Tiez som mal podobne pocity ze radsej budem prenasat cez Taricove ako jazdit po tejto trase. Pytal som sa SCK ktory to znacil a vraj dostali povoelenie len na takuto verziu.., Zatriekane je to cca uz 2 roky hned ako to vyznacili, ale neviem preco kriklavo zelenou ktora je snad este lepsie vidiet
Včera som to tiež išiel, Horné Orešany, Majdan, Sklená Huta, Sedlo Skalka, Zadné Hlinené, Panské Uhliská, Hubalová, Pezinok. Ten kopec zo Zadného Zabitého na Panské Uhliská bol náročný, ani nie tak výškovo, ako dĺžkou, ale dal sa vyšliapať.
Skôr potom od lúky, smerom hore na modrú značku, som častejšie oddychoval v tom strmáku, hoci to na fotke také strmé nie je, ale vyšliapal som ho až hore.
Nabudúce možno skúsim inú trasu, ale teraz som chcel ísť práve toto.
Nabudúce vyskúšam tú trasu okolo Panského chodníka, aby som toľko zbytočne neklesal a potom nestúpal.
V severnej casti su 2 useky, kde to znacenie nie je zrovna idealne. Spominane klesanie/stupanie do doliny smerom k Dobrej Vode a ze usek Dlhe Rovne - Komarova nevedie cez Horna Roven.
Paradoxne data SCK maju trasovanie inak (lepsie) ako realita https://tt.cykloportal.sk/trasy/047-stefanikova-cyklomagistrala/
Pekne to vidiet na podklade cyklo freemap, kde je zakreslena realita. Netusim preco je to tak.
misto pripadne Laco Findl by sa mohli vyjadrit.
Cez oboru po "vrstevnici" (Hubalova - Skalka) cyklotrasa nevedie, lebo to nepovolili vyznacit. Ist cez oboru je uz zopar rockov legalne a vsetci znali situacie jazdia tadial. A jazdili aj v dobach davno minulych, ked to este legalne nebolo
Uvidime, skusime casom aj zlegalnenie ( vyznacenie) trasy cez oboru v useku Hubalova - Skalka...
Podakovanie dvom bajkerom na bluetraily za pomoc so zachrankou.
Jeremymu skore uzdravenie . Drz sa.
edit: na fotke to nevidno skoro vobec
Scarinko nevie jazdit cez kolajnice
celkom spravne pochopenie.. chlapec mal stastie v nestasti.. zlomena ruka sa zahoji..
tak ale koli 2km po ceste okolo cintorina by som tade nesiel