http://www.stupavskymaraton.sk/propozicie.htm
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
posledný komentár: 19. 9. 2014 o 14:43
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
posledný komentár: 19. 9. 2014 o 14:43
to hej, ale potom v druhom kole ste sa dostali medzi kratkych, hoci roztahanych do mensich skupiniek. Ja som sa v tom valove pred Borinkou uhol dvom borcom. Sli podozrivo rychlo na "kratkych", podla vysledkov som zistil ze to boli "dlhi".
Kazdopadne som zistil ze sa mozem spolahnut na moj novy bike (kupeny tento rok). Pre moje potreby je dost stabilny aj dobre brzdi. Bez problemov som presiel vsetky zjazdne useky - pevne som drzal riadidla, aj nohy ostali na pedaloch, akurat som mal aj prsty na brzdach.
Kami...ja som isiel s jednym chalanom a v tom valove sme predbiehali daky parik...a hned som si ustlal aj ja na par sekund a frcal dalej
Lenže vy ste si museli dať dve kolečka aby ste nás dobehli
Lenže vy ste si museli dať dve kolečka aby ste nás dobehli
tak moc ste nam usli, ze sme museli az dve robit aby sme vas dobehli
daleko ste boli
ale tych dochodcov co je v tom lese
hehe ked vletis do jarku zakryteho listim samo pojde len salto mortale
inak istotu v zjazde ziskate jazdenim.. cim viac prejdete tym viac si verite, a ked uz si verite privelmi tak hodite nejakeho tigra a sebavedomie zasa klesne na prijatelnu uroven
Zuzka a Mišo
A co sa tyka toho zranenia: Kazdy ucastnik ide na trat na vlastnu zodpovednost a musi dodrziavat pravidla cestnej premavky. A ked vchadzam na cestu z miesta mimo cesty abo z vedlajsej cesty, tak hadajte co asi hovori vyhlaska? Zodpovednost je vzdy len na bikerovi - ma oci, ma sa obzriet predtym, nez vpali na asfalt. Ked len slepo dupe, tak to tak aj vyzera a obcas to aj konci nestastim. A obvinit organizatora za to, ze biker v zapale zavodenia nedava pozor a vleti pod auto je trochu silne, nie?
P.S. Aj ked stoja na asfalte smerovcici, tak sa obzriem - ked ide o zdravie, tak sa nebudem spoliehat na niekoho kto mi mavne rukou a ja vletim v plnej rychlosti pod kolesa...
Okrem toho už som zažil ako regulovčíčka mávala po aute že pozoooor a šofér ju veselo ignoroval... keď môžu mať niektoré elementy prču z polície, tým skôr ju budú mať z 50kilovej dívenky... a je dosť blbečkov, ktorí keby vedeli, že môžu sepáliť pretekára, ešte by dopredu pustili stierače...
Mne sa ale ten maratón v globále páčil, predovšetkým trať.
P.S. Drzim palce Jozovi v uzdraveni.
to miesto bolo celkovo nezregulovane - privela ludi, deti, vsetci sa motali potrati, kopu zaparkovanych aut, autobusov (
kvoli tomuto nekoordinovanemu davovemu pretlaku tam auta isli "neunosne" pomaly (takze clovek musel predbiehat a "tlacit sa", co je vrcholne nebezpecne), auta sa tam otacali, ludia nekukali kade lapú čo je vysoko vhodne pre nehodu ....