Ked sme sa tu uz tak pekne rozmnozili tak by nebolo od veci mat vlastne vlakno pre tipy, triky a pod. ohladom Rocky Mountain Powerplay bajkov (Altitude, Instinct, Growler).
Ano ak citis, ze nemas dostatocny vykon, pripadne pri dosiahnuti limitu 25km/h citis vacsi odpor motora ako obvykle tak je na mieste spravit kalibraciu. Aj ja robim sem tam v terene.
V sobotu som jazdil trasu : S.Lupča,Kalište,Kečka,Hriadeľské sedlo,S.Lupča, čo bolo nejakých 48km a cca 1500 výškových. Prvý krát som mal nasadený overtimepack. Spotreba bola veľmi dobrá, spotreboval som celý overtimepack 314WH a v normálnej baterke mi zostalo 70% energie. A to som sa nejako zvlášť neobmedzoval. Výdrž bateriek je skvelá.
Citit, berem ho len na epicke vyjazdy, na zjazdy (90% mojich vyjazdov) ho neberem, lebo ked do neho chytis skalu alebo sa vysypes tak moze ten plast v predu prasknut velmi lahko.
Podrzis na kontroleri gombík Menu a zapne sa ti Settings menu, kde je Calibration. Tam das Start a chvilku pockas. Retaz musi byt prehodena na najľahší prevod a pedale volne.
Nie , ani u mňa s tým nie je žiadny problém. Predtým som jazdil Haibike a tam to bolo s uchytením batérie problematické. Po cca 50-60km som to musel stále doťahovať.
Zo zaciatku sa mi zdalo, ze mi tam nieco pocas rozbitych zjazdov jemne klepalo a teraz neviem, bud to uz nerobi, alebo to uz nevnimam. Pozriem sa na to pri dalsom vyjazde .
Mne to bucha dost. A ked bateriu vyberiem, tak ide pekne ticho. Podla mna je problem s tym plastom na baterii, takou tou vzperou. Klepe to dost hrozne.
Podľa mňa veľmi zle riešené. Aj uloženie káblov + vôla pri batérii. Riešia to takou vzperou, ale evidentne pri mojom kuse je tam malá vôľa. Mám ešte aj Focus a tam je kabeláž uložená oveľa lepšie a je k nej aj dobrý prístup.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako sa robí kalibrácia? Ešte som ju veru nerobil.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Nie , ani u mňa s tým nie je žiadny problém. Predtým som jazdil Haibike a tam to bolo s uchytením batérie problematické. Po cca 50-60km som to musel stále doťahovať.
Zo zaciatku sa mi zdalo, ze mi tam nieco pocas rozbitych zjazdov jemne klepalo a teraz neviem, bud to uz nerobi, alebo to uz nevnimam. Pozriem sa na to pri dalsom vyjazde