Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Bol som tam naposledy v stredu prilozit pivka do vody a vsetko bolo ok, aj chodnik pekne preslapany.
Foto je zo 16 jula, ale prisaham, ze som tam bol aj v stredu. Voda nastastie aj napriek sucham v nej este je 😉
https://www.varhol.sk/podtisicovkou/
Bol to socialny experiment o ktory som sa nemohol postarat lebo ked zarastol vysokou travou som mal od lekara stale zakazane kosit a turistikovat. Takze teraz je to nespecificke osviezenie pre tych co maju chut. Nie je tam ziadna tabula, ziadna reklama. Kto chcete, mozte tam nieco odniest pre dobry pocit alebo si zobrat.
Podla moznosti tam povynasame do jesene nejake obcerstvenie, ale ak buduci rok otvoria Lajosku, ja s tymto koncim, kedze to je hlavny dovod preco to robim.
Ja som dnes zamieril na juh, aj tak som už nejaký čas plánoval povyfarbovať štvorčeky v okolí letiska a USSteel v rámci stathunters. Sice bolo teplejšie, ako pôvodne sľubovali a aj protivietor na niektorých úsekoch bol dosť nepríjemný, ale aspoň mám väčšinu splnené
Podla mna by si urcite nemal ist.
V ZIADNOM, opakujem, V ZIADNOM pripade nevstupuj do ziadneho lesa. *Irony off*
V ZIADNOM, opakujem, V ZIADNOM pripade nevstupuj do ziadneho lesa. *Irony off*
Citujem z neoficialnej odpovede:
turistické cesty a cyklotrasy nepovoľujú.
MALÁ LODINA. Pri hasení lesného porastu v katastri obce Malá Lodina (okr. Košice-okolie) zasahovalo v nedeľu dopoludnia 70 profesionálnych a dobrovoľných hasičov.
A to vrátane príslušníkov Hasičského a záchranného zboru (HAZZ) z modulu pozemného hasenia, a to skupina západ, stred a východ.
S hasením pomáhali v nedostupnom teréne pre hasičskú techniku aj dva vrtuľníky Leteckého útvaru rezortu vnútra a rezortu obrany.
Informovala o tom Katarína Križanová z komunikačného oddelenia Prezídia HaZZ.
Požiar sa rozhorel už v stredu.
Tisicku zasobim mozno az o tyzden. Mam tento tyzden pracovnu pohotovost a konvertujem ebike na bezdusaky (prvykrat v zivote, cize ocakavam komplikacie ?) a na normalnom biku na tisicku ledva vyjdem s lahkym batohom nieto tazkym.