nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Eurosport ešte za Bakalařa ?
Škoda že sa nedožil Saganovej a tejto éry to by bolo postrehy :/ ...
--na druhom medzicase uz -28s
Tak Woutík nemá dno, ten by mohol ísť aj 40 dní v kuse a proste ani záchvev slabosti...
Ja uz nemozem chlapci, uz je to na mna privela
a ten ketón mix - Duracel/Energizer ani nespomínam... aj ja scééém troška...
neostáva nám nič iné, len veriť, že všetko je v porádečku, tak ako má byť...
Zelený - Jumbo Visma
Bodkovaný - Jumbo Visma
Etapa v Paríži - ???
Vidim to podobne, neverim, ze by si po Armstrongovi dovolil niekto robit to az takto zjavne. A ad dresy, nie je to tak davno, co isty Tadej Pogacar vyhral zlty, biely aj bodkovany dres
Zelený - Jumbo Visma
Bodkovaný - Jumbo Visma
Etapa v Paríži - ???
Neviem čo máš blbe narážky 😛. Predsa
1Laporte
2Aert
3. Hooydinck
4.Jonas
Obdivovať dnešných cyklistov je obdivom pre ich biochemikov.... Každý dnes vie, že napr. zázračné zmŕtvychvstanie Flodya Landisa na TdF v 2006 bol odrb!!! Ale nikomu už nedocvakáva, ako sa Alaphilippe v 2019 po časovke nevládal ani vycvaknúť z pedálov, oprel sa o zvodidlá a trpel.... no a na druhý deň už hýril aktivitou a celému vtedy slávnemu SKY trvalo skoro celú TdF, aby ho "uvarili".
Celá profesionálna cyklistika je len prehliadkou schopností biochemikov. Bohužiaľ, kedysi sa museli skrývať a kamuflovať svoju robotu.
Dnes už bez hanby vyrábajú "zázračné supertalenty" ako Belgická o***** a teraz ten čistič rýb....
"Odstavenie" Pogačara bolo rozhodnuté už pred TdF = POLITIKA....
Je to to isté, ako "odstavenie" Sagana.
Alebo si niekto, kto má ešte svojprávnosť, myslí, že Sagan zabudol, ako sa vyhráva?
Vedenie UCI má svojich dopredu stanovených hrdinov a Sagan mal veľké šťastie, že mal charizmu a talent. Bol "použitý" - zaskvel sa ako hrdina, čo vyviedol cylistiku z obrovského prúseru po kauze Armstronga. Dostal šancu, ale len na obmedzenú dobu. No a potom už našli "svojich". Prečo by im niekto z východnej Európy naďalej kazil kšefty!!!
Blahoslavení chudobní duchom, čo veria na supertalenty! Ani veľký ED by nebol veľkým EDom bez svojho dochtúrka!!!
Treba si pozrieť napr. osudy majstrov sveta v cyklistike za posledných 40-50 rokov. Pre tých jednoduchších napoviem: Pozrite si ich vek úmrtia, prípadne dopingové kauzy.
Kto si to dovolil robiť takto okato zjavne po Eddy Merckxovi?
Kto si to dovolil robiť okato a zjavne po teame festina? A to myslím, že bol riadny škandál s pomerne exemplárnymi trestami. Ale neodradilo to Lanca, Floyda,Vina, Contíka a mnohých dalších. Osobne si myslím, že ak by Lance nebol po ľudskej stránke hovedo a bol aspoň taky pohodak akým je dnes, tak by stále bol rekordér TdF