nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
príde mi zvláštna taká jasná dominancia vždy jedného, dvoch tímov... predpokladám, že všetci majú *****h lekárov, fyzioterapeutov, masérov, psychológov, výživových poradcov a čo ja viem koho ešte... jasné že aj v cyklistike sa už začínajú točiť veľké prachy, ale tak budeme (skôr chceme) veriť, že je všetko s kostolným porádečkom...
aspoň to bolo zaujímavé, je na čo pozerať, je nad čím polemizovať, kto chce kritizovať, poukazovať a aj si zanadávať, a vo tom to jé...
Aj tak sa tu natahujeme zbytocne, lebo toto forum na veci nic nezmeni a kym mu nic nedokazu, plati prezumpcia neviny
Čo sa týka tej otázky- až do tých prvých náročných etáp,sa všetci klasikári a špurtéri,ešte držia v GC vpredu,ale náročnosť alpských a pyrenejských etáp,ergo ich straty v 10-tkach minút ich nemilosrdne zomelú v celkovom poradí.Teda až na jedného...
To máš úplnu pravdu,naše názory a komentáre nič nezmenia,ale je to forum a pokiaľ sa navzájom rešpektujú opačné názory,je to o.k.aj keď nič nevyriešime.Prezumpciu neviny rešpektujem,ani v jednom príspevku som nenapísal,že JUMBO dopuje,len mám veľmi vážne podozrenie,že výkony Aerta v HC etapách a jeho celkové 21.miesto v GC,nie sú zlučiteľné z jeho telesnou schránkou.
Ganna je sice (vraj) maximalny detailista a prefekcionista, iba na MS prisiel nepripraveny. Po preflamovanej noci a so spinavou nenaolejovanou retazou, aby dal Vojtovi sancu?
Vyhral casovku aj okolo Svajcu, kde porazil Kanceláriu. Ale aj Kalifornia, aj Svajc boli kratke casovky. Kratke casovky a prology vedel zajazdit a porazat uplnu casovkarsku elity. Niekedy. Ale dlhu casovku nikdy.
Posledny pretekar v GC
pijem len pivo nealko a žiadne víno ani destiláty, ty si komous krcmový a prestan chlastat aj so svojim amaterom
o 42 %
kto vyhra Vueltu a na ktorom metri o tom rozhodne ?
edit: ,,pijem len pivo nealko ...,, - akurát preddvoma týždňami som kúpil omylom v lidli asi 80 radlerov smädný mních citron aj tu druhu prichu až doma som zistil že to má 1,8 % alkoholu - cca pol piva desiatky a vypijem jedno denne tak možno menšie nepresnosti co napišem sú sposobene tým- že vypijem len jedno denne
kto vyhra Vueltu a na ktorom metri o tom rozhodne ?
Roglic...dufam 😎
aj ja - froome vyhrával toury - má dost
Tu Kaliforniu si pamatam dodnes...v tom dlhom kopci sa Peto tak hranit ze mal doslova smrt na jazyku ( a teda vobec sa to v kopci nepodobalo na momentalny prejav WVA ) a ten zaverecny spurt o celkove vitazstvo bol tiez docela "divoky"...tam bol rozdiel par milimetrov, ale dodnes som nevidel/nenasiel cielovu foto ze pre koho