Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
56,99 €
MOC 65,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
Prehlad v mobiloch nemam ziadny, naposledy som mobil kupoval 2014, v 2018 som sa v sutazi dostal k novemu a na tom sa nedavno trochu nafukla bateria no zistil som to az teraz, ked som ho vyrbal z krytu ze ho trochu ocistim a zadna strana po bokoch odlepena od ramu.
Dobre by bolo ak by novy podrzal aspon nejake 3-4 dni na bateriu a mal slusny fotoaparat z moznostou manualneho nastavenia, pripadne moznost fotit do RAW, no a rozmerovo max do 155mm na vysku kedze tolko ma sucasny a uz je to na hrane.
Pripadne vymenu baterie by vedeli urobit aj v normalnom servise, alebo treba hladat nejaky specializovany? Ked boli este vymenitelne baterie tak sa za par drobnych dala kupit nova a mobil fungoval v pohode dalej, no teraz netusim ako to je.
https://www.kimovil.com/en/compare-smartphones/f_max_d+eurPrice.175,f_min_dm+unveileddate.6,f_max_d+sizeHeightMm.156
https://www.alza.sk/inteligentne-telefony/18845588.htm#f&limit=-1--180&cst=null&cud=0&pg=1&prod=&par13033=84--156.2&par380=380-1317&sc=2040
fotak aj ked bude mat nejaku formu manualneho rezimu, bude jedna tragedia.
ak chces do tej ceny nieco aspon ako tak schopne na fotenie, tak Poco alebo Redmi, ale bude to velka cihla, alebo potom mensie dobre fotiace mobily stoja nasobne viac ako 160.
vymena baterie sa da s trochou sikovnosti zvladnut aj doma, ak sa jedna o model zabehnutej znacky, tak je velka sanca, ze navod najdes na youtube..
Daj si vyhladat nejaku lokalitu a vpravo klikni na srdiecko, akoze oblubene. Potom si vyber moznost : Upozornenie pre toto miesto.
Ale je tam info : Upozornenia Windy sú k dispozícii len pre registrovaných používateľov. Najprv sa prosím prihláste alebo registrujte. Nie som zaregistrovany, nepouzivam.
Ale uprimne, ziaden wow efekt sa nekonal, v podstate som mobil kupoval len kvoli fotaku. Oproti mojej "starej" Motorola Edge su dojmy take rozpacite - chaotickejsie nastavenia a v podstate s menej moznostami ako Moto, customization paradoxne lepsia na Moto (na Samsungu si nemozem doinstalovat fonty ake chcem).
Paradoxne najhorsia vec je asi displej - moje oci si musia dost zvykat - neviem ci to je prechodom z OLED na Dynamic AMOLED navyse s nizsou obnovovacou frekvenciou podla PWM ale dost mi to vcera vypalovalo oci, nastastie som nasiel Extra tmave nastavenie co vecer zlepsuje.
Taktiez plynulost je taka zvlastna, akokeby sa pri scrollovani v Chrome obcas telefon zadrhaval, celkovo stara Moto je dost sviznejsia v tomto.
V kazdom pripade mam pocit, ze to s mobilmi ide do <> posledne roky, vela vyrobcov odpadlo, prakticky nic extra uz neponukaju (Moto, Huawei - skoda tej afery so spionazou, maju asi najlepsie fotaky ake som kedy videl, Sony), prakticky ostal Samsung (nemam ich moc rad) a Apple (par veci ma tam odradilo ale ked telefon dosluzi, tak to bude asi dalsi phone bohuzial)
A aj to mam pocit ze Samsung sa meni na Apple (vysoka cena, odpalenie 3,5mm jacku a SD karty atd atd) len mu to moc nejde
Koniec buyer's remorse rantu
podobne bude aj 30tisicka
https://sandberg.sk/sk/support/powerbank-usb-c-pd-20w-30000
nema ale solar
Ohladom solarnych nabijaciek este zmienim, ze vacsina funguje tak, ze ak nabija mobil a napriklad zajde slnko za mrak, alebo sa v vyskytne nejaky velky skok v nabijani, tak to mobil vyhodnoti, ako odpojenie od nabijacky a nabijanie odpoji. Problem je, ze ked sknko zas vyjde, nabijanie nebude pokracovat. Treba konektor vytiahnut a znovu zapojit. U powerbaniek tento problem nie je.
Dokaze, ak mas veeeeela casu. Ja napriklad nechavam SGS21 na noc na 500mA nabijacke na noc.
Existuje také niečo? Lebo keď dám powerbanku nabíjať a na ňu dám zároveň mobil tak ho nenabija