vie niekto napisat, ci je mozne prejst si 51km okruh trate krejzi kedykolvek cez tyzden / vikend ?
alebo su tam nejake vynimky skrz prechodu cez sukr.vlastnikov ?
vie niekto napisat, ci je mozne prejst si 51km okruh trate krejzi kedykolvek cez tyzden / vikend ?
dik moc !
S prejazdom Horalovskych trati nie je ziadny problem. Daju sa jazdit kedykolvek, pozor ale na bezne zavretu rampu zhruba v polovici prveho dlhsieho prevazne kamenisteho zjazdu do Vikartoviec.
ponukam 2x startovne na HORAL za povodnu prvotnu cenu (29eur). Prihlasky su na trasy lejzi a senzi, ale nieje problem v den preteku zjednotit tieto prihlasky na jednu z tych dvoch tras(overene v minulych rokoch).
Trasa už je pekne značená, gpx vám už netreba.... celú trať som si prešiel, za mňa jeden mínus ale aj jeden plus oproti trasám z minulých rokov. Za mínus považujem zmenu trasy z pôvodnej Lopušnej doliny, a namiesto toho sa ide zelenou na Sedlo Tabličky. Rozumiem, že snahou organizátorov bolo nahnať nejaké výškové metre navyše, ale podľa môjho názoru sa v tomto úseku cca.150 metrov pred sedlom bude hromadne tlačiť. Samozrejme tí najlepší to dajú na biku. navyše práve v tomto úseku neskutočné množstvo ovadov, máme sa na čo tešiť. Na zvyšku trate to už bolo z ovadmi v pohode. Za plus považujem zjazd do liptovskej Tepličky... prevažná časť sa ide po lúke, v podstate netreba ani brzdiť, pre nie najtechnickejsich jazdcov úplný ideál. Veľký rozdiel oproti zjazdu po rozbitej kamenistej svaznici. Takže za mňa toľko... prajem všetkým, aby sme sa v sobotu všetci videli zdravý v cieli.
ponukam 2x startovne na HORAL za povodnu prvotnu cenu (29eur). Prihlasky su na trasy lejzi a senzi, ale nieje problem v den preteku zjednotit tieto prihlasky na jednu z tych dvoch tras(overene v minulych rokoch).
Ostalo este jedno startovne, takze ak ma niekto zaujem, tak posuniem.
kamarat sa nemoze zucastnit, preto predáva štartovne na horal, kúpene za 29 € (senzi/lejzi). Predpokladam, ze sa bude dat prepisat aj na nizsie startovne. viac info sprava.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dik moc !
dik moc !
S prejazdom Horalovskych trati nie je ziadny problem. Daju sa jazdit kedykolvek, pozor ale na bezne zavretu rampu zhruba v polovici prveho dlhsieho prevazne kamenisteho zjazdu do Vikartoviec.
predám štartovne na horal, kúpene za 29 € na senzi ale to sa da prepísať na akúkoľvek trať
Ostalo este jedno startovne, takze ak ma niekto zaujem, tak posuniem.
Prípadne cez odkaz:
https://www.strava.com/routes/2992496409480374170
https://www.strava.com/routes/2992503221686834068 — Horal Krejzi - 2x
Senzi trať sa mi nedarí hodiť do Stravy.
Cau, v prilohe .gpx pre Horal Krejzi 2022 aj s profilom.
Su to spojene obe .gpx-ka, ktore su k dispozicii na horal.sk.
kamarat sa nemoze zucastnit, preto predáva štartovne na horal, kúpene za 29 € (senzi/lejzi). Predpokladam, ze sa bude dat prepisat aj na nizsie startovne. viac info sprava.