Pomaly si na seba zvykame, fork uprgrade je prijemne citit, este nejake lahsie kola a budem spokojny.
PS: ak by niekto z LH/LM chcel obcas nieco pojazdit xc prip cesta tak sa rad pridam
pol strasne vela ludi si mysli ze to je ebike ? ale ti co vedia tak vedia ?
zhodou okolnosti ma dnes na rovnakom obehol Jano Halik ? asi nema rovnaky setup ako ty, ale kazdopadne priatelka za nim fucala na Ebiku takze musi to byt riadna raketa...
pol videl som ze janohalik ma presne tento. vidlu zatial nemenil ale kolesa urcite menil a nevsimol som si ci aj axs tam ma.
Mozno ma raz zavola a ukaze mi co dokaze ten bicykel ?
U neho je to ale skor o vykone a jeho vlastnej VO2max, cize ten bicykel ho urcite rychlejsim nespravi, mam ho doma tiez a je podstatne horsi na preteky, nez predchodca toho sparku Ci uz hmotnostne ale aj obratnostou /razvorom, geo, zdvihmi/ a to neoklame nikto..: Rovnako vidiet ako sa s nim Ninovi "dari" ... ale samozrejme, je to marketing a musi sa to predat, tak nikto nemoze povedat ani kriveho pol slova kto ale jazdil poladeny stary spark s ultralight komponentami, uvidi ten rozdiel hned....je to velmi citelne... kto vsak jazdi predtym cokolvek ine, samozrejme ze to pre neho bude brutalny pokrok, i ked je pomalsi.
pol videl som ze janohalik ma presne tento. vidlu zatial nemenil ale kolesa urcite menil a nevsimol som si ci aj axs tam ma.
Mozno blba otazka ale... Preco si menil SID za Fox?
backyfx povodne je tam select + chcel som vymenit iba dumper za ultimate. ale tie 3 polohove su v nedohladne. tak som si povedal ze pojdem do fox. A dalsia vec je ze aj sedlovka aj tlmic su fox. tak uz je to cele na foxe. A este som foxu nejazdil. Jazdil som SID ultimate, dt swiss a teraz skusim fox.
backyfx povodne je tam select + chcel som vymenit iba dumper za ultimate. ale tie 3 polohove su v nedohladne. tak som si povedal ze pojdem do fox. A dalsia vec je ze aj sedlovka aj tlmic su fox. tak uz je to cele na foxe. A este som foxu nejazdil. Jazdil som SID ultimate, dt swiss a teraz skusim fox.
Pytam sa lebo mam tiez objednany ram s fox tlmicom a zvazujem ci... Dokupit SIDLuxe ultimate k vidlici SID SL ultimate ktoru mam alebo nechat kashimu tlmic a dokupit k tomu Fox 34 100mm... Tiez som Fox nikdy nejazdil...
Servus, ja som na sparku vymenil xtr za xx1 AXS, dal som tam Roval kolesa a sedadlo zo stareho s-worksa. A co sa tyka biku, nejazdil som stary Scott, ale som uchvateny z noveho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..nebol k rámu X2? ?
PS: ak by niekto z LH/LM chcel obcas nieco pojazdit xc prip cesta tak sa rad pridam
10,4kg tak ako je komplet
https://r2-bike.com/SCOTT-Remote-Twinloc-Down-Clamp-for-Suspension-Fork-Damper-and-Dropper-Post-2022
zhodou okolnosti ma dnes na rovnakom obehol Jano Halik ? asi nema rovnaky setup ako ty, ale kazdopadne priatelka za nim fucala na Ebiku
U neho je to ale skor o vykone a jeho vlastnej VO2max, cize ten bicykel ho urcite rychlejsim nespravi, mam ho doma tiez a je podstatne horsi na preteky, nez predchodca toho sparku
Mozno blba otazka ale... Preco si menil SID za Fox?
Pytam sa lebo mam tiez objednany ram s fox tlmicom a zvazujem ci... Dokupit SIDLuxe ultimate k vidlici SID SL ultimate ktoru mam alebo nechat kashimu tlmic a dokupit k tomu Fox 34 100mm... Tiez som Fox nikdy nejazdil...
aky tam mas Power meter? nevidno ho
Xcadey, lepili na moju kluku.
Servus, ja som na sparku vymenil xtr za xx1 AXS, dal som tam Roval kolesa a sedadlo zo stareho s-worksa. A co sa tyka biku, nejazdil som stary Scott, ale som uchvateny z noveho.