Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Sovicka30 myslim ze ta cast robila problem i mne a to tak ze ten usek v chko nepoznalo ako vhodne pre bicykel ... poskusaj a uvidis, ako chodca ma to tadial naviedlo, proste chyba v mapovych podkladoch
Nemáš náhodou nastavené mapy.cz na Cestný bicykel?
Inak na graveli sa dá prejsť tá cast. Na začiatku je to pre mňa osobne trochu náročnejšie, ale potom sa to už dá prejsť všetko na pohodu.
To zlte Ccko som siel uz aj na cestaku, ale o*****t sa po mne neodporucam
Caute, vcera som zazrel tuto ruru z ktorej vytekalo bohato vody..ale nepacilo sa mi sfarbenie blata do zlta a aj voda trosku divne zapachala..chut tiez nic moc. Viete ci je to pitne?
Nakoniec s pitim radsej vydrzal a napil sa az pri Dujnici.
My sme išli s kamarátom v piatok z Devínskej do Marianky a do kopcov, kamarát mi ukázal trail "Svätý vrch". Z môjho pohľadu jednoduchšia a krajšia trasa ako Cerovka, viac otvorená do šírky, takže pre mňa lepší prehľad o tom čo ma čaká za zákrutou. A bez nejakého zaváhania aj na HT s dosť zjazdeným zadným plášťom, aj keď je pravda že je dlho sucho a teda pevný povrch. Niektoré úseky by aj syn dal, keby ho to bavilo. Neskôr doma som pozeral že sme podľa traiforks.com prešli časť "3-1" ale je ešte časť "4", tú si zase prejdem neskôr. Celkom sa mi páči raz za čas si nejaký takýto trail pojazdiť .
Fotky nemám, nefotili sme, prešli sme túto časť Karpát krížom krážom.
Zopar fotiek z dneska
Pri snahe dostat sa od Zabiteho do Suchej doliny pri Pile som si si aj trochu zaturistikoval...to je tak ked clovek planuje cez mapy.cz bez overenia zjazdnosti cez heatmapy
Ale vyhlady stali za to.
Zopar fotiek z dneska
Pri snahe dostat sa od Zabiteho do Suchej doliny pri Pile som si si aj trochu zaturistikoval...to je tak ked clovek planuje cez mapy.cz bez overenia zjazdnosti cez heatmapy
Ale vyhlady stali za to.
No, vybral si si dávno nepoužívané chodníčky.. Posledné tri foto: Gloc (Skalka, Zrkadlisko), Malé Vápenné (úbočie) a Keltek (Jelenec).
este raz to skusim vid moj prispevok vyssie
Vie niekto ci je tato voda pitna?
Vzhaldom na okolie je to asi najspolahlivejsi zdroj pitnej vody. Vzdy ked mi dosla voda kludne som ju pil a nikdy som nemal ziaden problem. Mam tendenciu tomu verit viac ako vodovodnej vode. Ale zalezi asi od toho coho sa viac bojis, ci nejakej bakterie, alebo chemickeho kotailu toxinov spsobeneho chlorovanim a rozkladom mrtvych bakterii vo vodovodnej vode.
Pred cca 3 rokmi niekto spravil dlhsiu obchadzku blata od tazby na zvaznici na Malinsky vrch.
Teraz je to spojene s novym trailom od Bandovej luky. Celkova dlzka je cca 1,2 km.
Da sa to ist samozrejme obojsmerne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak na graveli sa dá prejsť tá cast. Na začiatku je to pre mňa osobne trochu náročnejšie, ale potom sa to už dá prejsť všetko na pohodu.
To zlte Ccko som siel uz aj na cestaku, ale o*****t sa po mne neodporucam
Nakoniec s pitim radsej vydrzal a napil sa az pri Dujnici.
Fotky nemám, nefotili sme, prešli sme túto časť Karpát krížom krážom.
http://pourart.pourart.sk/wp-content/uploads/2021/03/2012-2013_Stupava.pdf
Nic aktualnejsieho asi nebude
Ale vyhlady stali za to.
je to taka jemna vajcovka, tento rok som uz z nej pil par krat, bez problemu. Ale ci je oficialne pitna netusim.
Ale vyhlady stali za to.
No, vybral si si dávno nepoužívané chodníčky.. Posledné tri foto: Gloc (Skalka, Zrkadlisko), Malé Vápenné (úbočie) a Keltek (Jelenec).
Sudiac podla najdenych bobkov vyuzivane stale su
Vzhaldom na okolie je to asi najspolahlivejsi zdroj pitnej vody. Vzdy ked mi dosla voda kludne som ju pil a nikdy som nemal ziaden problem. Mam tendenciu tomu verit viac ako vodovodnej vode. Ale zalezi asi od toho coho sa viac bojis, ci nejakej bakterie, alebo chemickeho kotailu toxinov spsobeneho chlorovanim a rozkladom mrtvych bakterii vo vodovodnej vode.
Pred cca 3 rokmi niekto spravil dlhsiu obchadzku blata od tazby na zvaznici na Malinsky vrch.
Teraz je to spojene s novym trailom od Bandovej luky. Celkova dlzka je cca 1,2 km.
Da sa to ist samozrejme obojsmerne.