Niektoré komponenty budem po tejto sezone meniť,vrátane reťaze.Chcem sa spýtať fachmanov pre akú kombináciu sa rozhodnúť.Kľuky zostanú FSA SL-K Light a kazeta bude nová SRAM PG 1070.Rozhodujem sa akú reťaz kúpiť(váhu a cenu neriešim)či Sram alebo FSA SL-K?Ja viem,že tie reťaze sú univerzálne a budú pasovať obe,len by som chcel vedieť či existuje nejaké nepísané pravidlo,v prípadoch keď sú kľuky a kazeta rozdielne-či prispôsobiť reťaz kazete ,alebo kľukám.Alebo je to úplne jedno?Ďakujem za všetky duchaplné odpovede...
Nuž, jazdím tú 12s Shimano reťaz s 11s Dura ace prevodníkmi už druhú sezónu a je to v pohode. Posledný mesiac dokonca s 18 zubovým skokom vpredu a to už je na hrane, ale dá sa s tým žiť
Zdravim,akú retaz by ste mi odporučili na kazetu Garbaruk 50t, prehadzovačka Grx 1x11, prevodnik 38t oval. Teraz tam ma retaz shimano lg500 a retaz šúcha medzi pastorkami hlavne na ťažkých prevodoch.
Inak to radi fajn ?
Caute idem nahodit kazetu vacsim rozsahom (11-32). Idem samozrejme dat aj novu retaz, mozem sa spolahnut na metodu: retaz mimo prehadzovacky na velky prevodnik a najvacsi pastorok + k tomu 2 clanky retaze? Dik
Capagnolo Rekord u 10 a u 11 mam Chorus. Zamna naj retaz vsetko ostatne je sunt. Dlha zivotnost hlavne u 9 a 10s. U 11s uvidim. Skvelo funuzje u SRAM kazety v konbinacii Shimano radenim.
Ahojte, len nedávno som kupoval nový cesťák so sadou 105 a kazetou Shimano CS-R7000, 11-32 + reťaz CN-HG601. Chcel by som k nemu reťaz na obmenu, mohli by ste mi poradiť niečo lepšie? Resp.pomôcť sa v nich zorientovať? Lebo keď som to tu pozeral na eshope, pri niektorých je poznámka: Reťaz Shimano CN-HG701 je určená pre 11-stupňové kazety radu Deore XT M8000 alebo Ultegra 6800.
S aktuálnou reťazou som zatiaľ spokojný, radí hladko, je tichá, nájazd cca 450Km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak to radi fajn ?
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/retaze/10-11-12-prevodov/shimano-retaz-m8100-12-kolo-126-cl-rychlospojka.html?itm_medium=forum#questions
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/retaze/10-11-12-prevodov/shimano-retaz-m8100-12-kolo-138-cl-rychlospojka.html?itm_medium=komentare
savings Shimano Deore XT CN-M8100 reťaz, 12-rýchl., 126 článkov + rýchlospojka
31,99 € savings
MOC 56,99 €savings Shimano Deore XT CN-M8100 reťaz, 12-rýchl., 138 článkov + rýchlospojka
34,99 € savings
MOC 61,99 €https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/retaze/10-11-12-prevodov/shimano-retaz-m8100-12-kolo-126-cl-rychlospojka.html?itm_medium=forum#questions
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/retaze/10-11-12-prevodov/shimano-retaz-m8100-12-kolo-138-cl-rychlospojka.html?itm_medium=komentare
Obidve budú (dostatočne) dlhé, čiže budeš skracovať....😜
savings Shimano Deore XT CN-M8100 reťaz, 12-rýchl., 126 článkov + rýchlospojka
31,99 € savings
MOC 56,99 €savings Shimano Deore XT CN-M8100 reťaz, 12-rýchl., 138 článkov + rýchlospojka
34,99 € savings
MOC 61,99 €Už som objednal shimano hg901 ??♂️?
skúšal niekto z vás 11-kovú reťaz SRAM XX na 11-kovú Ultegru? Podľa sedliackeho rozumu by to malo fungovať, ale pre istotu sa pýtam.
S aktuálnou reťazou som zatiaľ spokojný, radí hladko, je tichá, nájazd cca 450Km.
Ďakujem
Campagnolo Chorus 11s + spojka Sram strieborna.