zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
user_id:
Nemalo by to byt este otvorene, to by som dostal info.
Podjazd by mal byt otvoreny az niekedy v marci. Ale ak by to dostavali skor, dam vediet...
1/3 marca za nami a podjazd stale bezozmeny. Zato na ostatnych usekoch D4 makaju, ze ani po sebe upratovat nestihaju.
Toto bol vcera najhorsi usek. Okrem hliny a strku. este aj cca 10cm kusky zavitovych tyci sa valali na cyklotrase, takze tadial treba opatrne.
poradite mi, ci existuje nejaky ina spojka medzi Dubravkou a Borami, ina ako je cez ten tunel? na mapke nieco vidno, ale radsej si to overim dopredu.
A ak tam nieco je, tak na strane Borov sa odtial da napojit na nejaku cyklotrasu?
Vdaka
---
este doplnujuca otazka - neviete kedy sa postavi ten slubovany mostik medzi Dubravkou a Lamacom?
btw vcera som siel juravu atd tak slubovana cyklotrasa od kruhacu stale konci v slepej ulicke, cize otocka a pekne po ceste
semafor pri metre mi dal instant zelenu po stlaceni gombika aj ked sli auta dost
podjazd pri metre je aktualne nepriedusne zasypany
je rozdiel prejst a prejst a cestak a cestak
mam cestak s 29mm plastami a cestak s 25mm galuskami a karbonovymi kolesami
hadaj na ktorom som vcera siel
terénna vložka je pár metrov.
Od borov sa dá napojiť na cyklotrasu po metro, stade po ceste s širokou krajnicou a potom ide cyklotrasa do devínskej, resp ideš ďalej po vw
semafor pri metre mi dal instant zelenu po stlaceni gombika aj ked sli auta dost
Odporucam davat aj napriek tomu obrovsky pozor. Priblizne pred tyzdnom som tiez dostal skoro instantnu zelenu, bohuzial ale auta nedostali cervenu (len im zhasla zelena), takze vcelku nebezpecna situacia, pravdaze som si to uvedomil az ked pocas mojej zelenej presli 2 auta ako by sa nic nedialo ... este ze som zvyknuty z prechodu pri Botanickej zahrade v BA, kde ani cervena auta nezastavi a tak sa nikam neponahlam.
Dnes som po dlhsom case isiel Juravu. Kaluz pri letisku sa da teraz luxusne obist. CX vlozka Amarelkova tiez super. Ked je sucho, da sa to uplne v pohode jazdit, horsie ked je blato.
Zato semafor zase uplna pecka. Prisiel som, stlacil, hodilo mi zelenu, v blizsom pruhu zastavilo auto, tak som vykrocil a v opacnom pruhu vidim, ze fici nakladne auto bez akehokolvek naznaku brzdenia, tak som zostal stat, ten co zastal trubil jak blazon na ten nakladiak, ten tesne pred prechodom zadupol brzdy, mne uz medzitym hodilo cervenu a tak som zivy a zdravy presiel. Fakt sa moc tesim, az bude ten podjazd hotovy.
ja tadial uz pre istotu ani nejazdim, aj tak furt fuci vietor, tak radsej idem bez obkluky rovno do lesa
ale inak aj ja dufam aby to cim skor dokoncili, uz je to prilis dlho, a je to tam zivotunebezpecne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja na cestaku aj tak vacsinou idem bud po Okrajovke alebo tej sotolinke medzi Peknou cestou a Alstrovou.
Nemalo by to byt este otvorene, to by som dostal info.
Podjazd by mal byt otvoreny az niekedy v marci. Ale ak by to dostavali skor, dam vediet...
1/3 marca za nami a podjazd stale bezozmeny. Zato na ostatnych usekoch D4 makaju, ze ani po sebe upratovat nestihaju.
Toto bol vcera najhorsi usek. Okrem hliny a strku. este aj cca 10cm kusky zavitovych tyci sa valali na cyklotrase, takze tadial treba opatrne.
A ak tam nieco je, tak na strane Borov sa odtial da napojit na nejaku cyklotrasu?
Vdaka
---
este doplnujuca otazka - neviete kedy sa postavi ten slubovany mostik medzi Dubravkou a Lamacom?
*oprava
btw vcera som siel juravu atd tak slubovana cyklotrasa od kruhacu stale konci v slepej ulicke, cize otocka a pekne po ceste
mam cestak s 29mm plastami a cestak s 25mm galuskami a karbonovymi kolesami
hadaj na ktorom som vcera siel
Od borov sa dá napojiť na cyklotrasu po metro, stade po ceste s širokou krajnicou a potom ide cyklotrasa do devínskej, resp ideš ďalej po vw
dik
https://bratislavaden.sk/cyklomost-medzi-dubravkou-a-lamacom-by-sa-mohol-stat-realitou-uz-o-dva-roky/
dik
Ako som dostal ja info, tak pokracovanie od Amarelkovej ulice po Ihlicnatu ulicu ma termin ukoncenia do leta 2021...
Nove info nemam, ale snad to stihnu do konca marca...
Odporucam davat aj napriek tomu obrovsky pozor. Priblizne pred tyzdnom som tiez dostal skoro instantnu zelenu, bohuzial ale auta nedostali cervenu (len im zhasla zelena), takze vcelku nebezpecna situacia, pravdaze som si to uvedomil az ked pocas mojej zelenej presli 2 auta ako by sa nic nedialo ... este ze som zvyknuty z prechodu pri Botanickej zahrade v BA, kde ani cervena auta nezastavi a tak sa nikam neponahlam.
https://bratislavaden.sk/cyklomost-medzi-dubravkou-a-lamacom-by-sa-mohol-stat-realitou-uz-o-dva-roky/
Bacha ale na rozbite flaše od bezdákou a feťákou už som tam raz plášť rozrezal
Zato semafor zase uplna pecka. Prisiel som, stlacil, hodilo mi zelenu, v blizsom pruhu zastavilo auto, tak som vykrocil a v opacnom pruhu vidim, ze fici nakladne auto bez akehokolvek naznaku brzdenia, tak som zostal stat, ten co zastal trubil jak blazon na ten nakladiak, ten tesne pred prechodom zadupol brzdy, mne uz medzitym hodilo cervenu a tak som zivy a zdravy presiel. Fakt sa moc tesim, az bude ten podjazd hotovy.
ale inak aj ja dufam aby to cim skor dokoncili, uz je to prilis dlho, a je to tam zivotunebezpecne.