Najdete tu celkom slušne upravené video z jednotlivých ročníkov MTB maratónu v BS. Malo by to na Vás zapôsobiť ako návnada, aby ste prišli do Banskej Štiavnice v čo najväčšom počte a ukázali tak miestnym úradníkom, čo rozhodujú kde sa môžeme bikovať a kde nie, že sme dosť veľká komunita a že nás treba brať vážne. Organizátori sa už snažia upravovať trať tak, aby ste boli spokojní. Posledné lejaky narobili dosť neplechy na trati a to nemyslím blato....
Ahoj, Anka!
Máme tiež v pláne prejsť si trať pár dní pred maratónom, tak nevidím dôvod, prečo nie práve 27.7. Radi sa pridáme, ak nás vezmete do partie
Budeme aj vo Zvolene, tak sa môžeme dohodnúť..
V.
Vanquish vo Zvolene sa skontaktuj s Ankou a vyhľadajte ma vo Zvolene, aby sme dohodli čas a miesto. Ja som sa už s Ankou zoznámil v Stupave na maratóne. Je to fajn baba, myslím, že jej to nebude vadiť, že pôjdete s nami. Dúfam, že sa tam stretneme všetci.
NOISE a robbika chcú ísť od štartu v nedeľu o 11:00. Chalani pošlite mi na môj mail alebo SS číslo mobilu a ja Vam dám vedieť ako sme sa dohodli vo Zvolene s Ankou. Mohli by sme ísť všetci spolu. Urobili by sme taký malý predvoj pred maratónom. Čo vy na to?
jedna otazka na organizatorov, startovne je naozaj 400,-Sk bez ohladu na to, ci ho zaplatim mesiac dopredu, alebo na mieste (v den startu)?
z propozicii to tak jasne vyplyva, len sa chcem uistit, ze je to tak, pretoze z toho mam pocit ze budu velmi dlhe rady pri prezentacii..
dik za info
drzim palec k organizacii
jedna otazka na organizatorov, startovne je naozaj 400,-Sk bez ohladu na to, ci ho zaplatim mesiac dopredu, alebo na mieste (v den startu)?
z propozicii to tak jasne vyplyva, len sa chcem uistit, ze je to tak, pretoze z toho mam pocit ze budu velmi dlhe rady pri prezentacii..
dik za info
nie som síce medzi organizátormi, ale viem, že cena bude rovnaká v deň konania maratónu, takže teraz, alebo 2.8 stále to bude 400,- Sk
Takže bikeri, ktorí sa budete nachádzať 27.7.2008 okolo 11:00 hod. v Banskej Štiavnici dobehnite na štart maratónu na Povrazník. Dňa 27.7.2008 o 11:00 hod sa bude konať veľká technická obhliadka trate. Bude to taký malý maratónsky predvoj, ale pretekárske ambície si nechajte doma.
Dúfam, že Vám to bude vyhovovať robbika a NOISE ???
Čo sa týka parkovania, zaparkovať sa dá jednoducho a bezpečne priamo na štarte na Povrazníku. Popýtajte sa okoloidúcich kde ten Povrazník je.
prave som pozeral na mapu a chcem sa spytat, Povraznik je nazov ulice smerom na Sv.Anton? ako som pozeral je to nejaka ulicka (alebo cast Stiavnice) smerom doprava na Sv.Anton... aby som zbytocne nebludil
No vidim ze nas ide viac ....takze sa zacinam este viac tesit na nedelny vyjazd, ked vidim ze budeme riadna banda...
...vsetkych pozdravujem a tesim sa na stretko v ZV a Stiavnici .....
prave som pozeral na mapu a chcem sa spytat, Povraznik je nazov ulice smerom na Sv.Anton? ako som pozeral je to nejaka ulicka (alebo cast Stiavnice) smerom doprava na Sv.Anton... aby som zbytocne nebludil
Neviem, či je to ulica, ale volajú tak časť Ban. Štiavnice. Ak pôjdeš obchvatom ponad BS od Štiav.Baní smerom na Svätý Anton, tak musíš odbočiť do prava ešte pred čerpacou stanicou. Najlepšie ak sa popýtaš miestnych........
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel by som Vás upozorniť na tento odkaz: http://www.zivotbs.sk/clanky/1212-8-rocnik
Najdete tu celkom slušne upravené video z jednotlivých ročníkov MTB maratónu v BS. Malo by to na Vás zapôsobiť ako návnada, aby ste prišli do Banskej Štiavnice v čo najväčšom počte a ukázali tak miestnym úradníkom, čo rozhodujú kde sa môžeme bikovať a kde nie, že sme dosť veľká komunita a že nás treba brať vážne. Organizátori sa už snažia upravovať trať tak, aby ste boli spokojní. Posledné lejaky narobili dosť neplechy na trati a to nemyslím blato....
Ahoj, Anka!
Máme tiež v pláne prejsť si trať pár dní pred maratónom, tak nevidím dôvod, prečo nie práve 27.7. Radi sa pridáme, ak nás vezmete do partie
Budeme aj vo Zvolene, tak sa môžeme dohodnúť..
V.
Vanquish vo Zvolene sa skontaktuj s Ankou a vyhľadajte ma vo Zvolene, aby sme dohodli čas a miesto. Ja som sa už s Ankou zoznámil v Stupave na maratóne. Je to fajn baba, myslím, že jej to nebude vadiť, že pôjdete s nami. Dúfam, že sa tam stretneme všetci.
NOISE a robbika chcú ísť od štartu v nedeľu o 11:00. Chalani pošlite mi na môj mail alebo SS číslo mobilu a ja Vam dám vedieť ako sme sa dohodli vo Zvolene s Ankou. Mohli by sme ísť všetci spolu. Urobili by sme taký malý predvoj pred maratónom. Čo vy na to?
dik za info
Ukecam aj Baranka a Krisota potom mozeme skoci na jedno chladene....
R.
dik za info
nie som síce medzi organizátormi, ale viem, že cena bude rovnaká v deň konania maratónu, takže teraz, alebo 2.8 stále to bude 400,- Sk
Dúfam, že Vám to bude vyhovovať robbika a NOISE ???
Čo sa týka parkovania, zaparkovať sa dá jednoducho a bezpečne priamo na štarte na Povrazníku. Popýtajte sa okoloidúcich kde ten Povrazník je.
Vanquish, nemalo by to trvať dlhšie ako 1hod. 45 min., ak sa nikde nepristavíme na obhliadku miestnych prírodných krás
...vsetkych pozdravujem a tesim sa na stretko v ZV a Stiavnici
Anicka .-)
Neviem, či je to ulica, ale volajú tak časť Ban. Štiavnice. Ak pôjdeš obchvatom ponad BS od Štiav.Baní smerom na Svätý Anton, tak musíš odbočiť do prava ešte pred čerpacou stanicou. Najlepšie ak sa popýtaš miestnych........