nedalo mi to a skusil som vytlacit prihlasku este raz...na nej mam 7micku , takze si mozem vybrat hehe
Jezus, co sa tyka slomotion, ja som absolutny expert, ak teda dojdem do ciela v limite:P
z 5 dlhych absolvovanych maratonov som bral jedno posledne, 2 predposledne miesta a 2x som nedosiel, raz pre pad a raz pre technicke problemy a nasledne nestihanie limitu
Keby som ti ukázal modriny na ľavom stehne a pravom lýtku po sobotnom xc priezkumnom výjazde jedného singlu, kt. sa skončil v 2,5-3metrových kriakoch s následným nosením pomedzi polom. Nehovoriac o tom, že zjazd ktorý mal za odmenu následovať som celý tlačil dole (takú strmú zvážnicu som ešte nevidel), tak prichádzam k záveru, že XC určite nie je o chrtení, alebo nie som XC jazdec.
2Ja?No!: Díky za radu. Ja som sa rihlasoval cez mail, bo online mi nešlo. Takže moje číselko je 39
hm...to vyzera zaujmavo,musis mi tie tvoje single poukazovat
Jezus piatok 08/08/08: behanie a papanie v Poprade sa pripajam ale snad aj predtym nieco,uvidim ako dostanem volno...napis ss
No pravdu máš dudo idem aj ja bojovať ale o život. Zatiaľ čo vy si to vychutnáte ja budem potit krv. Ale o to mi vlastne ide, dobre sa doraziť na záver.
2jezus: fuknem si tie trasy do kalendára a skúsim dačo s vami. Ale do 9.8. som 100% foter so zavretou škôlkou. Mladý bude musieť asi aj na krejzi ísť povzbudzovať s dedom. Takže nic moc. Ale potom si to trochen vynahradím, keď nastúpi na výchovu babka-svokra.
Tak moja vidla z GT Force 3 je uz druhy krat na reklamacii. Bola chybne nalisovana noha v korunke. Prejavovalo sa to vrzgavim zvukom pri najazde na nerovnost. Ja som s takou vidlou odjazdil 53 km Salzkammergut !!!. Predbezne som sa dohodol na vymene vidly za FOX 32 Float R 140 mm. Mal by som nieco doplatit. Uvidime ako o dopadne. Na Horala som uz prihlaseny mam cislo 224, ale reklamacia sa do tedy asi nepodari vybavit. Mam len dve moznosti, zrusit ucast alebo startovat na starom HT biku KTM Ultra Cross. Babo rad.
Ja som si akurát vybavil ubytko u kamaráta v SNV, v piatok prídeme, v sobotu maratón, nedeľa a pondelok potulky po regióne (Tatry, Raj,...) dúfam, že bude pekné počko...
Ja som si akurát vybavil ubytko u kamaráta v SNV, v piatok prídeme, v sobotu maratón, nedeľa a pondelok potulky po regióne (Tatry, Raj,...) dúfam, že bude pekné počko...
no mozme si dat spolocne pivecko a mozno aj nejaky vyjazd hlavne v nedelu
Daj vediet az budes na hostovacke v SNV. Mozeme sa potulat spolocne.
dilema je ci sa dat na 10 hodinove galeje...ja krysa z officu...
vystihol to jeden Rakusan na fore pri starte 200vkarov, poznamenal, "ze ked startoval, tak panovala v skupine pretekarov uplne ina atmosfera, viac pochopenia a priatelskych pohladov, ako u kratkych 100karov a menej, kde su vsetci nevrazivi a sutazivi..."
myslim, ze podobne to je aj pri Krejzi...
a ze to vravis prave ty... sup, nech ta vidime na starte...
minule som pisal Pisovi, ked uz raz okusis Krejzi, nemas narok na ulavu (Lejzi) ani o rok ani o dva... proste, ked uz raz nie si panic, nemozes sa nim znovu stat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jezus, co sa tyka slomotion, ja som absolutny expert, ak teda dojdem do ciela v limite:P
z 5 dlhych absolvovanych maratonov som bral jedno posledne, 2 predposledne miesta a 2x som nedosiel, raz pre pad a raz pre technicke problemy a nasledne nestihanie limitu
2Ja?No!: Díky za radu. Ja som sa rihlasoval cez mail, bo online mi nešlo. Takže moje číselko je 39
hm...to vyzera zaujmavo,musis mi tie tvoje single poukazovat
Jezus piatok 08/08/08: behanie a papanie v Poprade sa pripajam
Kludne zdover sa nam stax, co ta trapi? Nevies sa rozhodnut, ci ist rychlo a kratko s Foxom alebo pomaly a dlho so mnou?
Daj vediet az budes na hostovacke v SNV. Mozeme sa potulat spolocne.
ale vies, kde je vyhoda, ja uz plesivy aj zenac ostanem... ale ty o par rokov...
hehe po Salzkammergute je tato otazka bezpredmetna kedze som sa ti ledva "utrhol". ehm predbehol som ta vobec?
dilema je ci sa dat na 10 hodinove galeje...
ja krysa z officu...
vystihol to jeden Rakusan na fore pri starte 200vkarov, poznamenal, "ze ked startoval, tak panovala v skupine pretekarov uplne ina atmosfera, viac pochopenia a priatelskych pohladov, ako u kratkych 100karov a menej, kde su vsetci nevrazivi a sutazivi..."
myslim, ze podobne to je aj pri Krejzi...
a ze to vravis prave ty...
minule som pisal Pisovi, ked uz raz okusis Krejzi, nemas narok na ulavu (Lejzi) ani o rok ani o dva... proste, ked uz raz nie si panic, nemozes sa nim znovu stat...