nestaci ked ma ucastnik menej ako 15 rokov ze ma suhlas zakonneho zastupcu? musi s nim startovat(rodicom)?
čítaj pozorne propozície, tam sa všetko dozvieš a ak ti to aj tak nieje jasné, tak zavolaj pánovi Osvaldovi - riaditel preteku a info o pretekoch v jednej osobe... http://www.banskastiavnica.sk/portal/ma ... _menu=9053
čítaj pozorne propozície, tam sa všetko dozvieš a ak ti to aj tak nieje jasné, tak zavolaj pánovi Osvaldovi - riaditel preteku a info o pretekoch v jednej osobe... http://www.banskastiavnica.sk/portal/ma ... _menu=9053
Štartuje dieťa mladšie ako 15 rokov spolu so zákonným zástupcom, ktorý preberá zodpovednosť za dieťa počas trvania celého preteku. Zákonný zástupca je povinný pred štartom podpísať prehlásenie o poučení.
s tohto mi vypliva ze ak mam menej ako 15 rokov musi so mnou startovat rodic. ale mozno je to tak ze bud so mnou startuje rodic alebo nieco podpise. mozno zavolam tomu riaditelovi
do 18 stačí podpis, do 15 treba aby išiel s tebou rodič - "spolu so zákonným zástupcom"
čo je na tom nejasné - okrem toho, že s tebou ide, musí aj podpísať prehlásenie, že bol poučený...
... tipoval som to na takych 20 ludi, ked som vas stretaval pri richnavskom jazere. Valil som si to na Pocuvadlo. Skoda ze som mal iny program, inak by som isiel rad spolocne s vami.
ahojte , Base dakujem ze si si nasiel cas a siel s nami pozriet trat...si naozaj zlaty...
dakujem
Anicka
Nemáš zač, tešil som sa na náš spoločný pojazd. Ak sa ti bude okolo stredy dať, kľudne dobehni dáme si ešte raz maratón.trať v BS.
Ja určite pôjdem, ale už nie celú trať ale nad Počúval.jazerom to otočím na náš staro-nový prečistený výživný výšlap na Sitno.
Ďakujem chalanom a babám od východu ale aj ostaným bikerom z BS že sa pridali k nám. Dnes sa ma kopec ľudí pýtalo, čo som to vraj organizoval za pretek, keď nás videli prechádzať cez Richňavské jazero. Inak pre upresnenie, bolo nas 18.
Keď dojdem domov, tak vydolujem nejaké foto z foťáku a zavesím sem.....
Pre tych, co idu na maraton s rodinkou a nechcu aby sa tam nudila, resp. pre tych, co zostavaju v BS po maratone.
Nezabudnuté remeslá
Tradičný festival starých remesiel, v tomto roku s témou rómskej kultúry. Vystúpia rómske súbory zo stredného Slovenska a tanečný súbor Texasky. Podujatie je príspevkom k Európskeho roku medzikultúrneho dialógu, ktorý vyhlásila Európska komisia.
WORLD MUSIC FEST 2008
2.8.2008 od 15.00 - BANSKÁ ŠTIAVNICA, Amfiteáter
Festival sa uskutoční v sobotu 2. augusta 2008 v amfiteátri v Banskej Štiavnici. Ako naznačuje názov, priestor dostane hudba z rôznych končín sveta, dochutená folkom, bluesom, alebo jazzom. Jeho cieľom je vytvoriť návštevníkom, ale i všetkým zúčastneným príjemné sobotné popoludnie v krásnom prostredí jedného úžasného mestečka. Oficiálny festivalový program sa začne o 15:00 v amfiteátri, predchádzať mu však budú početné sprievodné podujatia v uliciach mesta, v čajovniach a na námestí. Organizátormi festivalu sú Mesto Banská Štiavnica a hudobné zoskupenie Kofein. Festival je súčasťou charitatívneho projektu Slniečka z onkológie, ktorého cieľom je plniť sny deťom s onkologickými ochoreniami.
zajtra,teda 30.7.si to ideme uz konecne obzriet my Prievidzania.Minulorocny vitaz 60-tky Vlado,Ferdo a JA.
Kdo ma slinu na 1 okruh,tak zajtra o 9.30 na Povrazniku..
Urcite sa nebudeme sponovat.Pojde sa kludne tempo.......
zajtra,teda 30.7.si to ideme uz konecne obzriet my Prievidzania.Minulorocny vitaz 60-tky Vlado,Ferdo a JA.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolkonás je zatial?
čítaj pozorne propozície, tam sa všetko dozvieš a ak ti to aj tak nieje jasné, tak zavolaj pánovi Osvaldovi - riaditel preteku a info o pretekoch v jednej osobe...
http://www.banskastiavnica.sk/portal/ma ... _menu=9053
http://www.banskastiavnica.sk/portal/ma ... _menu=9053
"spolu so zákonným zástupcom"
čo je na tom nejasné - okrem toho, že s tebou ide, musí aj podpísať prehlásenie, že bol poučený...
Ja budem na starte az 2.8.
... tipoval som to na takych 20 ludi, ked som vas stretaval pri richnavskom jazere. Valil som si to na Pocuvadlo. Skoda ze som mal iny program, inak by som isiel rad spolocne s vami.
dakujem
Anicka
dakujem
Anicka
Ja určite pôjdem, ale už nie celú trať ale nad Počúval.jazerom to otočím na náš staro-nový prečistený výživný výšlap na Sitno.
Ďakujem chalanom a babám od východu ale aj ostaným bikerom z BS že sa pridali k nám. Dnes sa ma kopec ľudí pýtalo, čo som to vraj organizoval za pretek, keď nás videli prechádzať cez Richňavské jazero.
Keď dojdem domov, tak vydolujem nejaké foto z foťáku a zavesím sem.....
škoda, že sme sa na Richnave rozdelili - ja som ostal s 2 našincami, 1 Partizánske a 4xKošice
ale ja idem len na 30km, takže ja som niekde inde...
Nezabudnuté remeslá
Tradičný festival starých remesiel, v tomto roku s témou rómskej kultúry. Vystúpia rómske súbory zo stredného Slovenska a tanečný súbor Texasky. Podujatie je príspevkom k Európskeho roku medzikultúrneho dialógu, ktorý vyhlásila Európska komisia.
WORLD MUSIC FEST 2008
2.8.2008 od 15.00 - BANSKÁ ŠTIAVNICA, Amfiteáter
Festival sa uskutoční v sobotu 2. augusta 2008 v amfiteátri v Banskej Štiavnici. Ako naznačuje názov, priestor dostane hudba z rôznych končín sveta, dochutená folkom, bluesom, alebo jazzom. Jeho cieľom je vytvoriť návštevníkom, ale i všetkým zúčastneným príjemné sobotné popoludnie v krásnom prostredí jedného úžasného mestečka. Oficiálny festivalový program sa začne o 15:00 v amfiteátri, predchádzať mu však budú početné sprievodné podujatia v uliciach mesta, v čajovniach a na námestí. Organizátormi festivalu sú Mesto Banská Štiavnica a hudobné zoskupenie Kofein. Festival je súčasťou charitatívneho projektu Slniečka z onkológie, ktorého cieľom je plniť sny deťom s onkologickými ochoreniami.
Program: Orbus, Luky Lukáč, Mysami, Petiar, Kofein, Pathetic Hypermarket Band, Jana Šteflíčková, Sanyland, Roc’hann, Karpatské horké
Viac info na: www.wmf.szm.sk
R.D.
R.D.
ak sa mi podarí vstať, tak tam prídem