Dakujem vam za nazory. Samozrejme, bicykel vyberame aj s ohladom na nas rozpocet, takze snazime sa vybrat najlepsi pomer cena-vykon. Rascal sice nikto nespomenul, ale aspon o tom WOOMe viem viac. Dakujem dakujem
Nie, Woom naozaj nie je do terenu. Okrem modelu Off.
A to pisem ako Woom fanusik s deckami co odjazdili 2ku aj 3ku.
Na lahsi teren a 20ka za mna Amulet Tomcat 20, resp tusim to premenovali aktualne na Fun 20. Je to velmi lahky bike s modernou geometriou za prijatelnu cenu.
Noris007 pozeral som si woom aj ten rascal. Poviem pravdu kazdemu znamemu pokial nepovie '' ale mi by sme radsej novy bicykel'' vyberam pre deti jazdenku. Aj unas doma maju vsetky decka jazdene biky. Ked kupis novy za tie iste peniaze ho nepredas. Ak kupis jazdenku ,ako je ten torpe, predas ho za tie iste peniaze a ked vidim ako idu ceny hore tak aj zo ziskom . Tolko moj nazor.
Najvacsi problem s detskymi bajkami do velkosti 20 je, ze sa kupuju na 1 sezonu. Takze nemozes cakat pol roka na dodanie, ako na dospelacky bajk. Ked ho potrebujes teraz, musis brat, co je skladom a hned. Lebo zajtra uz nebude A ano, potvrdzujem, ze dobre znackove bajky predas s min. stratou, resp. dnes aj so ziskom. Vsetky co sme mali 16 (2 ks), aj 20 (3 ks) som predal, za to, za co som rok predtym kupil. Takze tu cenu netreba az tak riesit, je to v podstate len investicia na nejaky cas. Pri lacnych bicykloch to neplati, to su sroty, ktorych su plne bazare za par €.
neviete kde by sa dal zohnat 1'' predstavec velmi kratky 3-5 cm na stare riaditka , myslim 22 mm priemer. Potrebujem to na detsky cestacik. Ak by mal niekto doma ,alebo vedel dat typ kde to kupit budem vdacny. Popripade robia sa nejake redukcie z 1.8'' na 1 palec a to iste na riaditkach ??
Páni,20"-ku saracen už nepotrebujem,tak ide z domu.Bike mám od nova,dve dcéry a syn používali.Holky skoro nič,ale degeš? mu dal zabrať(vidla nevidluje,ale na bazáry je jedna,len sa mi už nechce s tým sr.ť).Ale má aj pozitíva, nové plášte a kazetu osemkolo 11-40 myslím.Staru mám tiež,tak priložíme(kazetu).Keď sa kúpi pevná vidla,tak má človek fajín ľahký bike.A keď vzduchová,tak ma o čosi ťažší,ale mladý si to užije.No a za 100€ to dám zatiaľ len sem a keď ho poumývam,tak potom aj do bazaru,ale troch inú cenu.
moj starsi bude mat na konci oktobra 5r...puky 16 akurat vyuzil dve sezony, teraz je ta velkost taka akurat na pumptrack 😁 (mladsi na foto nizsie sa uz nanho tesi)...otazka je, ked na jar bude mat 5,5 roka ci ist este do 20, alebo sa najde uz aj 24 co by mu sadla? jeho vyska je asi taky priemer..preferujem co najnizsiu hmotnost, pred nejakym extremnym vyuzitim v terene...
Treba sa zmierit s tym ze ta 20" je tak na jednu sezonu, az na vynimky. Ja som dal moju na 20" tuto jar ked mala tiez 5,5, uz aj blizsie 6r. a cca 120cm (mohol som uz asi aj na jesen ale akosi som zaspal ) a teraz sa uz dostavame na hranu toho bicykla. Prave zacinam riesit 24", na ktorom sa uz cvicne vozila ale zatial je to take osemetne, ze to nevie dobre obkrocit, nasadnut, bezpecne zosadnut atd... Jazda ako taka samozrejme bez problemu, len ta manipulacia. Na jar bude akurat a dufam ze uz vydrzi aspon dva roky... A okrem toho je to aj o sikovnosti dietata, niekto zvladne bez problemu aj vacsi, no u mna to neplati. Mala je priliz opatrna, a aj ked mi tu hovorili ze uz na zaciatku je jej maly tak som to vobec neriesil, potrebujem aby ho vedela bezpecne ovladat, prirodzene radit atd. a hlavne aby ju to bavilo. Zbytocne ju budem tlacit na 24" ked ma z toho mindraky a vidim ako s tym bojuje, to nech sa radsej este chvilu bavi aj ked jej uz zjavne zacina byt maly. Takze aj toto treba zohladnit, povahu, zapalenie pre vozenie... Ked vidis ze to chalana bavi alebo laka jazdit a ovladat aj vacsi bike a najdes vyhovujuci velkostou tak preco nie... My sme sa tiez ako nejaky 10rocny vozili na roznych "horakoch" a favoritoch, kde sme si nabijali gule, ale to bolo proste v povahe
pol Kedze u teba ma tu 20'' kto dedit kludne ju kup aj keby bola len na rok. Unas sa biky dedia tak isto ,takze 16 -20-24 sa vyuzivaju skoro tabulkovo, az 26ku planujem preskocit a pojdu na 27.5.
Veľkosti bikov netreba preskakovať.Nech sa vozia na takých,čo sú im akurát.A ako vraví Jaiub,keď ovláda menší,tak potom na väčší.Mne akurát teraz mala(116cm,5,5roka a váha jak hajzlovy pavúk)začala na 24".Povedala že 20"tku už nechce😀 a mám ju predať.Sice to ešte jazdí aj syn,ale keď ideme spolu tak ho má ona.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to pisem ako Woom fanusik s deckami co odjazdili 2ku aj 3ku.
Na lahsi teren a 20ka za mna Amulet Tomcat 20, resp tusim to premenovali aktualne na Fun 20. Je to velmi lahky bike s modernou geometriou za prijatelnu cenu.
Pre bajky, ktore maju meno, ako napr. woom, to neplatí. Rovnako ako pises o torpe, vies aj woom predat aj zo ziskom dnes.
https://a.aliexpress.com/_m0B7AiM
Inak od pohľadu sa mi zdajú na bajku dlhé kľuky a veľká prevodník vpredu...
Vsetky detske biky sa kupuju v predstihu, ked je ich kde skladovat
vyberám dcére bike (9r, 135cm) bike = 26/ 27,5 kolesá, hydraulické brzdy, 1x píla.
užší výber:
https://www.bike24.com/p2655642.html
https://www.exisport.com/sk/horske-bicykle/96745-juniorsky-horsky-bicykel-amulet-27-5-tomcat-1-9-light-violet-metalic-mint-shiny-2022-8592772102607.html
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/detske-bicykle/275-palcove/rock-machine-storm-27-md-striebornaciernacervena.html
Nemáte náhodou niektorý doma? Aký je Váš tip?
Teraz má 122 cm a 20 ideál