Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tak som si dnes spravil vylet do BA vlakom. Z hl. stanice hore na Kamzik a odtial cez Krive jarky, Krasnansky, Vydricu na Maly Slavin. Potom prvu cast Cerovky, cez Trojstrom na Klanec a spat na hl. stanicu.
Krive jarky super trailik, vsetky gapy skakatelne (tak akurat velke), “wall ride” okolo velkej jamy na paradu, klopky super. Fakt ma ten trail bavil. scarinko, neviem ci som siel spravne, lebo ziadnu strmsiu cast som si na traili nevsimol 🤷♂️
Krasnansky tiez super, bavia ma taketo lesne cesticky.
Cerovka od Maleho Slavina na paradu, tymto smerom som ju este nesiel, krasne to ubiehalo, niekedy som mal pocit, ze som viac vo vzduchu ako na zemi.
Trojstrom tiez fajn trailik s cerstvo shapovanymi klopkami (mal som pocit, ze sme tade isli prvi po shape). Nemam proti tomu trailu nic, fakt bol zabavny, ale je pre mna uplne od ruky, takze to bolo prvy a zaroven aj posledny prejazd po nom. Kenai, aj ked sa mi ten trail pacil, tak mi uplne unika, preco ho tak chvalis. Klopky boli fajn, ale skoky, ehm, vlastne tie krtince veru slabota a podla mna sa tam neda nic naucit. Isli sme to na oci, bez zastavky, ale prelietavali sme vsetko (teda tych par, co tam je). Najhorsi je nezmyselne vysoky odpal na stepupe? pred klopkou, obaja sme mali co robit, aby sme nedoskocili az za klopku. Este raz, fajn trail, ale urcite nie prilis vhodny na ucenie sa skakania.
Klanec, to bola ceresnicka na torte. Tolko gapov (a nie extremne dlhych) som na jednom malom mieste este nevidel. Fakt uzasna jump zona, pre mierne pokrocilych idealna na ucenie a posuvanie latky. Klobuk dolu, jednoducho parada.
Sorry, ja na vyjazdoch nefotim, takze ziadne fotky 🤷♂️
clxno1 Tak pre niekoho moze byt zaver Krivych jarkov v tych zakrutach strmsi. Ja som este rozmyslal ci aspon niekto z tych co to pisali nezbehli mimo trail, lebo z TKJ sa da napojit na taku vyjazdenu strminku.
clxno1 podla toho ako to pises mas bike ktory je an to idealny(nejake endurko?) no a hlavne jazdis dlho taketo veci. Ja by som sa neodvazil skocit ani jeden ten krtinec co je na trojstrome. ?
Sv.vrch ma len jedno blbe klesanie a to zo zapadnej strany cez potok smerom na BK. Ale naposledy ked nebol potok tak som presiel aj to 😁 5bojar je uz fakt pre deti. Stary krasnansky je este lahky.
5bojar < Krasnansky <Vydricky - 3 jamy (od slivu pod panovu luku) < Vydricky (Od Slivu dole smerom na Sanatko) < Sv. Vrch (Komplet od BK) < Cerovka (koli dlzke, a tomu ze tam clovek lahsie strati koncentraciu)
Ja by som dal asi takuto postupku...je to samozrejme vsetko strasne individualne, zalezi ako rychlo ides, ci je mokro, listy, co mas za bike, ci je svetlo alebo tma atd..ale keby som bral niekoho 1x na traily isiel by som to s nim asi takto.
ked pisete o traily "Klanec" plnym gapov, tak ktory z tych trailov nad Lamacom to je?
na trailforks to nejak nevidim, len vrch menom Klanec.
su to tie trailiky co vedu popri asfaltke z Kacina az po Cerveny most? Na TF to ma nazov "Velocity Challenge Oktober 2016"
ked pisete o traily "Klanec" plnym gapov, tak ktory z tych trailov nad Lamacom to je?
su to tie trailiky co vedu popri asfaltke z Kacina az po Cerveny most? Na TF to ma nazov "Velocity Challenge Oktober 2016"
iron.hide, nenazval by som to trailom, je to vyslovene jump zona. Vyberies si lajnu a skaces. Nakombinujes si to podla chuti a skillu, moznosti ponuka fakt vela.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty by si siel na reaktore kludne aj cerovku ?
Ja si to otestujem sam na graveli s 32mm gp5000 tl
Krive jarky super trailik, vsetky gapy skakatelne (tak akurat velke), “wall ride” okolo velkej jamy na paradu, klopky super. Fakt ma ten trail bavil. scarinko, neviem ci som siel spravne, lebo ziadnu strmsiu cast som si na traili nevsimol 🤷♂️
Krasnansky tiez super, bavia ma taketo lesne cesticky.
Cerovka od Maleho Slavina na paradu, tymto smerom som ju este nesiel, krasne to ubiehalo, niekedy som mal pocit, ze som viac vo vzduchu ako na zemi.
Trojstrom tiez fajn trailik s cerstvo shapovanymi klopkami (mal som pocit, ze sme tade isli prvi po shape). Nemam proti tomu trailu nic, fakt bol zabavny, ale je pre mna uplne od ruky, takze to bolo prvy a zaroven aj posledny prejazd po nom. Kenai, aj ked sa mi ten trail pacil, tak mi uplne unika, preco ho tak chvalis. Klopky boli fajn, ale skoky, ehm, vlastne tie krtince veru slabota a podla mna sa tam neda nic naucit. Isli sme to na oci, bez zastavky, ale prelietavali sme vsetko (teda tych par, co tam je). Najhorsi je nezmyselne vysoky odpal na stepupe? pred klopkou, obaja sme mali co robit, aby sme nedoskocili az za klopku. Este raz, fajn trail, ale urcite nie prilis vhodny na ucenie sa skakania.
Klanec, to bola ceresnicka na torte. Tolko gapov (a nie extremne dlhych) som na jednom malom mieste este nevidel. Fakt uzasna jump zona, pre mierne pokrocilych idealna na ucenie a posuvanie latky. Klobuk dolu, jednoducho parada.
Sorry, ja na vyjazdoch nefotim, takze ziadne fotky 🤷♂️
Ty by si siel na reaktore kludne aj cerovku ?
Ja si to otestujem sam na graveli s 32mm gp5000 tl
Tak daj info potom ak to skôr pôjdeš, díky...
Takto vyzerá celá cesta? Bo takto to vyzerá aj zhora na hubalke, smerom hore by to mohlo byť ok, asi pôjdem skusit 🙂
Nie, nevyzera. Tak vyzera len zaver pri Fugelke.
5 bojár! https://sk.mapy.cz/s/hejalukumo
Ja by som dal asi takuto postupku...je to samozrejme vsetko strasne individualne, zalezi ako rychlo ides, ci je mokro, listy, co mas za bike, ci je svetlo alebo tma
Hustiny trail https://www.strava.com/segments/23833915 staci ti takto podla segmentu? je to vidiet aj od asfaltky