My sme narod holubici
a preto raz skoncime v peknej <>.

Ocenujem Vasu snahu diskutovat s nemenovanym sudruhom, ale myslim, ze je to uplne zbytocne.
07.09.2022 - 11:25:58
03
počet nepačikov už nevidím? či už iba páčiky vidiet? nechce sa mi veriť žeby ste ma nepačikovali. nič zase o pol roka sa tu možno ozvem ak ma nevymažu za Rusku propagandu. Je to nahovno lebo takých sudruhov ako ja ba ešte horších čo veria vo velké Rusko a jeho silu je na Slovensku požehnane. Možno je časť odíst ako niekto písal na smečku len nepovedal kde.
Každopadne som za ukončenie vojny či už diplomaticky alebo teda aj s možnostou že Ukrajinci porazia Rusov. Tej ale ja moc neverím ani to že Europu to nejak ekonomicky až tak moc neohrozí. Táto zima ukáže či myslíme teda len na seba a svoj blahobyt alebo aj na druhých.


Naposledy upravil double dňa 07.09.2022 - 11:34:48, celkovo upravené 1 krát.

07.09.2022 - 11:29:13
01
double napísal:
Jasné že Rusi tam nemajú čo Robiť ale situacia je taká že su tam a bombarduju všetko a nechcú sa očividne vrátit už len z ich povahy to nieje možné. Riešenie bolo kedže Europa nema nato alebo sa nechce zapajat vojensky tak to spravila ekonomicky no teraz sa zda že ekonomicky to moc nefunguje a naviac týmto krokom si ničí aj vlastnú ekonomiku tak čo dalej? či proste povedať ludom jednoducho že budu mat zimu v domoch lebo Rusi nemaju robit čo na Ukrajine? kolko ludí to bude chápať a čo nato naši Proruskí občania?. Ešte im tam posielat nadalej zbrane dokedy? Či myslite teda že sa Rusi zlomia? lebo historicky to tak nevypada aj v 2 sv. vojne bojovali s materialom z 1sv. a straty mali obrovské. Stalin povedal jedna smrť je tragedia ale miliony je štatistika neviem či aj Putin tak nerozmýšla. ako to bude po zime? kolko ludí v EU bude za ďalšie sankcie a podporu Ukrajiny? Nehrozí že sa k moci dostane krajná lavica alebo pravica čo chce rozpad Europslej unie?. Podla mna sa budu volit politici ochotný jednat s Ruskom. Ja som za diplomatické riešenie konfliktu čo najskôr lebo čim dlhšie vojna trvá tým to bude horšie. Myšlienka že Ukrajinci porazia Rusov a vyženu ich preč je pekná ale treba rátať aká je pravdepodobnost a čo to bude stáť aj Europu.


Ty expert... rusi v po napadnutí sovietskeho zväzu bojovali najmä s materiálom od USA, a GB.. tanky, zbrane, lokomotívy, uniformy, látky, bagandže, mäsové konzervy... Nebyť USA tak ich Adolf zmetie a vyženie za ural!
07.09.2022 - 11:30:19
06
Teraz pacik odo mna dostanes, uz je citit drobulinky posun. Russov netreba porazit, staci ich vytlacit domov. Europu najviac ohrozuju socialisti, takze to mame vo svojich volicskych rukach...
07.09.2022 - 11:31:39
14
double napísal:
Aká propaganda že chcem aby sa vojna skončila že to bude mat dosah na všetkych. že časť je goepoliticky boj aj medzi Ruskom a USA hned je to Ruska propaganda alebo ako si mám vysvetliť že USA už na Ukrajinu 10000km vzdialenu od jej hranic poslali už 8mld a pritom doma majú kopec ekonomickych problemov ktoré treba riešiť. To isté Europska unia. Sam generalny tajomník nato povedal že to skonči za stolom. Vaše riešenie je Rusov treba porazit bodka. Čim viac mrtvych tým lepšie. Kto začne uvažovať inak je to Ruska propaganda. V Čechách 70k ludi v uliciach všetko Ruska propaganda. Smer už vedie v prieskumoch Ruska propaganda.
Rusi si ekonomicky v prdeli bez EU ale o kolko ten blahobyt možeš skrátit Rusom a kolko Europanom

Napriek celozivotnej platonickej laske ku kosaku a kladivu by si aj tak mohol pochopit, ze vojna je preto, lebo Rusko stale neopustilo uzemie Ukrajiny, ktoru vojensky napadlo, bombarduje a masakruje jej ludi. Nie preto, ze EU a USA pomahaju Ukrajine. Zaroven si nemyslim, ze ti co pomahaju si nezelaju mier.
Cele 'filozofovanie' o nejakej geopolitike (v. 21 stor!), ci uz tvoje alebo kpt Dankove napriklad, je niekde na urovni 8-rocneho chlapca (aj to nie uplne bystreho), ktory sa naucil nove slovo. A zamyslat sa, ze ako si moze najsilnejsia eknomika sveta dovolit minut 0.1% svojho rozpoctu na pomoc Ukrajine, ked sama nema doma uplne vsetky problemy vyriesene :facepalm:
Tiez som presvedceny, za ak by sa Ukrajina dobrovolne vzdala, je dost mozne, ze civilnych obeti na Ukrajine by bolo este viac. Btw, Slovensku sa Nemecku v 2.sv vojne vzdalo dobrovolne a s piesnou na perach a civilnych obeti bolo aj tak vyse 70 tisic. Na malom Slovensku.
A ano: nech to znie akokolvek morbidne, cim viac mrtvych ruskych vojakov, tym lepsie. Pre vsetkych.
K tym 70 tis na Vaclavku...myslim, ze si mozes dohladat, co su samotni organizatori zac, aj co za particka sa zucastnila. Len na porovnanie: protesty za slusne Slovensko mali nasobne vacsiu ucast a v mensej krajine. A par piatkov za sebou. A nie je tak davno, co sa na Letnej proti Babisovi zislo trikrat viac ludi.
07.09.2022 - 11:35:48
125
foobar napísal:
to, ze sankcie "nefunguju", tvrdi len Kremel a ruski propagandisti... a este zopar pomylenych rusofilov ako tuto double... sankcie funguju, a fungovali uz od roku 2014, treba len vydrzat a neustupovat ani o milimeter

Ako funguju? Fico má už vedie v prieskumoch. Nechcem Fica za premiera znova. Dokedy treba vydržať? ZAko hovorím zima ukáže.
07.09.2022 - 11:37:01
00
double napísal:
Ešte im tam posielat nadalej zbrane dokedy? Či myslite teda že sa Rusi zlomia? lebo historicky to tak nevypada aj v 2 sv. vojne bojovali s materialom z 1sv. a straty mali obrovské. Stalin povedal jedna smrť je tragedia ale miliony je štatistika neviem či aj Putin tak nerozmýšla.


Toto sa mi posledné týždne páči asi zo všetkého najviac, akoby som čítal jedného najmegasuper analytika (samozrejme viem, že to nie je žiadna náhoda). Stálo by za to zamyslieť sa, ako by to s tou povestnou ruskou nezlomnosťou vyzeralo bez Lend-Lease fidlátok napríklad, to americké „predlžovanie vojny“ rozhodne nebol len nejaký symbolický akt. Stále som nenašiel žiadne (kľudne aj také to klasicky filozoficko-kvetnaté) vysvetlenie, prečo vtedy to bol pozitívny postup chrániaci životy Slovanov, ktorý ocenil aj Stalin ako jeden z víťazov vojny, ale teraz je to učebnicové barbarské a krvilačné negatívum (a odporúča sa do nemlátom rokovať a prípadne pre dobro okolia ustupovať krajine, ktorá si nejakými dohodami na počkanie utiera prdel) ...
07.09.2022 - 11:40:37
05
Hosť napísal:
asi si zmením nick na nejaky nickow alebo co :D šak ani chrobáka by som nezabil - predvčerom som šiel na biku a opatrne som ho obišiel :D

tušila som, že sa ozveš :angel:
07.09.2022 - 11:41:14
00
double neuveris, ale Ruske sankcie sa skutocne neprijimali preto, aby odstavili Fica ...co je toto za argument :facepalm:
07.09.2022 - 11:41:39
05
lenže fico má pref.vďaka matelkovi a nie kvôli vojne a ako vyhrá volby tak zas len kvôli chorej hlavičke z trnavy.
07.09.2022 - 11:51:52
00
foobar napísal:
double neuveris, ale Ruske sankcie sa skutocne neprijimali preto, aby odstavili Fica ...co je toto za argument :facepalm:

Ved to furt omiela na fb ako by on ziadne sankcie nezaviedol a podobne blbosti. Sa hovori z opozicie lahko. Vidiet ze aj Madari maju problem. Ale tak ludia mu to zeru.
07.09.2022 - 11:52:16
00
no ak ti toto nie je uplne jasne tak potom by si naozaj nemal mat politicke ambicie ;-]
07.09.2022 - 11:55:14
04
poďme na chvílu na SK-neviem,či mám plakať alebo sa smiať-obvinený kladie otázky vyšetrovatelovi :D
https://dennikn.sk/minuta/3000061/?ref=mwat
07.09.2022 - 12:03:24
00
double napísal:
Ako funguju? Fico má už vedie v prieskumoch. Nechcem Fica za premiera znova. Dokedy treba vydržať? ZAko hovorím zima ukáže.


Toz tak ked nefunguju preco potom uz nic neposlu kym ich nezrusia.

https://www.aljazeera.com/news/2022/9/5/russian-gas-flows-halted-until-europe-lift-sanctions

Ved predtym tvrdili ze ich sankcie posilnuju. To mi nejak nesedi....
07.09.2022 - 12:25:56
00
Dudo napísal:
Europu najviac ohrozuju socialisti, takze to mame vo svojich volicskych rukach...


do kamena tesat
07.09.2022 - 12:29:54
16

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up