hej, mas s tym bohate skusenosti par rocnikov som to odjazdil na dusiach (aspon ciastocne) a plati co pisem hore:) a to mam vyse 100kg, takze ziadne pierko... ale je fakt, ze teraz mam bezduse a nemozem si vynachvalit, ze to musim kazdy tyzden fukat:)
lapaloma tieto su konkrétne a presne na gravel nie su univerzál tek že pepis musíš zvoliť pri kupé podľa šírke plášťa. Nasadzujú sa bez akéhokoľvek problému sedia presne a váha výborná. Tie problémy mali hlave MTB lebo tam tlačili všetko možné túto je to presnejšie ?
hej, mas s tym bohate skusenosti par rocnikov som to odjazdil na dusiach (aspon ciastocne) a plati co pisem hore:) a to mam vyse 100kg, takze ziadne pierko... ale je fakt, ze teraz mam bezduse a nemozem si vynachvalit, ze to musim kazdy tyzden fukat:)
s konkretnou akciou nie ale jazdim gravel aj po lese a kym som mal duse to bol len jeden defekt za druhym. a este som to musel aj fukat tvrdsie takze vytraseny a nedrzi to v terene.
scarinko mal som všetky Spidero Thundero a Swampero od 36-44 a zvolí som stred Thundero a 44mm šírku a vložil inzert. Výborne odvaluju idem s cestiakmi kľudne cez 30 a v teréne su super tiež. V zime ich budem jazdiť tiež lebo viem potom trénujem na asfalte ako v lese tak že Swampero keď tak použijem na blato ale aj tak by sim volil iné kolesa na Swampero alebo na zimu ako tu viacerí hovoria ?
30 je malo to dam aj na MTB, v stredu som bol na 40tkach thundero a domov som vytocil na svojom segmente 50kmh aj ked som to mal len na 2 bar
ale tak uz je niekedy problem skor prevody. ale uz sme offtopic. Ale asi skusim tie 44 thundero a mozno aj s inzertmi. pls linkni ake pouzivas ty.
scarinko)))))))) cez 30je malo? to davas na MTB? dobreee to chcem vidiet tvoju priemerku na MTB cez 30 po rovinach na 80km vyjazde )))))))))))))) ale dobre pises to uz je off topic ))))))))
scarinko ked pisem o rychlosti nemyslim na rychlost dole kopcom alebo od semafora po semafor ci na 20m ale priemerna rychlost na vyjazde kde sa ukaze ako odvaluju plaste ako sa spravaju a kde mozes porovnat ine a tak vzdy je to u mna o priemerne a nie momentlane rychlosti
darkoni naco su ti prosim ta na tych strkovych dialniciach inserty? Normalne jazdim na graveli MTB trasy, posledne aj MTB preteky po riadne obskurnych tratiach, tlaky vozim 1.8 a 1.7 a teda nesekam to nikde.
blackman ja nejazdim len strkove dialnice jazdim aj traily aleee nie som tak dobry jazdec ako ty mam sa co to este naucit ale sa snazim a tak potom dam tie inzerty prec a mozno tiez nebudem nikde sekat ani plast ani rafik...
Nehovorim, ze sa to na graveli seknut neda, ale co som pozeral to video z gravel blindura tak mi to prisli fajne strkove cesty. Viete lepsie, nebol som tam Co sa tyka sekancov tak mam bud stastie alebo stiham citat dobre teren. Neviem, kupim poobede zreb v trafike a uvidim, dam vediet
Ano boli pohodove, hlavne tie presuny aj RZty okrem tej 3ky ale pri zjazdoch obcas boli useky s volnymi sutrami ked uz popri pude sebazachovy bolo treba zapnut aj mozog a vyberat stopu mozno pomalsiu. Aspon ja som pri rozbitejsich zjazdovych usekoch siel dost opatrne kvoli strachu s prerazenia. Swampero 40mm vzadu 40 psi vpredu 35, bezduse bez insertu. Inak som zvedavy z vysledku prieskumu ake su preferencie ucastnikov co sa tyka techniky alebo sily/rychlodti na RZ. Zverejnia potom vysledky vobec?
Ja jazdím duše, tento rok seknutie zatiaľ len raz. Dúfam, že si toteraz neprivolám. Pozabudol som, že nie som na fulle a poslal to z 20 cm odpalíku medzi skaly. Hneď po odraze mi došli že to bola blbosť ??♂️
Na Blindure druhý deň hneď po 2-3 km trochu smola. Chcel som prifúknuť zadné koleso lebo som cítil, že chytám rafik a s hadičkou som 2x vykrútil aj vložku.
Špeci na toto nie. Nakoniec sa podarilo improvizovať drážkou na niple na multiklúči. Pritom mám kliešte na reťaz, ktoré to majú. Len ostali omylom na úbytku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
s konkretnou akciou nie ale jazdim gravel aj po lese a kym som mal duse to bol len jeden defekt za druhym. a este som to musel aj fukat tvrdsie takze vytraseny a nedrzi to v terene.
ale tak uz je niekedy problem skor prevody. ale uz sme offtopic. Ale asi skusim tie 44 thundero a mozno aj s inzertmi. pls linkni ake pouzivas ty.
paci sa
Na Blindure druhý deň hneď po 2-3 km trochu smola. Chcel som prifúknuť zadné koleso lebo som cítil, že chytám rafik a s hadičkou som 2x vykrútil aj vložku.
pripadne taketo alebo podobne ciapocky https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/duse-a-ventilky/ventily/lezyne-ciapocka-na-ventilky-cnc-tlr-2-ks-.html
Akcia -31% Lezyne CNC TLR čiapočka na ventil, červená
3,79 € -31%
MOC 6,49 €https://www.facebook.com/gravel.blinduro/posts/pfbid02D2eNkizWqDjGR16mckpL2H5k4URHYggnPyv6XL8YwvqWHwKbMWhTWg8NkR5TgKqHl