Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
⚠️Mame tu novy trail z MS smer Borinka (1.9 km, cycl👁p trail).
tipujem ze viac ludi to bude jazdit od Svateho vrchu smerom na MS, aby sa zbytocne nespustali uplne dole po zelenej C a potom slapali po otravnej zvaznici hore na MS
⚠️Mame tu novy trail z MS smer Borinka (1.9 km, cycl👁p trail).
Uplne novy nie je a aktualne plynulo neprejazdny, chcelo by to brigadu. Odstranit tie padnute stromy a upravit jeden brod. Neviem kto je autorom, ale ak nejaka brigada bude, rad sa pridam.
Uplne novy nie je a aktualne plynulo neprejazdny, chcelo by to brigadu. Odstranit tie padnute stromy a upravit jeden brod. Neviem kto je autorom, ale ak nejaka brigada bude, rad sa pridam.
Dnes uz ziadne konare ani padnute stromy, brod/potok je challenge😉
Tak to chvalim potom, pred rokmi som tade siel par razia aj si hovoril, ze tade by mohla pokracovat cerovka. Musim ist co najskor do lesa, nejako sa mi uz hromadia miesta kam musim co najskor v karpatoch ist
v piatok tam este boli. A nemyslel som ten brod ala rockgarden, ale ten druhy, kde su naukladane stromy v smere jazdy, este sa mi nestalo, aby som tam nevbehol kolesom
Tak vies ako, otravujes slusnostou, ale tu sme pri jazdeni. To je najvac, srat na vsetko a vsetkych ostatnych... a ohaname sa zasadne iba tymi pravidlami a paragrafmi, ktore nam vyhovuju. Vitaj na SK
inak vcerajsia prihoda z jazdy ciastocne po trase bratislavskeho mtb maratonu zo zjazdu na sirokej prehladnej zvaznici popod javornik kde som siel 42km/h. oproti mne sli turisti chalan s babou chalan bol pri strede. ako som ich videl tak som zacal brzdit aby som okolo nich siel krokom a borec ked som bol kusok od nich a uz siel vyslovene krokom vystrcil ruku a prstom ukazal ako daleko od nich mam prejst.
zjavne mal predchadzajucu super skusenost s niekym "ohladuplnym"...
Ja zas tiež včera po širokej ceste z BK popri obore dole nad Optimistu, chalan a dievča pešo a keď ma začuli za sebou, tak chalan naschvál odstúpil tak, aby zabral celú šírku cesty. Obišiel som ho tak, že som musel zísť mimo…
ak ti nie je jasne preco je tvoj prispevok vnimany ako ofenzivny tak asi nema velky zmysel reagovat, ale skusim, ved niekedy motyka vystreli.
Z textacie vyplyva predpoklad ze rec je o ilegali a postavil si ocakavany nesulad so zle definovanou legislativou na prve miesto, este aj pred formalne podakovanie za investovanu energiu a uzitok z nej vyplyvajuci pre celu komunitu. Formalne je to samozrejme spravne, otazka opravnena, predpoklad pravdepodobny, akurat slusny clovek to inak cele inak komunikuje.
nepaci sa nam legislativa tak budeme robit ilegaly aby pretiekol pohar trpezlivosti a seriozne nam zakazali jazdit na uplne vsetkom mimo vyznacenych cyklotras. to naozaj nestacilo varovanie z celej epizody okolo Vydrice?
naozaj sa hrablickari trochu spamatajte a majte mieru. povedzme si uprimne ze uz existujucich tras na jazdenie v lesoparku nie je ani zdaleka malo...
cize ano ak dosledkom vasej tvrdej prace bude zasadne zhorsenie podmienok jazdenia pre celu komunitu tak ano DAKUJEM VELMI PEKNE!
Vsak ten chodnik mozno vychodili srnky, hubari, chatari, polovnici. Bajkeri ho iba objavili, mozno trochu precistili, dali vediet o tom na fore (jedna z najlepsich veci v tomto vlakne, dozvediet sa o novotach). Stax ak mas vela energie, ides do toho zlegalizuj ho a bude C-cko. Len mi nezacni vypravat, ako ty to robis nebudes, ze to ma niekto iny. Lebo cela krajina je plna takych ludi, co len vyprava ako niekto iny ma nieco robit ...
ked uz niekto chce nieco robit tak nech to robi poriadne. ak krok 1 je ze ma vybavit papiere tak ma zacat krokom 1. a nie robit z toho anarchiu lebo ved je zle definovana legislativa, to ze sme takmer nemohli jazdit cez Granadu -a to je "zabehnuta" zvaznica ktoru netreba cistit - je vypovedajuce o tom kde aktualne sme.
takze nie ty mi nehovor co ja mam robit s prebytocnou energiou ked tu z toho niekto iny robi holubnik.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som neodolal a musim potvrdit este vacsia sranda ako nechat to na vidlicu+tlmic
tipujem ze viac ludi to bude jazdit od Svateho vrchu smerom na MS, aby sa zbytocne nespustali uplne dole po zelenej C a potom slapali po otravnej zvaznici hore na MS
Mne sa dnes velmi pacil ten "flow trail" od Cermaku po Hubalovu. On to asi nie je trail ale je to klukate a uzke a rychle. Dobre sa to slo na graveli.
Pacienti co je nekvalitne / ofenzivne na jednoduchej otazke ci boli pri “vystavbe” trailu dodrzane pravidla?
Cyklisti vyzaduju aby sa voci nim spravali ohladuplne ale sami maju zjavne v <> pravidla. Potom sa necudujte ze nas maju tak v laske ako maju…
zjavne mal predchadzajucu super skusenost s niekym "ohladuplnym"...
ak ti nie je jasne preco je tvoj prispevok vnimany ako ofenzivny tak asi nema velky zmysel reagovat, ale skusim, ved niekedy motyka vystreli.
Z textacie vyplyva predpoklad ze rec je o ilegali a postavil si ocakavany nesulad so zle definovanou legislativou na prve miesto, este aj pred formalne podakovanie za investovanu energiu a uzitok z nej vyplyvajuci pre celu komunitu. Formalne je to samozrejme spravne, otazka opravnena, predpoklad pravdepodobny, akurat slusny clovek to inak cele inak komunikuje.
nepaci sa nam legislativa tak budeme robit ilegaly aby pretiekol pohar trpezlivosti a seriozne nam zakazali jazdit na uplne vsetkom mimo vyznacenych cyklotras. to naozaj nestacilo varovanie z celej epizody okolo Vydrice?
naozaj sa hrablickari trochu spamatajte a majte mieru. povedzme si uprimne ze uz existujucich tras na jazdenie v lesoparku nie je ani zdaleka malo...
cize ano ak dosledkom vasej tvrdej prace bude zasadne zhorsenie podmienok jazdenia pre celu komunitu tak ano DAKUJEM VELMI PEKNE!
takze nie ty mi nehovor co ja mam robit s prebytocnou energiou ked tu z toho niekto iny robi holubnik.