Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nie nie určite ich nie je viac...kdeže.treba ľudí ďalej upokojovať nech si dávajú pozor.a keď sa zas niečo stane...veď sme vám hovorili,že si máte dávať pozor.
Darujem včelu, 1ks. Včera zachránená z balkóna, dnes nasratá, že som si dovolil ju dať do fľašky a znemožnil jej lietať po byte. Pri rýchlom jednaní dočasný domček zdarma.
ja som za aby tu aj take fotous boli, jednak vidim ako realne vyzera taky peso a ze sa tu naozaj vyskytuje a aj dokaz, ze sa to niekomu veeelmi nepacilo.
mart80 Kde presne to bolo? Na SK som este nemal to stastie ho zbadat. Dost mozne, ze ho odbachol polovnik, lebo je to invazivny druh.
Ahoj,ja som mal tiez premieru vidiet ho az dnes aj ked v stave uz ako bol 🙄 ak chces presnu lokalizaciu tak to bolo pri Ziline v obci Brezany.Moj tip bol ze ho zrazilo auto a este kusok presiel ale mozno sa mylim a bol v tom polovnik 🤔
Brat mi viac rokov dozadu skalopevne presvedceny tvrdil, ze niekde na juznom slovensku videl sakala. Bol som v tom, ze trepe, ze to musela byt liska alebo pes, len zle videl, lebo sak sakal u nas nezije (tak sme sa ucili), ale neskor som zachytil spravy, ze naozaj u nas zije aj sakal, aj psik medvedikovity.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://mytrencin.sme.sk/c/23003819/medvedica-s-dvomi-mladatami-sa-pohybovala-len-sto-metrov-od-oc-laugaricio.html?ref=njct
... akurát je to v správach, tak on zomrel
Hned po vytiahnutí z auta slabo mu bolo cítiť pulz. Predok dodávky v strasnom stave
Ahoj,ja som mal tiez premieru vidiet ho az dnes aj ked v stave uz ako bol 🙄 ak chces presnu lokalizaciu tak to bolo pri Ziline v obci Brezany.Moj tip bol ze ho zrazilo auto a este kusok presiel ale mozno sa mylim a bol v tom polovnik 🤔