To máte dobré v TT zavrú polku mesta ( ak nie trištvrťku )
Od pondelka 12. septembra od 23:59 do stredy
Úplná uzávierka miestnych ciest kvôli prechádzajúcemu pelotónu bude 14. septembra od 12:00 h. na uliciach alebo častiach ulíc:
Suchovská, Ružindolská, Trstínska, Hospodárska, Zelený kríčok, Štefánikova, Hlavná, Dolné Bašty, Halenárska, Jána Hollého, Invalidská, Jerichova, Rybníková, Radlinského, Divadelná, Bučianska, Pieštanská
Obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením. Situáciu bude sledovať polícia, ktorá bude odstraňovať uzávery hneď ako to bude možné.
Pešia zóna bude pozdĺžne priechodná. Pelotón prejde zábranami vyznačenou trasou pozdĺž stredovej línie Hlavnej ulice. Po prejdení pelotónu sa zábrany odstránia.
Uzávierka od 15.00 do približne 18:30 h. sa bude týkať ulíc Rybníková, Zelený kríčok, Bučianska, Piešťanská
S obedzeniami treba rátať aj na križovatkách pretínajúcich uvedené cesty (Hlboká-Špačinská, kruhová križovatka medzi Lidlom a Tescom).
U nás je rýchlostná prémia cca 15m pred ostrovčekom, neviem kto plánuje tie miesta na rýchlostné prémie, ale asi v poriadku nebude🤦
To bude tento rok asi nejaky novy standard na OS...u nas v Partizanskom premia v centre mesta a pred nou to vyzera asi takto...z hlavnej cesty 64 smerom do centra uzky kruhac doprava, kusok na to dvojite zeleznicne priecestie, hned za nim esicko, nasleduje T krizovatka kde odbacaju dolava, tam ich caka v strede cesty ostrovcek, potom cca 200m rovno, dalsi uzky kruhac v meste doprava, "lahke" esicko, po 50m vyvyseny prechod pre chodcov, 50m rovno, dalsi vyvyseny prechod pre chodcov, cca 30m na to sa cesta este kusok zuzi a cca 50m na to PREMIA pred okresnym uradom...
Muso, keby to nebolo tak tragikomicke ( az okato papalasske ) ze tu premiu museli nezmyselne napchat pred okresny urad, tak by som si pomyslel ze sa vraciame k "starym dobrym" gladiatorskym casom...proste take chlieb a hry ( a ak sa"postasti" tak aj nejaka ta krv )
Ta lokalita prologu je teda nic moc. To maju taku slabu vyjednavaciu silu, ze to nevedeli dat niekde k centru nech to aspon nejako vyzera zaujimavo? To uz amaterske letape malo lepsiu trat, aj ked skoro rano v nedelu.
Som bol akurat kusok trate na cerveny kamen, a clovek by si myslel, ze organizator by chcel ludi popri trati, ale absolutne ziadny naznak, ze zajtra tade idu nejake preteky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Úplná uzávierka miestnych ciest kvôli prechádzajúcemu pelotónu bude 14. septembra od 12:00 h. na uliciach alebo častiach ulíc:
Suchovská, Ružindolská, Trstínska, Hospodárska, Zelený kríčok, Štefánikova, Hlavná, Dolné Bašty, Halenárska, Jána Hollého, Invalidská, Jerichova, Rybníková, Radlinského, Divadelná, Bučianska, Pieštanská
Obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením. Situáciu bude sledovať polícia, ktorá bude odstraňovať uzávery hneď ako to bude možné.
Pešia zóna bude pozdĺžne priechodná. Pelotón prejde zábranami vyznačenou trasou pozdĺž stredovej línie Hlavnej ulice. Po prejdení pelotónu sa zábrany odstránia.
Uzávierka od 15.00 do približne 18:30 h. sa bude týkať ulíc Rybníková, Zelený kríčok, Bučianska, Piešťanská
S obedzeniami treba rátať aj na križovatkách pretínajúcich uvedené cesty (Hlboká-Špačinská, kruhová križovatka medzi Lidlom a Tescom).
To bude tento rok asi nejaky novy standard na OS...u nas v Partizanskom premia v centre mesta a pred nou to vyzera asi takto...z hlavnej cesty 64 smerom do centra uzky kruhac doprava, kusok na to dvojite zeleznicne priecestie, hned za nim esicko, nasleduje T krizovatka kde odbacaju dolava, tam ich caka v strede cesty ostrovcek, potom cca 200m rovno, dalsi uzky kruhac v meste doprava, "lahke" esicko, po 50m vyvyseny prechod pre chodcov, 50m rovno, dalsi vyvyseny prechod pre chodcov, cca 30m na to sa cesta este kusok zuzi a cca 50m na to PREMIA pred okresnym uradom...
Asi. Ja som tam bol od 16:20-17:00. Potom som sa šiel už voziť.
Fotky nanic, mobilove, radsej som tlieskal