No no no, takto sa fotit v lokalite kde je zakaz vjazdu pre bicykle
Blatniky ti nechybaju?
ale nooo trenujem tam denne a uz zopar rokov dokonca som tam stretol vojakov a policajtov a nema som ziaden problem ) blatniky mam mussguard ale som nenasadzoval lebo som bol komplet obalen do goratex-u
Nechapem v com je problem? zalozte skupinu a dam gravel tam ak sa to tyka mna... Nepaci? nepozerajte je to velmi jednoduche nechete to tu tak napiste adminovi nech to vymaze ci mam dat gravel do MTB? Nerozumiem tomu furt nejaky problem preco tato foto? preco je fotene v portret mode? preco je sedlo vysoko? preco su rajdy siroke? preco mas M ked ja vidim cez pocitac a klavesnicu ze si velkost L? preco nosic? preco tam a nie hentam? Halooo uzivajte nerieste to je hlavne o tom ze sa clovek chce pochvalit bajkom situaciou vybavou farbou komponentom preco niekto ma stale potrebu riesit? a co ked je to v sekcii cestiakov? Gravel je co? gravel sa jazdi po poli? Dajte sa do kludu uzivajte zivot a danu situaciu dajte like pochvalte nehante a ked sa vam nepaci nemusite komentovat lebo tie komentare neriesia nic len vytvaraju negativnu atmosferu a hlavne su o vas a nezmenia ani bajk ani komponent... nebudte negativ byt pozitiv je moc dobre a usmev to pomoze verte mi viem o com pisem Krasny den Vam prajem
JoKo ked ta to tak drazdi, tak tu este jeden "cestak", dokonca aj zo zlej strany. Mne osobne v tejto teme podstatne viac vadia komenty uplne od veci, namiesto toho aby sem ludia pridavali bajky, kedze je to galeria.
Svojimi reakciami skôr ukazuješ že ti to jedno nie je a ako si sám vlastne napísal, berieš len pozitívne komentáre a tie s kritikou majú držať pysk
Toto nie je Matovičov facebook
LMS kua už tu máme aj psychológov? 😂😂😂 takto môžeme do zajtra tu vypisovať 😂😂😂 dohodneme sa takto: vy píšte co len chcete a ja už nebudem reagovať aby som nadával dôvod na analýzu správania 😂😂😂 ja tu nepostujem lebo silno chcem počuť ci prečítať vas názor a tie múdrosti ale preto lebo sa zabávam a je mi úplne ale uuuuuuplneeeee jedno čo tu píšete analyzujete riešite 😂 krásny deň prajem užívajte život 🤟🏻😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Blatniky ti nechybaju?
Blatniky ti nechybaju?
ale nooo trenujem tam denne a uz zopar rokov dokonca som tam stretol vojakov a policajtov a nema som ziaden problem
Mimochodom, osobne mi nevadi, ked sa sem da hocijaky bike, za predpokladu ze ma barany
https://www.mtbiker.sk/forum/cestne-cyklokrosove-bicykle/galeria-nasich-gravel-a-cx-bajkov-t47152.html
Mimochodom, osobne mi nevadi, ked sa sem da hocijaky bike, za predpokladu ze ma barany
Obracaj to ako chces z prava ci zlava je mi uprimne lauter jedno co kdo pise
Toto nie je Matovičov facebook