Nám sa pred časom niekto dobíjal do bytu, bolo to okolo jednej v noci. Vraj nám niekto kopal do dverí a pred dverami sme našli rozbitý kvetináč z chodby Ráno všetci susedia vyplašení, že chceli v noci volať políciu. A my sme boli tiež v šoku, lebo nikto z nás nič nepočul Proste sme drichmali. Ja som bol aj v celku rád, lebo neviem-neviem ako by som reagoval byť v tom čase hore. Na druhej strane, keď nám prdla hadica od práčky a nezatiahnutá voda hučala do vane, tak som sa zobudil. Asi nejaký šiesty zmysel vyhodnocuje čo je ozaj prúser a čo nie
Rozbalovat to zacali okolo 7. (cargobike).
A cestou naspat okolo 8 som odmietol, praca nepocka:) a po sekunde som este dumal, co za politickoaktivisticka skupina to bola;)
zlomil som si necht na malicku...... jak sa teraz budem sparat v nose?
.....ale oberacka uspesna..... 2200kg svatovavrinca je u Pavelku, 500kg Dornfelderu u kamoša, 1500kg veltlinu u druheho kamosa a 1000kg opresovanych doma .... dakujeme za tie dary
Mame doma prvaka, nepresiel ani prvy mesiac a ja mam z toho nasho "skolstva" akosi zmiesane pocity... ( a to som pri tom vdacny vsetkym ktori odtial este nezdrhli... )
akože, škola nie je ideálna poväčšine nuž, stále máš na výber z neštátnych škôl alebo môžeš ostať doma a vzdelávať dieťa sám ... poznám aj takých aj takých a napriek všetkému si myslím, že synátorovi je dobre v tej klasickej škole
Veď ja si tiež myslím že v klasickej škole mu je/bude dobre, on ma rad kolektív a zatiaľ sa tam teší. Lenže neprešiel ani mesiac a tiež by som vedel rozprávať a bolo by to na dlho ( ako píše bombtrack ). Ako píšem, zmiešané pocity. Na prvákov napr strašne veľa úloh na doma…keď si zoberiem že ešte len prišli do školy a už každý deň úlohy tak na hodinu-hodinu a pol ( + do toho krúžky a športy čo majú ), tak mi to príde hneď na začiatok celkom aj dosť ( a to mi nerobí problém sa s ním učiť, učiteľstvo som študoval na VS a baví ma to ). Tiež ma mierne vytáča keď mu učiteľka do pracovného zošita kde sa učia písať robí “červene more” svojimi opravami a to si myslím že niektoré veci podľa predlohy napísal krajšie ako mu to ona opravila. A to som myslel že keď budú mat mladú učiteľku, tak bude ešte “nevýhorena”. Btw v papieroch čo išli zo škôlky do školy ma jasne napísané že je “zatiaľ obojručný” a nemá presne vyhranenu ruku ktorá bude dominantná, takze na úplný krasopis môžu zabudnúť. Atd atd atd…
matt Ale to je o pristupe jednotlivca, vo vedlajsej triede to moze byt uplne inac. Mozes jedine tak zmenit skolu a menit kym nenajdes.... Tiez mam prvaka doma a viac uloh ako sused ktory ho ma v a-cku a maju o 10min uloh menej, tiez som bol na rodicku raz tolko ako oni a pod... Ale uznavam ze robit hodinu a pol ulohy... U nas je to zatial tak na +-30min.
Skolstvo by som vinil z toho ze musia vobec robit ulohy doma, musia nosit tie nezmyselne tazke tasky hore dole a pod.. U nas som vybavil ze aspon tie prezuvky si nemusia kazdy den prenasat ale mozu si ich nechat v satni, sak aj to je na hlavu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
btw je to akcia Cyklokoalicie
https://www.facebook.com/events/766310381096356/?active_tab=discussion
Rozbalovat to zacali okolo 7. (cargobike).
A cestou naspat okolo 8 som odmietol, praca nepocka:) a po sekunde som este dumal, co za politickoaktivisticka skupina to bola;)
To maš ako sex cez pracovnu dobu. Je to prijemné a ešte ti ten čas zaplati zamestnavateľ...
.....ale oberacka uspesna..... 2200kg svatovavrinca je u Pavelku, 500kg Dornfelderu u kamoša, 1500kg veltlinu u druheho kamosa a 1000kg opresovanych doma .... dakujeme za tie dary
Skolstvo by som vinil z toho ze musia vobec robit ulohy doma, musia nosit tie nezmyselne tazke tasky hore dole a pod.. U nas som vybavil ze aspon tie prezuvky si nemusia kazdy den prenasat ale mozu si ich nechat v satni, sak aj to je na hlavu...