Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
nosim pilku občas menšiu alebo vačšiu skladaciu a nožnice, no teraz to zarastie - ale južná strana bude masaker zase , tam je toho tolko, že sa to ani nedá dostrihať Scarinko kukni u mna na Strave výjazdy strmé je to po vojenskej ale si tam najrýchlejšie a netreba tlačiť ak máš kondičku. Ja chodím rád od liečebáka popod borovice - serpentíny, z modrej na žltú a potom po červenej je to značene a kus si potlačím 100m po kamenoch od Borovíc na Meškov aspon si nohy oddýchnu, resp. sa ponatahuju. Ked sa ponahlam a som fit idem po vojenskej. Ale všade je to relatívne strmé...
čo sa týka pílenia stromov, keď je padnutý na značenej turistickej trase, nemal by byť vobec problém, dokonca sa tým spraví práca za správcu tých trás. už neviem kto je správca, ranger na pyramíde mi to raz vysvetloval, už si to nepamätám. aj on keď píli tak robí prácu za niekoho iného, lebo tým by to trvaloooo..
taká možno tupá otázka... idem zajtra z Nr do To, potrebujem však byť nutne dostupny na telefóne. tribeč je pokrytý signálom, alebo bude lepšie zvoliť trasu podhorím?
taká možno tupá otázka... idem zajtra z Nr do To, potrebujem však byť nutne dostupny na telefóne. tribeč je pokrytý signálom, alebo bude lepšie zvoliť trasu podhorím?
no veru na bicykli asi málokto kontinuálne sleduje signál...ale je písaná, že zo samotného V. Tríbeča som volal celkom ok (o2)
Zaujimave to tam mate ale niektore cesticky su asi za trest. Vymyte rigoly od vody asi. Cestu na pyramidu som zvolil asi najhorsiu moznu ? tlacil som a dokonca som aj nosil (myslel som na lto)
Najviac sa mi pacila trasa Mechenice -Drazovsky kostolik a zjazd zo Zoboru smer Nitr.Hrnciarovce. tam bolo vela "trailov" co ani na mape neboli tak som si len vyberal kadial zrovna pojdem. Ale tie sutrr na kazdom vyslape ma fakt neskutocne vytacali. Plan bol este to otocit okolo Horky, Vretena a Zibrice ale uz som mal celkom dost tak som to supol dole. Mozno zas inokedy.
Btw chvilu po mne dorazila ku kostoliku velmi sympaticka slecna, biela prilba POC, asi 40kg ? cerveno cierny full XC https://strava.app.link/Au9P5UOJ4qb
Musim pochvalit velmi velky pocet kaviarni s dobrou kavou a vinaren pod hradom je super, ZanziBar ma tiez nieco do seba.
Zdravím, cesta od jazera na remitáži pri Jelenci má cca koľko km asfaltový charakter? resp hľadám nejaké cesty v lese vhodne pre cyklovozík a 2r dieta v ňom. Čo najbližšie k NR.
ak myslis cervenu/modru C smerom na Oponicky hrad, tak vela nie. Je to kombinacia rozbita asfaltka+sotolina. Takze to "drnca". Neviem kolko taky vozik a dieta znesie... Kedze jazdim MTB, povrch moc neriesim, tak si to uplne presne nepamatam kolko je to km, ale odhadujem tak 1-2, nez to zacne byt rozbite. Myslim, ze dobra asfaltka je kolecko z Lovce k Zubrej zvernici, ale to nie je uplne pri Nitre. V okoli Nitry asi tazko nieco. Nemame tu ani les, nieto este asfaltku v nom
Kamarát chodí s vozíkom z Remitáže až na Trojchotár /pod Medvedí vrch/ čo je 10 km. Dá sa ísť aj z Kostolian. Asfaltka je však dosť v biednom stave a aj prevýšenie je slušné. Cca. 600 m. Ak odbočíš na Zlatno, prevýšenie cca. 300 m a vzdialenosť dákych 8 km. Ja chodievam od kafilérky na letisko kde je aj bufet a detské ihrisko. Je to cca. 7km ale to nie je lesom.
vďaka za odpoveďe. vozik máme qeridoo kidgoo so strunovými tlmičmi. od jazera cesta v pohode, potom sme odbocili na lefantovce, tam to uz bolo na hrane. po chvili sme sa otocili naspat. zjazd do lefantoviec strmý, naspäť by som to so 45kg za sebou nevyslapal na zaciatok 11km prvý krat s vozikom v lese. nabudúce skúsime pokracovat ponad kostolany ďalej..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no praveze teraz nejaky rok dva to bolo prerezane, ale uz to zase zarasta, vcera uz som suchal rajdy, ruky krvave od malincia
no veru na bicykli asi málokto kontinuálne sleduje signál...ale je písaná, že zo samotného V. Tríbeča som volal celkom ok (o2)
Najviac sa mi pacila trasa Mechenice -Drazovsky kostolik a zjazd zo Zoboru smer Nitr.Hrnciarovce. tam bolo vela "trailov" co ani na mape neboli tak som si len vyberal kadial zrovna pojdem. Ale tie sutrr na kazdom vyslape ma fakt neskutocne vytacali. Plan bol este to otocit okolo Horky, Vretena a Zibrice ale uz som mal celkom dost tak som to supol dole. Mozno zas inokedy.
Btw chvilu po mne dorazila ku kostoliku velmi sympaticka slecna, biela prilba POC, asi 40kg ? cerveno cierny full XC
https://strava.app.link/Au9P5UOJ4qb
Musim pochvalit velmi velky pocet kaviarni s dobrou kavou a vinaren pod hradom je super, ZanziBar ma tiez nieco do seba.