Takže Martinky sa konajú v nedeľu. Účasť zatiaľ Iceman a Berco na 100%. Trasa: ZA (vodné dielo), Stráňavy, Seračníky, asfaltka na Martinky, Veľká Lúka, ďalej uvidíme, ako na tom budeme. Zraz by mohol byť na vodnom diele. čas asi o 10:00. Čas sa ešte môže upraviť. Počasie bude dokonalé, konečne slnečno.
Uf je to vyzva, ale neviem ci by som to po dnesku dal. A mali by ste si konecne urobit nejaky poriadny vyletik, ja by som vas zdrzoval. Tak neviem.
Mam este svoju alternativu ist len tak po asfaltke do fackova rozhybat svaly a kuknut na skautov maju tam nejake action cisto na oddych.
Takže Martinky sa konajú v nedeľu. Účasť zatiaľ Iceman a Berco na 100%. Trasa: ZA (vodné dielo), Stráňavy, Seračníky, asfaltka na Martinky, Veľká Lúka, ďalej uvidíme, ako na tom budeme. Zraz by mohol byť na vodnom diele. čas asi o 10:00. Čas sa ešte môže upraviť. Počasie bude dokonalé, konečne slnečno.
mozno sa hore stretneme. ja s vajlom, ak pocasie bude priat, pojdeme tiez, ale inu trasu, taku pohodovu, tak ked budeme na micnole, ozvem sa bercovy.
No takže dnes to asi nebola až taká pohoda. Skôr by som povedal, že dosť brutal. Vzdialenosť (moja) 100 km, prevýšenie 2000 m, niektoré úseky veľmi brutálne ( šak som aj 2 x hodil duba ), niektoré pasáže boli ale fakt krásne. Nakoniec nás bolo 7, na začiatku sme boli 4, na krížave nás už ale čakali Risototh a Vajlo a dokonca sme asi 300 m od Krížavy stretli aj Pipolara. Len škoda, že s nami nešiel už od vodného diela, keď nás tam obiehal, nabudúce sa už budeme poznať Na fotke dnešné osadanstvo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mirko kukni nabudúce do kalendára....katko
Mam este svoju alternativu ist len tak po asfaltke do fackova rozhybat svaly a kuknut na skautov maju tam nejake action cisto na oddych.
a TERAZ SA NEVIEM ROZHODNUT.
mozno sa hore stretneme. ja s vajlom, ak pocasie bude priat, pojdeme tiez, ale inu trasu, taku pohodovu, tak ked budeme na micnole, ozvem sa bercovy.
pod martinky,ved so mnou je kazda pohodova
tu je vyskovy profil toho, co som siel ja s vajlom.
ja s vajlom sme sa pridali na Krizave, kilometer 27,5.
som svorc.