Chcem vas vsetkych pozvat na 1. rocnik cyklistickej casovky do vrchu na Zochovu chatu. Propozicie najdete na http://www.sportreport.sk/sport/index.p ... 6&Itemid=1
Takze pridte tuto nedelu, 27.7.2008 do Modry - Harmonie od 9.30 hod a zasutazte si s nami!
Ak vam ide o ziskanie ucastnikov, tak napiste aj kratku pozvanku a poproste o zverejnenie (aspon v kratkych spravach) aj na hlavnych strankach MTB SK serverov, predsa len je forum navstevovane menej a nema to tym padom taky dosah.
Zeby? To by sa mozno aj dalo (v zavislosti od pocasia a fyzickeho stavu). V sobotu Zvolen, v nedelu presun po asfalte do Modry (cestou mozeme vyzdvihnut Turbiho a Duryho a jedneho mojho kamosa) , vyslap casovky, navsteva Velkej Homole a z nej bud po cervenej na BK abo cez PK a Limbach hore na BK. Hmmm, uvidime.
Jezus: rad by som sa pridal, viem o tejto akcii, ale nejaky som nakapaty teda plny nos a tak, takze od salzkamergutu som nesedel na biku, takze aj sa nahodou dostanem na bike, tak len tak rekreacne, urcite nepojdem uphill a ani zvolensky maraton, na ktory som sa tesil..
snad na stiavnicu a horala uz budem ok.
Nebudte lenivi a podte v nedelu bude konecne po dlhom case krajsie pocasie, preteky su blizko, bude aj bohata tombola, parky, pivecko Uz len kvoli tomu sa oplati prist
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jezus a my sa nepridame?
snad na stiavnicu a horala uz budem ok.
alebo sa mylim ?
- pato pride este ho ukecam(e)