Dnes CHPS s branomelis, perfektne pojazdenie s lokálnym znalcom čo to má celé v malíčku, už dlho som sa takto dobre nepreviezol ... Dal som to bez ujmy, až v Strecne zo samej radosti aký som dobrý som sa nakoniec vybejal do blata a vyvrtol si palec ;-] raz darmo, pýcha bolí... Jo a za Fatranskymi chlapcami sa ťažko stíha, nejak podozrivo dobre im to ide do kopca aj z neho ...
Super Ivan. Som rád, že sa Ti tu páčilo a, že som mohol poukazovať jednu z najlepších chuťoviek čo tu máme Ešte je ich tu zopár, ale toto je kultovka. S tým palcom si to zamlčal..myslel som, že si tam len ľahol, ale z toho si nič nerob..na tom traili ľahol už každý vrátane mňa. To je zradný blatistý na prvý pohľad ľahký zošup. Všetko čo sme šli je na prvý krát trochu na hlavu. Na budúce sa ukáž a môžeme si to dať na zopakovanie, alebo to rozšírime o ďalšie úseky.
My sme šli hore aj dolu celkovo optimalizovanou trasou, ktorá nahor eliminovala najväčšie sklony a nadol maximalizovala zážitky z okolia CHPS...bolo to síce ďalej, ale za to horšia cesta...ale aj počasie prialo po predošlom hroznom období 👌
Ja by som to sem kľudne dal, ale práve kvôli veľmi zvláštnej skupine cyklistov, čo radi znášajú nečistoty do vlastného hniezda to posielam už len ľuďom čo skutočne aj bicyklujú a majú o to záujem cez súkromnú správu. Toto fórum ma veľmi rýchlo naučilo byť absolútne nekamarátsky a nezdieľny....
Ja nic proti tebe nemam len konstatujem ako sa zmenila doba aj ludia. Tieto dve fotky z diskusie mountain lovers znazornuju ako to na Slovensku funguje. Co vadi a co nie. Nuz business first vsade.
Ono to sú také aj extrémne prípady. Traily vadia ľuďom, ale treba si na ne pomaly zvykať. Ja tu mám takú symbiózu. Vyrezaná hora a v nej urobený pekný trail. Len rozdiel je, že na tento trail nie je zbierka ale je urobený len tak na rýchlo zadarmo 🙂 Využíva práve tie vyrezané stromy. Nič uhladené len oldschool enduro
Dnes som sa bol povozit po novej cyklotrase z Varina do Terchovej. Je to super, ze sa da ist mimo cesty. Vie mi niekto vysvetlit preco su tie mosty tak zdvihnute? Ved to je o hubu. Nie je tam ani plavba ani nic na tych potokoch. Este su v strede pri najazde/vyjazde aj stlpiky urobene, co vyrazne zuzuje uz aj tak uzky chodnik...
Dnes tam bolo dost ludi a vsetky kolizie vznikaju prave na tych mostoch,pretoze nie kazdy je tak zdatny cyklista aby vedel odhadnut ten 17% kopec a v kopci zacne zosadat. Navyse ani nie je vidno na druby koniec kvoli tomu kopcu, takze aj obidenie tych co tlacia bike je rizikove. A tie zjazdy niekedy do 90° zakruty este so stlpikom vstrede...
Toto musel projektovat niekto, kto nie ze nejazdi na bicykli, ale sa nevie ani bicyklovat.
A hlavne, čo je najdôležitejšie ani nepozná normu na projektovanie niečoho takého...ale kdesi som viedol takú debatu s niekým kompetentným a ten mi tie mosty zdôvodnil, že údajne: Sú pekné 👌😎
Toto uvádzajú Technické podmienky TP085 - Navrhovanie cyklistickej infraštruktúry...
Mám nejakú verziu z 2019..v podstate tieto TP používam len kvôli sklonom a polomerom ak potrebujem riešiť za niekoho napojenie objektu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a bude este niekolko mesiacov neprejazdne
bych sa prevelice divil, že by ti tu dali *.gpx z vyjazdu ako dokaz, že jazdili mimo schvalenu cyklostezku v NP
Vie mi niekto vysvetlit preco su tie mosty tak zdvihnute? Ved to je o hubu. Nie je tam ani plavba ani nic na tych potokoch. Este su v strede pri najazde/vyjazde aj stlpiky urobene, co vyrazne zuzuje uz aj tak uzky chodnik...
Dnes tam bolo dost ludi a vsetky kolizie vznikaju prave na tych mostoch,pretoze nie kazdy je tak zdatny cyklista aby vedel odhadnut ten 17% kopec a v kopci zacne zosadat. Navyse ani nie je vidno na druby koniec kvoli tomu kopcu, takze aj obidenie tych co tlacia bike je rizikove. A tie zjazdy niekedy do 90° zakruty este so stlpikom vstrede...
Toto musel projektovat niekto, kto nie ze nejazdi na bicykli, ale sa nevie ani bicyklovat.
Mám nejakú verziu z 2019..v podstate tieto TP používam len kvôli sklonom a polomerom ak potrebujem riešiť za niekoho napojenie objektu.