flegko napísal:
Len nahodny vycuc, zbuchany za 1min.

12.5 https://www.trend.sk/spravy/kolko-vojakov-prisla-ukrajina-vojne-ruskom-narodna-garda-zverejnila-bilanciu
11.6 https://www.startitup.sk/ukrajina-odhalila-svoje-straty-prisla-vraj-o-10-tisic-vojakov-online/
mozem pridat aj zahranicie, led chces.
23.7 https://dennikn.sk/minuta/2944301/
22.8 https://www.reuters.com/world/europe/almost-9000-ukrainian-military-killed-war-with-russia-armed-forces-chief-2022-08-22/
15.9 https://www.webnoviny.sk/straty-na-ruskej-strane-su-az-desatkrat-vyssie-ako-v-pripade-ukrajinskej-armady-tvrdi-danilov/
No neviem, ja ti chapem vyraz ani raz a nezverejnuje trosku inak ako ked si dokazem vygooglit kazdy mesiac clanok, ktory sa odkazuje na oficialne UA miesta, ci predstavitelov, kde sa konkretne vyjadruju ku svojim stratam.

Vyborne, potvrdzujes co som napisal, raz oficialne zverejnili 10k a tym to haslo.
UA nezverejnuje straty. Zverejnuju mena a pribehy niektorych padlych, par mesiacov dozadu raz zverejnili, ze maju 10k padlych a denne par 100


Turbo - to su stratene existencie. Chod niekedy na tie weby na ktorych sa krmia. Tu nejde o to o niecom ich presviedcat a nebodaj byt na nich prijemny, aby sa chudaci neurazili. Tu ide o to vyvratit tie nezmysly, prefackat ich a zahnat spat do chlieva, aby neobsrali cely dvor.
12.10.2022 - 18:45:41
02
cokupit napísal:
Turbo - to su stratene existencie. Chod niekedy na tie weby na ktorych sa krmia. Tu nejde o to o niecom ich presviedcat a nebodaj byt na nich prijemny, aby sa chudaci neurazili. Tu ide o to vyvratit tie nezmysly, prefackat ich a zahnat spat do chlieva, aby neobsrali cely dvor.

Stratené existencie ste skôr vy slniečkári. Žijete si v tej svojej bubline a veríte že Ukrajina vyhrá. Prehra a čím neskôr tým viac nás to všetkých v Európe bude bolieť
12.10.2022 - 18:51:44
01
cokupit napísal:
Tipujem ze sa rychlo zacnu tlacit do EU jadra/analu, ked uz ich ruske zvierace neudrzia.


No veď keď sa do nového análu zatlačia poriadne hlboko tak budú zase v bezpečí. Veď kto by si predsa strieľal do vlastného análu.
12.10.2022 - 18:52:19
00
triki napísal:
rusácky plyn tvorí aktuálne len 7% celkovo a jednoducho ekonomika nepustí tak pomaličky tento šmejd ustupuje.nemajú ho kde umiestniť okrem eu,pretože nejsou trubky.
teraz treba len vydržať a skončil definitívne.


Súhlasili by sme keď by teraz plyn Nemci brali za polovičnú cenu ako bola pred 3 rokmi ? Ja by som súhlasil až potom keď zlikvidujú všetky jadrové zbrane.
12.10.2022 - 19:03:25
10
PIATA KOLÓNA POLÍCIE: CHCEŠ MIER? SI AGENT!

"Ktosi ma aktuálne upozornil na komentár Daga Daniša, kde autora oprávnene iritujú oficiálne zverejňované postoje Slovenskej polície na jej Facebooku a sociálnych sieťach. Vzhľadom na to, že pána Daniša považujem za inteligentného novinára ma (ne)prekvapuje tá opakujúca sa nedomyslená koncovka v ťahu na bránu. 

Tak, ako o tom Dag Daniš píše, nie je v žiadnom prípade akési stanovisko polície - je úplne scestné to tak vôbec vnímať, pretože v polícii aj v iných rezortoch je veľa statočných ľudí, ktorí sa nedostanú ku slovu - zatiaľ. To, o čom Daniš píše je stanovisko piatej kolóny v radoch polície (čosi ako protiextrémistické ideologické oddelenie v NAKA) a tá dostáva priestor v médiách, ktoré vlastnia nadnárodní šéfovia piatej kolóny. Táto piata kolóna v polícii sú ľudia, ktorým nezáleží na budovaní dobrých vzťahov a dôvery medzi políciou a občanmi, ktorých majú chrániť a pomáhať im. Piata kolóna má za úlohu destabilizovať dôveryhodnosť polície, postaviť ju prostredníctvom jej nehoráznych ideologických výrokov na adresu Ruska, ktoré následne preberajú Denník N, Aktuality a podobné prorežimové médiá propagandy proti občanom Slovenska. A záujmy zvrchovaného Slovenska má piata kolóna za úlohu eliminovať už v zárodku. Polícia SR už píše až takéto extrémne idiotizmy (v nedávnej minulosti robila napríklad piata kolóna polície hon na Ivermektín a jeho držiteľov) - dnes píše:
– kto volá po ukončení bojov a mierových rokovaniach, je maskovaný ruský agent alebo nástroj ruskej propagandy na území Slovenskej republiky,
– útoky na „významnú infraštruktúru“, ako ten na ruský Kerčský most, sú cestou k mieru a ľudia by pri nich mali prejavovať „iné emócie“ (skôr pozitívne),
– podozrivú komunikáciu skupín a jednotlivcov na sociálnych sieťach monitoruje Odbor komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

Úlohou piatej kolóny v polícii ale aj v iných rezortoch (ako zdravotníctvo cez rôzne "krčméryovské sabaky" diktujúce povinné očkovanie a celoplošné testy) v armáde ("experti na armádu" - politruci naďovčíci alebo v justícii (špecializovaní "honzovia a lipšice") je poštvať proti sebe občanov vo všetkých sférach spoločenského života tak, aby sa takto vytvorené nezmieriteľné skupiny zlikvidovali prostredníctvom zámerne vyhrotenej nevraživosti. Toto je modus operandi globálneho neofašizmu s koreňmi hlboko zapustenými aj na Slovensku."

Tibor Eliot Rostas
12.10.2022 - 19:23:05
00
jej a ja ze je v lochu, ci odtial pise ?
12.10.2022 - 19:27:12
01
Narcistický pablb z piatej kolónie označí Daniša za inteligentného novinára a popri tom kritizuje údajnú piatu kolóniu v polícii, veď to sa ani nedá vymyslieť :tmi:

Už aby dnešok skončil, ten trend je úplne na draka ...
12.10.2022 - 19:34:25
03
airbilly sorry, mal som ta zaradeneho, ale toto je iny level. To tymto srackam akoze naozaj veris????
12.10.2022 - 19:45:50
09
ved rusofil-kovidiot, to su pridruzene diagnozy mentalne zaostalych jedincov
12.10.2022 - 19:51:38
08
:D airbilly Tibor Eliot Rostas-už len to meno znamená,že je to prokremelský troll-fakt netuším,prečo ešte nie je hospitalizovaný v Pezinku na príslušnom oddelení :^)
12.10.2022 - 19:58:13
08
Myslím, že ak sa niekto dožaduje mieru v tej forme ako Chmelár, Rostas a im podobní, v skutočnosti by sa to už mohlo považovať za vec, ktorú by už OČTK mohli skúmať podľa §417 trestného zákona, lebo oni de facto požadujú kapituláciu Ukrajiny a prezentáciou toho "mieru" vlastne roztrubujú ruskú propagandu.

_________

Ale iné som chcel. Krásne správy prichádzajú z Krymu. Na trajekt čaká už 900 kamiónov, čakacia doba 3-4 dni.

https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1580230919306502151
12.10.2022 - 20:32:09
13
Vyborne, potvrdzujes co som napisal, raz oficialne zverejnili 10k a tym to haslo.

Skus pocitat so mnou.
Prva nahodne vygoogleny sprava z 12.5.
Od začiatku ruskej invázie bolo zabitých 561 príslušníkov ukrajinskej Národnej gardy a ďalších 1 697 utrpelo zranenia. Uviedol to v stredu najvyšší predstaviteľ tohto bezpečnostného orgánu

Druha z 11.6, kde mame zrazu 10k padlych.
Zhruba 10 000 ukrajinských vojakov už podľa Kyjeva prišlo o život od začiatku ruskej invázie. Poradca ukrajinského prezidenta Olexij Arestovyč to uviedol v rozhovore na sociálnych sieťach v reakcii na otázku, o koľko vojakov Ukrajina prišla počas prvých 100 dní invázie, teda do 3. júna. Informuje o tom v sobotu stanica BBC.

Tretia sprava z 23.7.
Straty ukrajinskej armády sa v poslednom čase znížili a v bojoch s ruskými silami zomiera asi 30 vojakov denne, povedal Volodymyr Zelenskyj. Začiatkom júna ukrajinskí predstavitelia uvádzali, že každý deň padne 100 až 200 vojakov. Zlepšenie podľa prezidenta súvisí s dodávkami zbraní zo Západu. Dodal, že vďaka nim mohli ukrajinské sily stabilizovať situáciu na Donbase.

Denne ukrajinské sily prichádzajú aj asi o 250 vojakov, ktorí utrpia zranenia, doplnil ukrajinský líder.

Stvrta, podotykanm zase nahodne vybrana sprava (na nete je ich viacej samozrejme) z 22.8.
KYIV, Aug 22 (Reuters) - Nearly 9,000 Ukrainian military personnel have been killed in the war with Russia, the head of Ukraine's armed forces said on Monday.

Od 11.6, kedy priznali 10k, sa pocet zazracne znizil na 9k...asi sa uz prestalo umierat cez leto.
Piata z 22.9.
Straty ruskej armády sú počas aktuálne trvajúcej ukrajinskej protiofenzívy deväť až desaťkrát vyššie ako sa strane ukrajinskej armády. Ako referuje web nv.ua, povedal to tajomník ukrajinskej Rady národnej bezpečnosti a obrany Oleksij Danilov.

Ja tam vidim 5 vyhlaseni, 561, 10k, potom vieme nasobit pocet dni x 30 ak verime samotnemu prezidentovi a nakoniec v septembri korekcia na 9k, pri ktorej vsak zverejneili pocet padlych rusov, a kedze o mesiac ho zverejnili tiez a zdoraznili, ze ich straty su 10x mensie mozme odhadnut straty UA armady na 1200 muzov za ten mesiac.
A to som googlil na SK webe, na EN je tych odkazov niekolkonasobne viac.
Priklad.
9.6
Mr Podolyak's suggestion that 100 to 200 Ukrainian soldiers are dying each day is higher than previous estimates. On Thursday, Ukraine's Defence Minister, Oleksii Reznikov, said Ukraine was losing 100 soldiers a day, and 500 more were injured.


To nie su ziadne odhady zahranicnych pozorovatelov, ale vsetko vyhlasenia oficialnych UA predstavitelov tak ma prosim nepresviedcaj uz o tom, ze zvrejnili raz 10k a tym to zhaslo.
Ale, ked 5=1 tak mas pravdu.
12.10.2022 - 20:33:46
00
Hosť napísal:
Stratené existencie ste skôr vy slniečkári. Žijete si v tej svojej bubline a veríte že Ukrajina vyhrá. Prehra a čím neskôr tým viac nás to všetkých v Európe bude bolieť

Nemyslim si, ze ten kto veri vo vyhru UA je sratena existencia. Je to niekto kto veri UA, nema rad rusakov, alebo pouziva logiku a vie si zratat, ze Rusko uz vyhrat nemoze.
UA nema ako prehrat, uz davno vyhrala len to nikto este neoznamil vepecku.
Analogia tvojho vyroku znie, ze cim skor vyhra tym menej nas to bude boliet.
12.10.2022 - 20:39:22
01
Hosť napísal:
Stratené existencie ste skôr vy slniečkári. Žijete si v tej svojej bubline a veríte že Ukrajina vyhrá. Prehra a čím neskôr tým viac nás to všetkých v Európe bude bolieť



Od zaciatko covidu sa to stale pytam este sa nenasiel jeden jediny co by mi odpovedal….

Pytam sa to covidopopieracov, fasistov, rusofilnych idiotov….
Mozno ty mi konecne odpovies…

Chcel by som vediet ze ci ta tvoja tupota boli? 🤔
12.10.2022 - 20:48:23
10
Zipsik napísal:
Od zaciatko covidu sa to stale pytam este sa nenasiel jeden jediny co by mi odpovedal….

Pytam sa to covidopopieracov, fasistov, rusofilnych idiotov….
Mozno ty mi konecne odpovies…

Chcel by som vediet ze ci ta tvoja tupota boli? 🤔

A zase len urážky? Štvrtá dávka už bola ?
12.10.2022 - 20:53:08
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up