Zopar drobnosti a nohavice od Sportfull ktore som predal kamaratovi, netrafil som a su mi velke. Som zvedavy na gely nikdy som to nepouzival tak uvidim
Preco stale cierne? Som myslel ze cierna uz vysla z mody a teraz sa pouzivaju viac bezpecne farby. Ked uz je ta propagacia ohladuplnosti, tak aj pasivna bezpecnost k tomu prispieva. Nie kazdy byva hned pod horou a nie kazdy jazdi len po horach.
Ktoré sú ti cez deň platné ako hadovi noha. Zrovna ty by si mohol poznať rozdieľ medzi čiernou mátohou a farebným dresom. Snáď nejazdíš výlučne po diaľniciach.
To je ako nova kolekcia Isadore. Dobre si pozrite tie promo fotky, na niektorych su cyklisti perfektne maskovani... Kto si oblecie tmavy sedozeleny dres je samovrah. A pritom vedia vyrobit aj dres s peknym dizajnom aj farbami.
ak by nosili povinne bezpecnostne prvky na bikoch tak je jedno aky ma dres, lenze na ziletku za 8 tisic si ti Isadoraci "odrazky" ani ziadne svetielka davat nebudu, cest vynimkam.
To mas ako majitelov BMW, malo ktory dava smerovky, lebo maju pocit ze su elita. Hodne som to prifarbil, ale pointu chapu verim vsetci.
Luxus pre moje gramblave paprce, lebo som sa začal báť, že sa raz napichnem na ostré hlinikove koncovky, ktoré inak spoľahlivo chránia bike na úkor okolitých predmetov
ak by nosili povinne bezpecnostne prvky na bikoch tak je jedno aky ma dres, lenze na ziletku za 8 tisic si ti Isadoraci "odrazky" ani ziadne svetielka davat nebudu, cest vynimkam.
To mas ako majitelov BMW, malo ktory dava smerovky, lebo maju pocit ze su elita. Hodne som to prifarbil, ale pointu chapu verim vsetci.
Trochu ot ale dnes som isiel za nejakym typkom na hnojdaji a ani raz nepouzil znamenie o zmene smeru jazdy, zeby mal komplex z toho ze som isiel za nim na BMW?
Povinne bezpečnostné prvky - WTF ? Odrazky som vyráchal ešte keď som kúpil prvý cesťák F12 - zo špajdlí, pedálov atd. Nemyslím že isadore jazdia len ľudia nad 8K€ výbavu a robiť z nich nejakých snobov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-7% Joe's Elite Racers bezdušový tmel, 500 ml
13,89 € -7%
MOC 22,99 €-11% Pirelli Scorpion™ XC RC 29x2.2" Lite plášť, TLR, kevlar
56,99 € -11%
MOC 80,99 €Akcia -30% Lezyne MINI Drive 400XL predné svetlo, strieborná
20,99 € -30%
MOC 34,99 €Kryptonite Keeper 717 Integrated Chain reťazový zámok, 1700 mm/7 mm
72,99 €
Trochu ot ale dnes som isiel za nejakym typkom na hnojdaji a ani raz nepouzil znamenie o zmene smeru jazdy, zeby mal komplex z toho ze som isiel za nim na BMW?
Povinne bezpečnostné prvky - WTF ? Odrazky som vyráchal ešte keď som kúpil prvý cesťák F12 - zo špajdlí, pedálov atd. Nemyslím že isadore jazdia len ľudia nad 8K€ výbavu a robiť z nich nejakých snobov