Začínam rozmýšľať či nie si alter ego Kenai...
výpovedná hodnota tvojho príspevku sa rovná asi tomuto:
Na svete je miliarda Číňanov. To znamená, že každý piaty človek je Číňan. V našej rodine je nás päť. Teoreticky je jeden z nás Číňan. Môže to byť hocikto- mama,otec, ja, malý Pu-Whong alebo Šaňo. Ja si myslím, že je to Šaňo.
Sice jeho zmyslanie ani zdaleka nezdielam, ale netusim preco dostal banan. Nikoho neurazal (to skor urazali ostatni).
JJ je to dezolát ale nebol nijako agresívny. Hoaxy tu zdieľa veľa ľudí aj z opačnej strany barikády. Že by nejako extra obhajoval Rusko som nezaregistroval. On mi príde skôr ako obeť ruskej či covid propagandy. Mal som pocit, že v témach kde sa najviac vyskytoval diskutujú hlavne ľudia ktorý majú triezvy svetonázor a nejaký troll ich nerozhádže. Dupľom, že to je cyklofórum a airbilly bicykluje.
Sa to tu zvrhne ako na Hlavných správach, základni dezolátov, kde účty opačne orientovaných okamžite blokujú. Aby sa dezoláti nebodaj nezačali zamýšľať nad sprostosťami ktorými ich tam kŕmia.
A možno dostal ban iba automaticky, za určitý pomer mínusiek. To dostanem potom čoskoro aj ja a ruskú propagandu naozaj nešírim. LOL
Srsen Flegko je alter ego samotného pôvodného a prvého existujúceho pra alter ega. Z toho pramení jeho schýza kombinovaná s nutkavou potrebou vyjadrovať sa ku všetkému s narýchlo lakovanou odbornosťou. Je to multitalent, avšak ťažko ho zasahuje skutočnosť, že spoločnosť, v ktorej ako zamestnanec pracuje, vlastní takmer spolovice Ruska s nemeckým pasom Irina Sergejevna Landgraf. V skutočnosti Irina Sergejevna ovláda všetko, keďže druhý spoločník bol dobrý len nato, aby vytuneloval podiel danej firmy držaný svojho času Poľn.družstvom Poriadie, a dnes figuruje ako konateľ - nosič transparentu "hej, veď my sme Slováci". Čiže si predstav zamestnanecké alter ego vs alter ego, a obe egá zasiahnuté schýzou, a dilemou, ako písať ? Prorusky ? Protirusky ? Nie, tak skúsi nemastno, neslano, hlúpo, kade vietor, tam plášť. A hlavne vie diskutovať !!! Na to pozor, to sa tu všetci ešte musíme od neho naučiť, toť imperatív dňa.
Danko, vcera sme si slubili, ze ked ma prestanes sledovat budes mat zivot krajsi....a ty si zase googlil a zase nedosledne?
Nie som zamestnany v ziadnej spolocnosti...dokonca ani vo svojich firmach.
Sklamanie?
JJ je to dezolát ale nebol nijako agresívny. Hoaxy tu zdieľa veľa ľudí aj z opačnej strany barikády. Že by nejako extra obhajoval Rusko som nezaregistroval. On mi príde skôr ako obeť ruskej či covid propagandy. Mal som pocit, že v témach kde sa najviac vyskytoval diskutujú hlavne ľudia ktorý majú triezvy svetonázor a nejaký troll ich nerozhádže. Dupľom, že to je cyklofórum a airbilly bicykluje.
Sa to tu zvrhne ako na Hlavných správach, základni dezolátov, kde účty opačne orientovaných okamžite blokujú. Aby sa dezoláti nebodaj nezačali zamýšľať nad sprostosťami ktorými ich tam kŕmia.
A možno dostal ban iba automaticky, za určitý pomer mínusiek. To dostanem potom čoskoro aj ja a ruskú propagandu naozaj nešírim. LOL
no neviem, neviem, nie tak dávno za vyslovil za znovuzavedenie trestu smrti ako aj ochotu vykonávať popravy,
a teraz šíri, že rusko na UA bojuje s vojskami NATO.
proste bežný mierumilovný jedinec.
Ale ja ho dopodrobna nesledujem. Je to dezolát. Ale že by bol nejako agresívny alebo ohrozoval mravnú výchovu účastníkov tohto fóra si proste nemyslím.
My sme si nič nesľúbili, to Ivan Hoffman na námestiach spieval, že sľubili sme… Prezrel som si zbežne dnešnú debatu, a zasa exceluješ, tu dostávaš sprchu a ešte keď sa Irina ako zamestnávateľ dozvie, že ty takto vajatavo na obe strany hráš, bude sprcha aj tam😂. Dobre, že máš tú prilbu, hlavu máš chránenú keby niečo.
Srsen ak by si mal chuť vyslovene sa za niečo vytrestať a trpieť v nedeľu podvečer z nejakého dôvodu, pozri tuto kolegove kreatívne výtvory na YT. Priznám sa, ja som na tom závislý, Vasky a Občiansky tribunál bledne závisťou. Nakoniec sa však zasmeješ, tak ako ja. Takto sa to robí, do psej matere. Ešte pár dní, a začnem dostávať provízie za sprostredkovanie pozretí. Mám nový business plán !!! Koniec môjmu vyhoretiu😊
Ale no taaaak....sak si mi este pred par dnami pisal, ze niektore videa su dobre. A ja som sa tak tesil, ze sa ti pacili lebo viem aky si narocny.
A dnes som uz v jednom kosiari s Vaskym? Ty teda tiez vies menit nazory zo dna na den.
A to si mi pisal, ze hned na zaciatku, ked som ti navrhol, ze nezasierajme vlakna osobnymi invektivami lebo to nemas rad a ze mi naspinis radsej cez PM...ani to si uz nedodrzal.
Pre mna skamanie.
Fleg a Flegko - Aj ja som sa sklamal. Takto končí naše krehké priateľstvo…. Stratil som ilúzie, už druhý krát za dva dni. Som uvrhnutý do bezodnej priepasti nihilizmu…
Ale inak to “medzigeneračné porovnanie dvoch kosačiek”bolo dobré👍. A seriál jedeň deň v živote IT….mimoriadne nedocenené dielko. Napriek sklamaniu zostávam Tvoj verný fanda!!!
Chlapi, Vy ostatní, vidíte, vzťahy treba kultivovať inak zahynú sťaby kvietok v prudkom slnci😎
Fleg a Flegko - Aj ja som sa sklamal. Takto končí naše krehké priateľstvo…. Stratil som ilúzie, už druhý krát za dva dni. Som uvrhnutý do bezodnej priepasti nihilizmu…
Ale inak to “medzigeneračné porovnanie dvoch kosačiek”bolo dobré👍. A seriál jedeň deň v živote IT….mimoriadne nedocenené dielko. Napriek sklamaniu zostávam Tvoj verný fanda!!!
Chlapi, Vy ostatní, vidíte, vzťahy treba kultivovať inak zahynú sťaby kvietok v prudkom slnci😎
Sklamanie je obojstranne (sakra neviem najst smutny smajlik).
Sklamal si ma svojom povrchnostou, aj ked narychlo zbuchany pribeh a ruskej zamestnavatelke, tunelovania firmy ma celkom pobavil.
A nevadi, ze to nie je pravda, ale mohla by byt;o)).
Nemám reálne info z burzy. Ale bolo by to pre HU zaujímavé.
Maďarská vláda se dlouho holedbala tím, že se jí povedlo nasmlouvat plyn přímo z Ruska za příznivou cenu +-300 EUR za MWh, když se cena na burze pohybovala kolem 318 EUR a hrozilo její zdražování (pamatujete na ten hlasitý řev našich flastenců, jak bychom to měli udělat stejně?). Jenže trh si poradil a v současné době se například na holandské burze TTF plyn obchoduje spotově za 65 EUR/MWh, pražská komoditní burza PXE v tuto chvíli uvádí roční kontrakty kolem 164 EUR/MWh. Plyn bude Maďarsko nakupovat na úvěr splatný do roku 2026 a připomeneme, že již dříve Maďaři žádali Putina o odklad splátek z důvodu platební neschopnosti. Podle Viktora Orbána ale #prachynejsouproblém a je prý důležitější plyn mít než ho mít lacino. No a maďarská média klidní veřejnost prohlášeními, že až se zas ceny zvednou, tak na tom bude Maďarsko líp než třeba Česko a Rumunsko. A vo-vo-vo tom to je, přátelé.
Irán to má doma na rozpadnutie,ale aj tak chce pomáhať Ruzákom
Írán plánuje tajně zásobovat Rusko zbraněmi, uvedl Washington Post. Půjde o rakety země-země s doletem 300/700 km, bezpilotní letouny a kamikadze drony. Myslím, že se do vojenské podpory Ukrajiny brzy vloží další silný hráč. Vzhledem k minulosti to bude těžké ale udělá to.🙏 https://twitter.com/DarPutinovi/status/1581723673169653761
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
výpovedná hodnota tvojho príspevku sa rovná asi tomuto:
Na svete je miliarda Číňanov. To znamená, že každý piaty človek je Číňan. V našej rodine je nás päť. Teoreticky je jeden z nás Číňan. Môže to byť hocikto- mama,otec, ja, malý Pu-Whong alebo Šaňo. Ja si myslím, že je to Šaňo.
Nie som zamestnany v ziadnej spolocnosti...dokonca ani vo svojich firmach.
Sklamanie?
no neviem, neviem, nie tak dávno za vyslovil za znovuzavedenie trestu smrti ako aj ochotu vykonávať popravy,
a teraz šíri, že rusko na UA bojuje s vojskami NATO.
proste bežný mierumilovný jedinec.
Prilis vela intimnych informacii, ze...
Srsen ak by si mal chuť vyslovene sa za niečo vytrestať a trpieť v nedeľu podvečer z nejakého dôvodu, pozri tuto kolegove kreatívne výtvory na YT. Priznám sa, ja som na tom závislý, Vasky a Občiansky tribunál bledne závisťou. Nakoniec sa však zasmeješ, tak ako ja. Takto sa to robí, do psej matere. Ešte pár dní, a začnem dostávať provízie za sprostredkovanie pozretí. Mám nový business plán !!! Koniec môjmu vyhoretiu😊
A dnes som uz v jednom kosiari s Vaskym? Ty teda tiez vies menit nazory zo dna na den.
A to si mi pisal, ze hned na zaciatku, ked som ti navrhol, ze nezasierajme vlakna osobnymi invektivami lebo to nemas rad a ze mi naspinis radsej cez PM...ani to si uz nedodrzal.
Pre mna skamanie.
Ban mi uz vypršal
Sklamanie je obojstranne (sakra neviem najst smutny smajlik).
Sklamal si ma svojom povrchnostou, aj ked narychlo zbuchany pribeh a ruskej zamestnavatelke, tunelovania firmy ma celkom pobavil.
A nevadi, ze to nie je pravda, ale mohla by byt;o)).
Maďarská vláda se dlouho holedbala tím, že se jí povedlo nasmlouvat plyn přímo z Ruska za příznivou cenu +-300 EUR za MWh, když se cena na burze pohybovala kolem 318 EUR a hrozilo její zdražování (pamatujete na ten hlasitý řev našich flastenců, jak bychom to měli udělat stejně?). Jenže trh si poradil a v současné době se například na holandské burze TTF plyn obchoduje spotově za 65 EUR/MWh, pražská komoditní burza PXE v tuto chvíli uvádí roční kontrakty kolem 164 EUR/MWh. Plyn bude Maďarsko nakupovat na úvěr splatný do roku 2026 a připomeneme, že již dříve Maďaři žádali Putina o odklad splátek z důvodu platební neschopnosti. Podle Viktora Orbána ale #prachynejsouproblém a je prý důležitější plyn mít než ho mít lacino. No a maďarská média klidní veřejnost prohlášeními, že až se zas ceny zvednou, tak na tom bude Maďarsko líp než třeba Česko a Rumunsko. A vo-vo-vo tom to je, přátelé.
https://www.palba.cz/viewtopic.php?t=9301&sid=9855d9eb54a052412820b0a58faec2f5&start=320
Írán plánuje tajně zásobovat Rusko zbraněmi, uvedl Washington Post. Půjde o rakety země-země s doletem 300/700 km, bezpilotní letouny a kamikadze drony. Myslím, že se do vojenské podpory Ukrajiny brzy vloží další silný hráč. Vzhledem k minulosti to bude těžké ale udělá to.🙏
https://twitter.com/DarPutinovi/status/1581723673169653761