Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Od dnes platí tá dodatočná akcia vo Velocity: 50% zlava na oblečenie Sportful, POC, Castelli - zľavový kupón: CST50REG, ktorý bude platiť od 25.10.2022 do 30.10.2022
Skúšali ste ešte niekto objednávať napr. dnes? Píše mi, že kód bol už použitý. Chcel som si z rukavíc objednať ešte jednu veľkosť aby som porovnal. Nuž asi budem musieť byť spokojný s tým čo som objednal v pondelok (nešlo to ani bez registrácie či z kamošovho účtu)
Som im dodatocne pisal ohladom objednavky a odpisali mi, ze ten kupon nebol urceny mne, a ze som ho zneuzil. Takze ho dostal asi niekto do mailu a bol urceny vyhradne pre danu osobu.
ten kod dostali ludia co objednali nieco z tej akcie castelli a aj ked to malo byt skladom tak koli nejakej chybe nebolo, potom to niekto z tych ludi zneuzil a pustil na MTbiker a oni to zistili a stopli to
Som im dodatocne pisal ohladom objednavky a odpisali mi, ze ten kupon nebol urceny mne, a ze som ho zneuzil. Takze ho dostal asi niekto do mailu a bol urceny vyhradne pre danu osobu.
Nie nezneuzil si ho, slovami Pavla Ruska (dufam, ze uz ma zrak v poriadku )))
ohladne Markizy a vtedy strany ANO v 2002 povedal: "Markizu nezneuzivam, ale vyuzivam"
Takze kod si vyuzil, mali naviazat kody na uzivatelske meno/mail alebo mali byt pre kazdeho usera jedinecne a pouzitelne 1x.
Ale chlapi z Velo sa k tomu postavili spravne.
Tiez sa z POC bundy tesim
Neviem kde to pacnúť, ale keďže tu sa riešilo Velocity najviac, tak sa opýtam tu. Kupoval som nejaké veci v utorok s tým kódom, čo sme sa tu bavili. V košíku mi svietila suma za bundu 79€ a nejaké drobné. Teraz som prevzal balík a na faktúre 85€ za tú bundu, takže aj dobierka bola väčšia, nakoľko som kupoval veci aj pre brata a samozrejme aj ďalšie veci s takým rozdielom?♂️ oplatí sa mi to riešiť? Nemám žiaden screen z košíka, ale som si 300 percentne istý, že tam svietilo 79€, nakoľko som to dosť doma riešil, či kupovať alebo nie.
ono to bolo celkom podraz, pri objednavani si mal cenu pre registrovanych a z toho 50%. Neskor pri plateni v shope uz bolo 50% z full ceny.
Takisto pisali ze kupon plati 25-28.10 a zrusili ho uz 27.10.
Ono to podraz ani moc nebol, kupon nebol urceny na "verejne" pouzitie, pokial viem, to ze ho niekto, kto ho dostal zverejnil je uz druha vec, tiez, ze to vo Velo nemali osetrene dalsia. Pozri, alza by ti zrusila objednavku a poslala ta do.., vo Velo objednavky vybavili.
Ako ja sa nestazujem, kupil som poc s 50% zlavou z nereg ceny (aj ked som registrovany). A aj keby to bolo 40% stale to bola paradna necakana akcia .
Presne tak, Alza, alebo toť nedávno Wiggle sa s tým nesr.ali, zrušili objednávky (možno stovky) a ukázali zákazníkom prostredník.
Velocity vybavili aj keď mohli zrušiť, neviem prečo má niekto potrebu kydať pre pár eur za registráciu a označovať to za podraz. Chcem vidieť kde v inom slovenskom obchode dajú plošné zľavy 50% na Castelli alebo Sportful.
nemyslim to nevdacne, avsak ja som kupoval povodny veci a zopar veci z toho zrazu nebolo, hoci boli v systeme skladom na predajni. Nasledne poslali iny kod na znova tych 50%, ktore ukazovalo ine ceny ako nakoniec boli pri plateni. Cize mali tam technicky problem, ktory nebol az tak osetreny.
Napr. niektore veci mali skladom v predajni, kde som ich skusal ale na eshope neboli Cize zjavne u nich dochadza k viacerym technickym problemom, just my 50cents
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skúšali ste ešte niekto objednávať napr. dnes? Píše mi, že kód bol už použitý. Chcel som si z rukavíc objednať ešte jednu veľkosť aby som porovnal. Nuž asi budem musieť byť spokojný s tým čo som objednal v pondelok
Ale už túto tému nepozerám...ako začínajúci cyklista čo by som mal jazdiť v lidl a decathlon veciach, mám všetko castelli a poc 😀
Nie nezneuzil si ho, slovami Pavla Ruska (dufam, ze uz ma zrak v poriadku
ohladne Markizy a vtedy strany ANO v 2002 povedal: "Markizu nezneuzivam, ale vyuzivam"
Takze kod si vyuzil, mali naviazat kody na uzivatelske meno/mail alebo mali byt pre kazdeho usera jedinecne a pouzitelne 1x.
Ale chlapi z Velo sa k tomu postavili spravne.
Tiez sa z POC bundy tesim
Pozri ich podmienky …
Takisto pisali ze kupon plati 25-28.10 a zrusili ho uz 27.10.
Ako ja sa nestazujem, kupil som poc s 50% zlavou z nereg ceny (aj ked som registrovany). A aj keby to bolo 40% stale to bola paradna necakana akcia
Velocity vybavili aj keď mohli zrušiť, neviem prečo má niekto potrebu kydať pre pár eur za registráciu a označovať to za podraz. Chcem vidieť kde v inom slovenskom obchode dajú plošné zľavy 50% na Castelli alebo Sportful.
Napr. niektore veci mali skladom v predajni, kde som ich skusal ale na eshope neboli