Osobne nosím hodinky veľmi rád a prepojenie viacerých funkcií a možností, zvlášť sledovania "cykloúdajov" sa mi veľmi pozdáva. Po kratšej analýze som si stanovil rozpočet na 300 €, do ktorého sa mi zmestili títo kandidáti:
1. Garmin Vivoactive 3 (nemožnosť výmeny batérie ani v servisnom stredisku)
2. Samsung Gear Sport
3. Samsung Galaxy Watch 42 (46 mm verzia by bola na moje zápästie až príliš veľká)
4. Huawei Watch GT (cena cca 250 €, ale recenzie zatiaľ žiadne, je to novinka)
Ktoré hodinky by ste mi odporučili vy? Pýtam sa hlavne tých, ktorí už majú isté skúsenosti so smart hodinkami, ideálne s vyššie uvedenými.
Od hodiniek ma však celkom odrádza nemožnosť výmeny batérie pri jej zníženej kapacite v dôsledku používania a to zvlášť u Garminov, ktoré toto úplne vylučujú - pravdepodobne, aby si dotyčný kúpil nový model.
v noci ma tlacia, a boli ma po nich cele zapastie hlavne pri otacani, cezden je to v pohode...
na Stratosoch co somnosil predtym, som nemal ziadny problem..
pripadne ake hodinky s rovnakymi funkciami ale mensie/lahsie su od Garminu?
v noci ma tlacia, a boli ma po nich cele zapastie hlavne pri otacani, cezden je to v pohode...
na Stratosoch co somnosil predtym, som nemal ziadny problem..
pripadne ake hodinky s rovnakymi funkciami ale mensie/lahsie su od Garminu?
V noci trochu opuchne ruka (aj nohy), tak si ich skús trochu povoliť.
Forerunner 945, resp. 955 ako plastové F7
praveze ich povolujem, skor to bude tym, ze ako spim na bruchu a ruku si kadejako podkladam, tak si hodinkami tlacim do ruky....
Čo mňa však trápi, že pod gumenym remienkom (origo garmin) sa mi robí akoby nejaký otlak alebo ekzém z bokov zápästia. S predošlými hodinkami sa mi to pri gumenom remienku nedialo, či to bol origo alebo nejaký čínsky.
včera som šlapal 6:05hod čistého času, keď sme stáli tak som aktivitu na hodinkách pauzol a potom hneď pokračoval - celkový čas turistiky teda cca 7hod.
moving time je rozdiel 1hodina, ale aj ten vyšší teda 4:47h je blbosť, lebo sme šlapali o hodinu viac. je to tak, že keď šlapem do kopca, resp. stojím-oddy***** tak vtedy to neráta moving time aj keď aktivita beží? má pauzovanie aktivity na toto vplyv? hodinky sú forerunner 245M. dík
Čo mňa však trápi, že pod gumenym remienkom (origo garmin) sa mi robí akoby nejaký otlak alebo ekzém z bokov zápästia. S predošlými hodinkami sa mi to pri gumenom remienku nedialo, či to bol origo alebo nejaký čínsky.
Nie si sam, su toho plne Garmin skupiny. U mna silikon z Ali za 4€ urobil daleko lepsiu sluzbu.
Nemal som problem s ekzemom, ale s tvrdostou toho original remienka. Kupil som na skusku letny zlty a aj tam tak zostal.
Uz si len vyber ci 20, 22 alebo 26mm sirku