Neskúšal niekto topánky od Tecnicy? Konkrétne Magma S GTX, ľahučký ekvivalent Speedcrossov, s goráčom aj bez. Je to nový výrobca s technológiou footfittingu prenesenou z lyžiarok.
Zakaždým, keď som za posledné roky nejakú technologickú divnosť vyskúšal, tak sa to ukázalo ako dokonalé terno (LS Trango Cube, Arcteryx Bora2). Tieto Magmy mi sadli na nohu ako žiadna iná, tak ich kúpim. Len rozmýšľam, či teda skúsim aj to formovanie teplom, alebo sa na to vykašlem (prefered), aby to náhodou tú topánku nedoje...babralo. Má niekto skúsenosť?
Ma niekto osvedcene nejake nizke topanky na bezne chodenie pri ktorych podrazka vydrzi viac ako rok? Ceny vysoke a kvalita o hovne. Tieto maju odchodene iba 2x jar a teraz tahaju druhu jesen, no v podrazke uz diera a dezen tiez nic moc. Hlavne aby mali sirsiu spicku
na bezne nosenie idu vsetky rychlo dole - dragonataily mnt drzia ale su tak tvrde ze uz ich nechcem. kupujem topanky v sportisime za 50€ a mam ich max na dva roky - co je 25€ za rok. uz neocakvam dlhsiu vydrz.
Chlapi uz sa to tu riesilo. Roky nevypovedaju o nicom, ale nachodene km a teren uz ano. Tiez mam jedny Pumy uz asi 5 rokov, ale su nosene minimalne. Ale dennym nosenim si pamatam, ze som iny model za cca 9 mesiacov vychodil, 99% asfalt, tj. podrazka ako schejta a zodrate paty.
Tiez mam nejake zo Sportisima (Crossroad?) a v nich sa chodim prejst do lesa, posledny rok chodim cca 50km mesacne, podrazka je stale paradna, ale v obybe sa uz po asi 20km odlepila podrazka od zvrsku, no nesiri sa to dalej, drzia. Stali 30€.
Dragontaily sú tvrdé, lebo nie sú určené na bežné chodenie, ale skôr na také ľahšie lezenie. Perfektne sa mi osvedčili na Tatranských hrebeňoch, bol som v nich napríklad Žabí Kôň, Vidlový hrebeň, Martinovku na Gerlach. Tam tú ich tvrdosť a okopovú gumu oceníš.
Dragontaily sú tvrdé, lebo nie sú určené na bežné chodenie, ale skôr na také ľahšie lezenie. Perfektne sa mi osvedčili na Tatranských hrebeňoch, bol som v nich napríklad Žabí Kôň, Vidlový hrebeň, Martinovku na Gerlach. Tam tú ich tvrdosť a okopovú gumu oceníš.
Súhlas, mám Garmontky ale Vetta GTX a ako píšeš....
Po 8 rokoch sluzby museli do nemecka na rekondicny pobyt(vymena podrazky)
Dosli dnes ako nove, zatial najlepsie topanky ake som na pohyb v terene mal. Hadam to spolu potiahneme dalsich 8.
Kupil som balzam na regeneraciu a nejaku vodicku na impregnaciu. Lowa predava tiez svoje vyrobky, balzam mi teraz pribalili. Nepouzivam pripravky s obsahom vcelieho vosku, ktore super odpudzuju vodu, ale koza sa po nich lame. Nechodim v pocasi kde by som 10h v dazdi kracal, alebo sa brodil potokmi takze mi tento sposob impregnacie vyhovuje. Samozrejme toto nesu topanky s fullgrain koze ale iba 2,6mm nubuk.
Mne sa na Columbiach dost rychlo vydrala pata z vnutornej strany na lavej...mavam s tym problem vseobecne ale nie za pol roka. Nejak malo odolny material. Mam jedny Alpine pro x-rokov a tie tak nevypadaju. Rozmyslam ze bych skusil reklamaciu
La Sportivy skus. Vlani sa mi po 20 rokoch rozpadli moje - siroke boli celkom dost, odolne neskutocne, akurat uz nechodim do hor, takze som kupoval nieco ovela menej agresivne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zakaždým, keď som za posledné roky nejakú technologickú divnosť vyskúšal, tak sa to ukázalo ako dokonalé terno (LS Trango Cube, Arcteryx Bora2). Tieto Magmy mi sadli na nohu ako žiadna iná, tak ich kúpim. Len rozmýšľam, či teda skúsim aj to formovanie teplom, alebo sa na to vykašlem (prefered), aby to náhodou tú topánku nedoje...babralo. Má niekto skúsenosť?
Tiez mam nejake zo Sportisima (Crossroad?) a v nich sa chodim prejst do lesa, posledny rok chodim cca 50km mesacne, podrazka je stale paradna, ale v obybe sa uz po asi 20km odlepila podrazka od zvrsku, no nesiri sa to dalej, drzia. Stali 30€.
Súhlas, mám Garmontky ale Vetta GTX a ako píšeš....
https://www.bike-discount.de/en/columbia-trailstrom-mid-hiking-boots
https://www.bike-discount.de/en/adidas-terrex-free-hiker-2-hiking-shoes
Terén bežná lesná turistika až po stredne náročné trasy- Roháče atď.
Dosli dnes ako nove, zatial najlepsie topanky ake som na pohyb v terene mal. Hadam to spolu potiahneme dalsich 8.
co si mal Moaby? ..ono sa to len tvari ze to je akoze turisticka obuv, v skutocnosti su to obycajne tenisky, z makkej handry Made in Bangladesh.
Ked chces nieco trvacnejsie, pozeraj skor po La Sportivach, Scarpach a pod, Taliani to stale vedia robit...
...ale nebude to stat 60 eur