Stare modely nevyrabaju ani nedrzia skladom preto tam kde nie je mozna/rentabilna oprava ponukaju za maly doplatok upgrade na novsi model, vacsinou daju aj na vyber z viacerych variant. Toto plati ale iba pre oficialnu distribuciu nie gray market ako gigastore a ine shady eshopy.
Ahojte, bola to záručná výmena s dopatkom. V auguste 2021 som si zaobstaral Fenixy 6X sapphire. Po softvérovom update asi mesiac dozadu mi prestali fungovať notifikácie v spojení s mobilom. Pokračovalo to. Po pár reštartoch a novom spárovaní všetko správne fungovalo asi týždeň. Po pár dňoch sa začala veľmi rýchlo vybíjať baterka - zo 100 na nulu za deň. Zas, odovzdanie firmvéru do XC200 a pár reštartov a reset do výrobných nastavení to napravil. Naozaj neviem čo konkrétne bola príčina. Prebehlo pár dní a nastal sek ktorý som už nedokázal vyriešiť "hlúpym" reštartom a resetom. Prestala fungovať synchronizícia cez wifi a USB. PC už hodinky nepoznal. Odhlásil som sa teda z beta programu, synchronizácia cez BT s mobilom stále fungovala, takže po nejakej dobe sa firmvér aktualizoval na posledný stabilný, no wifi a usb nefungovalo, nepomohlo nič. Takže som hodinky poslal do Garminu s prosbou o záručnú opravu. Odpovedali asi v tom štýle, že 6X-y už nevyrábajú a ak som ochotný doplatiť 200 éčiek môžu mi na výmenu poslať sedmičky... Tak teda pre čo nie... Je to jeden z príkladných prístupov, ako si udržať zákazníkov,,, To že si budem musieť na opravu vyriešiť zálohu, je vedľajšie.
Na Garmin Reddit fóre často ľudia píšu, že majú výborné skúsenosti so záručným a pozáručným servisom Garminu. Skvelé, nech im to vydrží. Kam presne si to do Garminu posielal?
No mam doma 4 biky takze co asi. Ma to nejak nebavi stale prehadzovat. Obcas nejaku zabudnem nabit takze budu aj sluzit ako zaloha v pripade straty a demolacie. Hento vsetko stalo menej ako 20 eur dokopy
No mam doma 4 biky takze co asi. Ma to nejak nebavi stale prehadzovat. Obcas nejaku zabudnem nabit takze budu aj sluzit ako zaloha v pripade straty a demolacie. Hento vsetko stalo menej ako 20 eur dokopy
On nemyslel teba, on sa pytal na obycajneho bajkera ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu výmenu ti ponúkli oni, alebo ako to prebiehalo?
Akú chybu vykazovali?
On nemyslel teba, on sa pytal na obycajneho bajkera ?
luky64 vidno ze ma nepoznas. Ja tu smelinara nerobim 😉
To je fakt výborná cena....