Skor sa bojim toho ze UA pride k brehu a oni Kherson delostrelectvom zrovnaju so zemou. Aleppo style…
aky dolet ma ich delopalba 20-40km,nie? prisunu tam 2-3 himarsy na dostrel 80km a dovi,neriskuju taketo veci, pozri si tu oblast,cista rovina,od dnipra,po cherson je cely pravy breh ovladany ukrakmi,a presne toto aj chceli
snáď si nemyslíš,že ukf si sadnú v chersone a budú sa tam krčiť pod možným ostreľovaním...?Pojde sa na druhý breh dnipra a vykopú ich na krym a odtiaľ nazad do pitčova.
Nie, podľa mňa pre začiatok úplne stačí, keď budeš okolo seba akceptovať ľudí s inou orientáciou a nebudeš im vytvárať také podmienky, ktoré im reálne poškodia "ľahkosť bytia". To, že oni sa raz za čas niekde promenáduju, predpokladám, že tvoju ľahkosť bytia nijako neovplyvňuje. A to, že ty sa možno v hlave pohorsujes nad nimi" , to si musíš vyriešiť sám so sebou. Ale nie spôsobom, že ich že postrielas niekde pred barom, všakže...
Chod do niekam!
Nevkladaj mi do ust nieco, co som nepovedal! Nepovedal som, ze ludi s inou orientaciou neakceptujem.
Mam kamaratov s touto orientaciou a im su gay pride pochody tiez neprijemne. Tak potom co oni ?
A este k tej poslednej vete - mam to brat ako osobny utok a obvinovanie z nenavisti alebo ako si ju vysvetlit ?
Chod do niekam!
Nevkladaj mi do ust nieco, co som nepovedal! Nepovedal som, ze ludi s inou orientaciou neakceptujem.
Mam kamaratov s touto orientaciou a im su gay pride pochody tiez neprijemne. Tak potom co oni ?
A este k tej poslednej vete - mam to brat ako osobny utok a obvinovanie z nenavisti alebo ako si ju vysvetlit ?
Si sa sám pýtal či sa máš odsťahovať do Ruska. A ja som ti povedal, že nemusíš. To bolo odo mňa celkom milé, nemyslíš? Ja tiež nechodím na gay pride. K tej mojej poslednej vete len toľko, že to je moje želanie, že ak náhodou by si pociťoval nejakú nenávisť k LGBT, tak by si to nemusel riešiť násilím. To je celé. Ja ťa osobne nepoznám, neviem čo sa ti premáva hlavou. A nebol to osobný utok , nemám záujem útočiť na nikoho. Nie som Putin. .Neobvinujem ťa z ničoho, to si si iba ty tak vysvetlil. Ešte je možné, že som to všetko povedal nevhodne a vôbec som nepostrehol, že som ťa vlastne urazil. Ale to iba preto, lebo som to nemal nikdy v pláne.
Neviem, ako citat ustup z Chersonu. Najprv som myslel, ze to oficialne video je vtip z nejakej reality show. Neverim russovi ani slovo, no dalsie varianty vyvoja mi nedavaju zmysel. Jedine mi napada, ze russ chce zacat rokovat a ustup bude prezentovat ako ustupok...
Za mňa nepravdepodobné...., skôr odpália priehradu, oni už len páchajú čo najväčšie škody na infraštruktúre a civiloch, nič dobré sa od nich nedá čakať.
Priehrada je malo pravdepodobna. Lavy breh je nizsie ako pravy, takze by vytopili len seba a zatopenim kanalu by ohrozili dodavky pitnej vody na Krym. Myslim, ze priehradu tak ako aj Zaporozsku chcu kontrolovat.
Za mňa nepravdepodobné...., skôr odpália priehradu, oni už len páchajú čo najväčšie škody na infraštruktúre a civiloch, nič dobré sa od nich nedá čakať.
to bol aj prvotný cieľ špeciálnej vojny, vybúchat, zošrotovat, ... svoju starú techniku na zníženie životnej úrovne UA, kolko ludí či už vlastných alebo cudzích pri tom pojde, nejaká ekológia, ... neni pre ruzkeho dezolata podstatne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1590414301135015938?t=RuZmnjh2zVAVUcMWpPnAXg&s=19
Chod do niekam!
Si sa sám pýtal či sa máš odsťahovať do Ruska. A ja som ti povedal, že nemusíš. To bolo odo mňa celkom milé, nemyslíš? Ja tiež nechodím na gay pride. K tej mojej poslednej vete len toľko, že to je moje želanie, že ak náhodou by si pociťoval nejakú nenávisť k LGBT, tak by si to nemusel riešiť násilím. To je celé. Ja ťa osobne nepoznám, neviem čo sa ti premáva hlavou. A nebol to osobný utok , nemám záujem útočiť na nikoho. Nie som Putin. .Neobvinujem ťa z ničoho, to si si iba ty tak vysvetlil. Ešte je možné, že som to všetko povedal nevhodne a vôbec som nepostrehol, že som ťa vlastne urazil. Ale to iba preto, lebo som to nemal nikdy v pláne.
https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1590414301135015938?t=RuZmnjh2zVAVUcMWpPnAXg&s=19
...a keď nás úplne nasereťe tak vám sereme na celý krym aj s mostom.aj tak nás tá sahara stojí len prachy.
Ukrajinské sily oslobodili mesto Snihurivka 🇺🇦, ktoré bolo najväčšou ruskou vojenskou pevnosťou v Mykolajivskej oblasti
https://twitter.com/ukraine_map/status/1590374734050754562
https://twitter.com/derbender4/status/1590417906663587841
https://blog.sme.sk/nanias/veda-a-technika/jadrova-energia-atomka-na-hrane-zakona
https://youtube.com/shorts/o_KaXvaat_4?feature=share
Ukrajinské sily oslobodili mesto Snihurivka 🇺🇦,
Predtym spominali, ze je to dolezity zeleznicny uzol
to bol aj prvotný cieľ špeciálnej vojny, vybúchat, zošrotovat, ... svoju starú techniku na zníženie životnej úrovne UA, kolko ludí či už vlastných alebo cudzích pri tom pojde, nejaká ekológia, ... neni pre ruzkeho dezolata podstatne