Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
volodaj Dissector ani neskusaj, je OK tak do bikeparku a hlavne ked je sucho. Velmi nepredvidatelny plast a odvalovanie tiez nieje take dobre ako maju napisane v propagacnych materialoch. Idealne kombo Maxxisu je Assegai/DHRII
scarinko Kedysi dávno som skúšal na 19c ráfik 2,35” Minion a nič moc veru. Pri nižších tlakom som občas odtlačil pätku a podfúkol. S dušou to ale ako tak šlo. Vlastnosti šli do prdele ale jazdiť na ňom šlo ?
ale ja jazdim aj teraz 2,35 plaste (aktualne vpredu forekaster a vzadu ardent klasik) ale zas nedavam na tom take veci ako jazdite na FS. tlaky mavam tak do 1,6/1,8 ked idem dole, cca 2,0 ked idem hore. lenze hentie 2,4 plaste uz su WT a tie su asi fakt urcene na 25+ rafky a neviem ako by sa to spravalo u mna, asi nic moc. navyse uz teraz vsetko listie a bordel co naberaju plaste sucha o predny blatnik cize uz moc sirsie asi ani nedam do vidly
Zober si to ako chces, napisal som to tu hlavne kvoli tomu, ze tato tema ma nazov "Oplatí sa...". A ano, nove XC plaste Michelin su podla mna fajn, AM na tom mozno budu podobne...
A ja len dávam do pozornosti, že ak máte tatrabanku a ich kreditku, tak v benefitoch nájdeš kupón na tento adidas eshop od 10% (na už zľavnené) po 35%. Včera som akurát objednával s 30%off z topánok.
a celkovom porovnani s dhr alebo agressor alebo high roller?
za tych cca 24e v tr/exo/rc je cena lakava
Agressor ani high roller som nejazdil. Pri porovnani s DHR II je to tak, ako pise Polo, DHR II lepsi podrzi v zakrutach/naklonoch a o dost lepsie brzdi. Inak keby som "nepotreboval" EXO+, tak urcite jazdim DC zmes, vydrzi nasobne dlhsie. Pri 3C sa stuple zacinaju trhat po cca 500 km.
prvy krat a posledny, kaslem cele UK, uz odtial nebudem objednavat. robia s tym caviky jak keby som objednaval jadrovu hlavicu, radsej zaplatim viac tu v europe ako riesit toto zakazdym
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale za mokra sa na nom paradne driftuje ?
To je reklama ci ozaj to stoji za vyskusanie?
Zober si to ako chces, napisal som to tu hlavne kvoli tomu, ze tato tema ma nazov "Oplatí sa...". A ano, nove XC plaste Michelin su podla mna fajn, AM na tom mozno budu podobne...
horsie nie, povedal by som ze rovnako, ale DHR lepsie brzdi, lepsie zataca resp. drzi v naklone, je predvidatelnejsi
tvojamatka ano, lepsie sa na nom robi scandiflick
a celkovom porovnani s dhr alebo agressor alebo high roller?
Ak zvyknete objednávať treba chvíľku počkať, min rok mali skvelé akcie
Agressor ani high roller som nejazdil. Pri porovnani s DHR II je to tak, ako pise Polo, DHR II lepsi podrzi v zakrutach/naklonoch a o dost lepsie brzdi. Inak keby som "nepotreboval" EXO+, tak urcite jazdim DC zmes, vydrzi nasobne dlhsie. Pri 3C sa stuple zacinaju trhat po cca 500 km.
kks aj by som objednal. Ale co colne konanie, atd? :/ Sa bojim, ze to vyjde tak ci tak rovnako potom.