Jj tiez nechod po dialnici 130 lebo co ked pojde blbec oproti. Btw isiel som 26 co nie je az tak strasne ale tak najblizsie nebudem to svetlo sklapat k zemi aby neosvetlovalo ale aspon by som blbca videl skor.
Roman, uz naposledy som ti pisal ze necitaj moje prispevky. Dakujem
No vidis da. Kazdopadne treba davat pozor aj za druhych. Mile bolo ze okolo iduci bezci sa pristavili a snazili sa pomoct. Blbcovi sa nic nestalo len ja som skoncil na zemi.
Ide záhorák po diaľnici a v rádiu hlásia:
- Na diaľnici ide auto v protismere, buďte opatrní!
Záhorák sa pozrie z okna a povie:
- Eném jedno? Ná všecky!
dnes celkom kuriozita novodobého charakteru... možno niekto už videl ľudí čo idú do prírody "venčiť" veľký RC model... tak zjazdujem zvážnicou, v dialke vidím dvoch ludí a niečo malé pri nich, myslel som si že malý pes... automaticky pribrzďujem, vidím, že ma zbadali a dávajú sa na bok a v momente ako ich míňam ten "pes" zmenil smer rovno do mňa... až vtedy som si všimol že je to veľké RC auto a že asi majiteľ pomýlil ovládanie a skoro mi s tým vošiel medzi predné a zadné koleso... akože človek očakáva všeličo, ale toto je už z kategorie sci fi
tak moj "revír" je trocha iný, biele karpaty najčastejšie. už som podobné aktivity videl v minulosti, že partia 4 "starých chlapov" je na turistike a popri tom ich sprevádza 4 RC offroady... akože z diaľky som pozeral že čo to je, keď vidím svetlá skoro pri zemi dnes to bolo aspoň decko... akože všeličo sa dá v tejto dobe vidieť v lese... dnes to bol ešte jeden chlapík na takom elektrickom jednokolese, ani neviem ako sa také veci volajú
Zasa seriózne RC modely niesu tak úplne hračky pre deti... 😁 Je to silno návykové keď si to pár krát človek skúsi ale na topenie peňazí mam bajk, tak RC som radšej pustil z hlavy
Mal som RC buginu so spaľovákom a bola to veru celkom divočina, tiež vedela dať okolo 70km/h. Ale na jednotku času jazdy boli snáď dve jednotky času údržby, tak som ju dal bratovi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Roman, uz naposledy som ti pisal ze necitaj moje prispevky. Dakujem
- Na diaľnici ide auto v protismere, buďte opatrní!
Záhorák sa pozrie z okna a povie:
- Eném jedno? Ná všecky!
nabural si do chodcu / bikera / auta ?
z kontextu a ani naslednych komentarov to nie je moc jasne