Skúsil som sa ísť trochu vyvetrať.
Zubár mi povedal, že nemám byť v prašnom prostredí a že to bude bolieť dva-tri dni.
Druhá časť mu zatiaľ vychádza a prašno nebolo ( pre istotu som po nočnom daždíku nahodil NOBBY NIC ) ani blato nebolo.
Bolieť má to nemusí len doma
Okolie Šianca.
Trip Dist: 44,21 km
Ride Time: 2:58:59
Avg Speed: 15,02 km/h
Max Speed: 55,19 km/h
Altitude Up: 1 043 m
Temperature: +11°C
Namiesto Lofot za polárnym kruhom som na poslednú chvíľu prebookoval letenky na Teneriffe. Včera som si vysliapal najdlhší kopec v Európe, 33km a nejakých 2200-2300 m, cieľ bol prekonať kamarátov čas, čo sa podarilo dole som si to nabomboval s dvoma chalanmi z Eolo Kometa akadémie Alberta Contadora, to bol silný zážitok ísť snad 30 minút dole kopcom okolo 60-70km/h a učiť sa od profíkov
Aj dnes kúsok ( ozaj len kúsok ) Medzihoria aj s boľavým zubom.
Trip Dist: 23,88 km
Ride Time: 1:18:18
Avg Speed: 16,89 km/h
Max Speed: 48,11 km/h
Altitude Up: 509 m
Temperature: +7,3°C slabé mrholenie - no domov už som prišiel s
Okolo vodnej nádrže Nová Bystrica na Kysuciach. Najodľahlejší kút Kysúc, zatopené dediny Harvelka a Riečnica, žiaľ aj nejaké tie rúbaniská a potom, táto oblasť je na Kysuciach známa vyšším výskytom veľkých šeliem ako medveď či vlk. No proste divočina ako sa patrí!
Attachment:
1016 VNNB 14.jpg
Attachment:
1016 VNNB 03.jpg
Attachment:
1016 VNNB 12.jpg
Prípadne ak máte čas, môžete pozrieť aj video, ktoré som tam počas jazdy natočil Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takto to vyzera ako nedokoncena turisticka utulna
Počasie skvelé, ľudí výnimočné málo.
Zubár mi povedal, že nemám byť v prašnom prostredí a že to bude bolieť dva-tri dni.
Druhá časť mu zatiaľ vychádza a prašno nebolo ( pre istotu som po nočnom daždíku nahodil NOBBY NIC ) ani blato nebolo.
Bolieť má to nemusí len doma
Okolie Šianca.
Trip Dist: 44,21 km
Ride Time: 2:58:59
Avg Speed: 15,02 km/h
Max Speed: 55,19 km/h
Altitude Up: 1 043 m
Temperature: +11°C
Trip Dist: 23,88 km
Ride Time: 1:18:18
Avg Speed: 16,89 km/h
Max Speed: 48,11 km/h
Altitude Up: 509 m
Temperature: +7,3°C slabé mrholenie - no domov už som prišiel s
Prípadne ak máte čas, môžete pozrieť aj video, ktoré som tam počas jazdy natočil
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down