Z iného ako MTB súdka
JAMIROQUAI Travelling Without Moving (25th anniversary coloured edition)
Horkýže Slíže Festival Chorobná 2001 LP vydaná po 20-tich rokoch
dosiel mi dnes tento dres z vypredaja Assos CZ a musim povedat ze ak by som ho kupil za plnu cenu 145€ tak im to rovno vratim. strih celkom ok, ale hlavny material je to iste ako som pred davnymi rokmi kupil drez z Ali. Posobi to neskutocne lacno. Dal som zan 40eur aj dobierkou a to je tak adekvatne. Este uvidim ci si ho vobec necham.
Chcel som od nich niekedy skusit kratasy na ktore citam vsade ovacie no celkom ma to teraz zneistilo. Ked to porovnam s Nynou ktore mame ako timove oblecenie tak tento Assos je oproti Nyne totalny shit.
To iste aj Rapha, raz som sa ulakomil na letny dres za 70€. Made in Vietnam, zips je tam taky, ze vzdy ked ho zapinam, tak dufam, ze ho aj rozopnem. Material tiez bieda.
Co som raz bol vo velocity tak pocas cakania na vybavenie som skusal taku fasa bundu a materialovo vyzerala velmi dobre aj som ju obliekol ale cenovka nie velmi ?
ja som tam mal vcera vybrate GTO gold.. boli zlavnene z 290 na 165, tak som sa tesil a ked uz som isiel objednat tak cena uz bola na 232... na 165 uz ostali iba v long verzii a pri mojej vyske som to radsej neriskoval..
mna práveže tá assos vložka nejak nenadchla, kúpil som si ich kedysi kvôli tým chválospevom, ale príde mi priemerná. strih a materiály sú ale fajn, iné ako u ostatných, je to celé viac elastické, menej kompresné a tým viac pohodlné, ľahko sa kkt vyťahuje pri malej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
JAMIROQUAI Travelling Without Moving (25th anniversary coloured edition)
Horkýže Slíže Festival Chorobná 2001 LP vydaná po 20-tich rokoch
Jo maju, hned som objednal( shop rukahore).
Je to 180gr. vinyl, celkom dobre vylisovaný. Rovný
https://youtu.be/4JkIs37a2JE
Chcel som od nich niekedy skusit kratasy na ktore citam vsade ovacie no celkom ma to teraz zneistilo. Ked to porovnam s Nynou ktore mame ako timove oblecenie tak tento Assos je oproti Nyne totalny shit.
https://www.assos.com/eu/equipe-rs-rain-jacket-targa-173701.html
Inak aktualne na BD nemaju uplne ze zle ceny na Assos kratasy ( hlavne damy by si vedeli vybrat za fajn ceny ) ...
https://www.bike-discount.de/de/assos?p=1&o=14&n=48&f=237007
A tak isto aj na bike24...
https://www.bike24.com/bike-shorts-pants.html?manufacturerId%5B0%5D=639&searchTerm=&sort=
110e za Assos XC Bib Shorts je fajn, len mozno kazdemu "nesadne" farba...ale vlozku a strih maju top.