Heheheheh no precital som si cely thread, nemozem sa nez rehotat. Ci uz je historka pravdiva bo ne, niektore tie kecy stoja za to :D

vytiahnes sedlovku a das mu sedankou..pripadne vysie spominana pumpicka...a kufrom do holene je tiez bolestive...stav nudze zhodis prilbu a budes sa nou zahanat..na bajku je vela zbrani...este aj nahradna dusa sa da pouzit ako bic :evil: ...kazdopadne je to zverina...chcelo by to ist to znovu "sam" a mat zopar kamosov niekde za stromami..a ked sa objavi zlutak, tak to vyriesit serioznejsie a vo vacsi prospech cyklistickej verejnosti
A este po nich aj mozes hadzat aj stredove zlozenie, oni na teba pockaju kym si ho rozsrofujes :lol:

...a komare,klieste cierna diera...radsej budem sediet doma jojoj bo sa mi nic nestane.

Zabudli ste na defekty a traily zaspinene od prachu... Ja uz som sa rozhodol ako na to, aj na tych lesakov, zabijem dve muchy jednou ranou: moj cyklisticky dres pre rok 2009...

A teraz na vaznejsiu notu, ked uz je problem tak treba prvorado peclivo zvazit situaciu a rozhodnut sa pre jednu z alternativ: Fight or Flight. Ked je protivnik sam bez akehokolvek ohrozujuceho nacinia (pocita sa auto, pes, daky kus zeleza alebo cokolvek ine) tak sa da zvazovat ci to stoji za to vytiahnut si ten multifunkcniak a ked tak sa s tym nanho vytasit a divat sa ci divadielko zabera :D Inak uhanat ostosest dokym je cas :) Clovek nikdy nevie s akym chumajom moze mat do cinenia..... A lepsie si vec premyslet ako sa na to vykaslat a potom ked ten jeden jediny pripad z tych 100000 naozaj pride toho lutovat....
20.06.2008 - 23:50:22
00
Kur.a, po tebe čítať :evil: čo keby si občas po sebe prečítal :!:

a pocul si o tom ze kazdy clovek dokaze citat bez problemou ked je w slowe napisane prwe a posledne pismeno a stred je akokolwek porozhadzovany?nejde mi o to ze tak pisem ale tak kazdy wie po mne citat tak newim :)
20.07.2008 - 18:05:56
00
destik, tak čítať sa po tebe dá, to je pravda, ale zas by si mohol do toho svojho písania vniesť trochu kultúrnosti. Však kde sme, aby si všade písal "W" namiesto "V". Možno sa ti zdá strašne "cool" a "in", ale si na bikovom fóre, nie na pokeci :wink:
20.07.2008 - 19:33:00
00
tak Wieš je to zWyk,píšem takto už dosť dlho :)....ale len kWoli tebe sa to pokúsim odnaučiť :)
20.07.2008 - 21:09:05
00
Ešte k tým plynovým a airsoft pištoliam, si uvedomte, že ak na vás vyskočí nejaký agresívny pako, neviete, čo má so sebou a pravda je taká, že gaunera nezaujíma zákon, t.j. on má menší problém zohnať si načierno zbraň (a nie je to vôbec drahé), ako keby si chcel zbraň pre prípad takýchto stretov zaobstarať oficiálnou cestou bezúhonný vysokoškolsky vzdelaný človek (a to viem veľmi dobre, o čom hovorím)! Vy vytiahnete airsoftovú flusačku, on vytiahne nejakú vyklepanú ČZ vz. 27 alebo 56 (obzvlášť nepríjemná mrcha), a akí ste BOLI frajeri?
Na druhej strane, pokiaľ by do vás začal skákať ochranár a bezdôvodne vás fyzicky napadol, o lesníkovi mávajúcom puškou to platí dupľom (a podnapitom triplom :P ), platí zásada, že v tom okamihu prestal byť hájený (verejným činiteľom je len do okamihu, kým neprekročí právomoci) a môžete použiť akýkoľvek prostriedok na jeho pacifikáciu. A ideálne je zmenežovať príjazd 158ky, chlapci tiež nejakú činnosť vykázať musia, ožratý ozbrojenec príde o papiere a možno aj o robotu a roznesie sa zvesť, čo sa mu neoplatilo na niekoho skúšať.
Takže v praxi snáď ten kaser (beztak s nožičkami ešte krútiacimi sa do kruhu a dychčiac ostošesť by váš bitkársky výkon stál za milú bačkoru) alebo útek. To vytiahnutie sedlovky alebo čohokoľvek podobne pripevneného, to by som chcel vidieť!
V reále sa mi nikdy nič také nestalo... a čo sa týka divočákov, väčšina zvestí o konfliktoch prasiatka s človekom je z prostredia poľovníkov, a tam je dosť pravdepodobné, že prasiatko malo ten najlepší dôvod byť nasraté - mne sa napr. na zimnej hrebeňovke Inovca stalo, že zrazu sprava zašušťalo a okolo nás, pred nami aj za nami, prebehlo stádo sviniek... nebyť istej afinity medzi človekom a prasaťom, nemali by sme ani tie naše domáce! Len teda na tie s mladými dajte pozor... tam sa vám môže stať, že prasiatka si vás prídu zvedavo obzrieť a bude nasledovať preventívny útok. Okrem toho ak vás včas počujú, pracú sa z cesty.
20.07.2008 - 21:32:59
00
Heh, tak to si mal pekný zážitok, ja by som sa s nimi rád trošku pobil :D

tato vetasa nadherne vynima v spojeni z tvojim podpisom
PS : este som vsetko nedocital, tak sory za OT ale co citam zatial (1.str.) tak to by som nejak riesil, ale zasa hentaky zrdi, mozu byt nevypocitatelny, vytiahne nozik a co potom ?? :shock:
20.07.2008 - 23:28:27
00
Mne by sa aj tak najviac páčilo,ako by tie sedlovky vyťahovali :D.By ma bil po hlave,alebo by sme sa dohodli,nech počká,kým vytiahnem sedlovku,že ho s ňou chcem zbiť :D.Že....,,ujooo počkajte,vytiahnem na Vás sedlovku" :D:D:D
20.07.2008 - 23:30:51
00
preco ze "ujo" skor "ty parchant skvreny, toho sedla boli aj ric, tak si predstav, co ti zostane z hlavy" :twisted:
alebo kamos ma poplasnu pistol, a ten blb ju nosil do skoly, uz som len cakal, kedy ho nejaka ucitelka nasere :twisted: :lol:
a neni az taka tazka, ak podem na dlhsie nekam, tak ju budem poziciavat
PS : najvacsia sranda je vystrelit v PB v podchode, to vsetci ludia hned lahnu na zem (zatial to neskusal, a hadam ho to nenapadne...)
PS2 : aj v garazi sa to mrten oziva, zalahne v usiach a kebyze na niekoho strielas z <1.5m tak ho to riadne moze popaliit tie sadze...
20.07.2008 - 23:51:18
00
ešte raz: kým vytiahnete "hračkárske" pištole, myslite na to, že zmrd môže vytiahnuť skutočnú
k tomu zaliehaniu v ušiach: srandy ako strieľanie v miestnostiach bez chráničov končia často poškodením sluchu, takže nebuďte blbci... nie všetko čo vidíte v telke má niečo do činenia s realitou (napr. s bežnou 9 mm Luger sa vám nemusí podariť prestreliť čelné sklo auta... hoci cez plechy prejde autom aj naprieč... a to nevravím o tom, že keby ste sa pokúšali ako vo filme vystreliť z auta cez sklo von, tak vám takmer určite vyrazí bubienky a ešte môžete chytiť sklo do očí, v horšom prípade vlastnú guľku do brucha)
21.07.2008 - 00:23:26
00
jj, v hollywoode suu sami supermani, uni su nesmrtelny, nekrvacaju ani po bitke, ktora by znamenala otras mozgu zlomenu chrbtichu, nos, panvu frakturu lebky a oni znovavstanuu, utru trochu krvi pri ustach a bijuu sa dalej 8)
ale nemysli si ze henta poplasna je taka rana ako naozajstna, je to supa, ale VOBEC nie taka, aby to niec poskodilo...
a este 1 vec, chalani prosim nepustajte sa z "cudzimi" do bitky, nikdy, ale NIKDY neviete ci nema nejaky nozik alebo pistol ... a vlese vas "zakole" a zahrabe aj z bikom, a uz sa povozitetak mozno po oblakoch ... NESTOJI to za to...
PS : som ateista :twisted: :lol:
21.07.2008 - 10:23:17
00
Ja som tiež raz stretol ochranára na turistickom chodníku, (zjavne nebol cyklistický :lol: ) a ujo ochranár mi povedal: "tu na bicykli nemáš čo robiť, choď naspäť, inak to bude za 500." To bol asi jeden z mála ochranárov, ktorí vedia odpustiť... keby som mal smolu tak prinajlepšom zaplatím 500sk alebo by ma ochranár ešte aj dobil... :D
30.07.2008 - 22:59:16
00
no tak to ochranary neboli....
30.07.2008 - 23:30:39
00
ochranar to bol lebo mal aj take frajerske ochranarske tricko :D ale este sa asi len zaucal, lebo nemal so sebou ziadne zbrane , chvalabohu :lol:
31.07.2008 - 10:31:45
00
a keby aj zbraň mal tak čo?
môže ju použiť len v rámci nutnej obrany alebo krajnej núdze
a tým že by si sa naňho vyšplouch by nenastalo jedno ani druhé
a ak prekročí právomoci, má problém on a nie ty
31.07.2008 - 23:41:18
00
a keby aj zbraň mal tak čo?
môže ju použiť len v rámci nutnej obrany alebo krajnej núdze
a tým že by si sa naňho vyšplouch by nenastalo jedno ani druhé
a ak prekročí právomoci, má problém on a nie ty


Tak trocha mi to pripomina tu znamu vetu, ze cintoriny su plne nahrobnych kamenov s napisom "Mal prednost v jazde.". Ostatne si domysli.
01.08.2008 - 08:14:48
00
keyboard_arrow_up