Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
savings Shimano TL-LR11 sťahovák matice Center Lock s vnútorným uťahovaním
13,69 € savings
MOC 23,99 €Zaregistroval som tento kluc
Nato že by som ho pouzil len na demontaž,lebo tie kotuce su napriklad pre mna absolutne nepoužitelne /niečo ako lacne plastove pedale/ a na SMRT64 alebo MDR-C som potreboval kluc na inu maticu...
savings Shimano TL-LR11 sťahovák matice Center Lock s vnútorným uťahovaním
13,69 € savings
MOC 23,99 €Je určený presne na tu maticu, ktorú postol na poslednej fotke...
rs955i ak len jednorazové použitie tak beriem ze je to zbytočne vyhodenych 20€ 🙂
Táto hadam jediná je aj - aj,ak keď nie je to vnútorné ako na kazetu👍
To skosenie zubov spôsobuje, že mi preskakuje na Shimano centerlock matici.... predtým na nejakej inej matici (Tektro?)som to dokázal použiť, teraz mám problém....zrejme o čosi tenšia matica 🤔
Ako si z tohoto zistil akú maticu má na mysli?
Hej, to je pravda, že tie matice majú rôzne hrúbky....teraz s novým kotúčom prišla cca 2x hrubšia ako tá, čo bola na biku....
Ale to nič nemení na fakte, že to skosenie tam robí viac škody ako úžitku....
Do mojej dielne pribudol takýto praktický narážač puzdra pre teleskopickú sedlovku Fox transfer2 faktory kashima 2021