inflácia - cena komodity stúpa....na tomto bazáre nájdeš výhodné ponuky naprieč spektrom maximálne na prsty dvoch rúk....zvyšok drahší ako nové veci z DE, alebo cena neadekvátna stavu, alebo neoveriteľné km a dĺžka používania.
Mne sa nezdá že je to málo peňazí. Mne len príde divné, že cez víkend sa ten bike predával za 160€ a zrazu dnes sa ten istý bike (predpokladám že je to ten istý len zmenil majitela, inak by to bola sakra náhoda...) predáva za 400€...nič viac, nič menej. Ale ak je to tak OK tak môj príspevok považujte za bezpredmetný...
Ja som skôr narážal na toto -> takýto rozhovor...
1- za koľko si to kúpil?
2- za 5000-
1- tak to ťa oklamal...
2- ako to myslíš?
1- on to od nich kúpil za 4000. To je celý on, lacno kúpi a draho predá...
Pokračovanie rozhovoru a vysvetlenie...
2- koľko ti žere ten bager?
1- asi 5l/hodinu
2- tak prečo berieš 35€/h
1- však čo si myslíš, zadarmo tu budem?
Ahaaaa...
Však ale keď si niekto vystriehne hocikde na internete alebo v reále niečo tak venoval energiu do toho striehnutia. Keď to niekto chce kúpiť tak mu to predá, kupujúci má asi iné starosti ako číhať na najlepšiu príležitosť...
Hádam ťa prekvapuje že sa ozvala trafená hus z Piešťan, so 405 predanými inzerátmi a poznámkou v profile: ,,Užívateľ má zákaz pridávať inzeráty natrvalo z dôvodu 'Porušenie pravidiel bazáru'."
pre ujasnenie pojmov... šmelina= je hovorové označenie pre zakázaný, nedovolený, pokútny, čierny obchod s tovarom...
samozrejme, ak to niekto považuje za šikovnosť, prosím je to jeho uhol pohľadu... závisí hodne aj od osobnostného hodnotového systému... btw, obchodník na rozdiel od šmelinára platí dane a odvody...
Ludi, co lacno kupia a draho predaju by som urcite nenazyval smelinarmi...ved toto je princip obchodu.Kazdy obchodnik sa snazi lacno nakupit a co najdrahsie predat.
Nakup a predaj je otazka ponuky a dopytu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked sa ti zda malo panazi
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/mestske/4488397/csepel-royal-56cm.html
tiez ho predávam z dôvodu - "mám príliš veľa bicyklov"
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/mestske/4488397/csepel-royal-56cm.html
tiez ho predávam z dôvodu - "mám príliš veľa bicyklov"
Mne sa nezdá že je to málo peňazí. Mne len príde divné, že cez víkend sa ten bike predával za 160€ a zrazu dnes sa ten istý bike (predpokladám že je to ten istý len zmenil majitela, inak by to bola sakra náhoda...) predáva za 400€...nič viac, nič menej. Ale ak je to tak OK tak môj príspevok považujte za bezpredmetný...
už aj také som videl.
1- za koľko si to kúpil?
2- za 5000-
1- tak to ťa oklamal...
2- ako to myslíš?
1- on to od nich kúpil za 4000. To je celý on, lacno kúpi a draho predá...
Pokračovanie rozhovoru a vysvetlenie...
2- koľko ti žere ten bager?
1- asi 5l/hodinu
2- tak prečo berieš 35€/h
1- však čo si myslíš, zadarmo tu budem?
Ahaaaa...
Hádam ťa prekvapuje že sa ozvala trafená hus z Piešťan, so 405 predanými inzerátmi a poznámkou v profile: ,,Užívateľ má zákaz pridávať inzeráty natrvalo z dôvodu 'Porušenie pravidiel bazáru'."
šmelina= je hovorové označenie pre zakázaný, nedovolený, pokútny, čierny obchod s tovarom...
samozrejme, ak to niekto považuje za šikovnosť, prosím je to jeho uhol pohľadu... závisí hodne aj od osobnostného hodnotového systému... btw, obchodník na rozdiel od šmelinára platí dane a odvody...
Nakup a predaj je otazka ponuky a dopytu.