pista Aj keď som to neplánoval v tejto nešťastnej téme plnej pachutí a zbytočných emócií, rád by som Ti poprial ešte veľa km v plnom zdraví a všetko dobré do roka 2023 !
Inak, len aby to niekto nebral prilis vazne Je to tema o zabave, nie o pachuti , leda z elektrolytu Ak sa da slobodne hejtovat, tak je nutne to vyuzit, nie ?
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Poprosím vysvetlenie:
1. Aký je rozdiel pri jazde na ebajku s výkonom 200W a jazde na bicykli s výkonom 200W.
2. V čom je lepšie/prirodzenejšie/bicyklovejšie/športovejšie vyviezť sa lanovkou s bicyklom na kopec a pustiť sa po traili, ako keď si to niekto vyšliape s tým výkonom 200W s pomocou motora a rovnako sa spustí dolu kopcom?
3. Na cesťáku jazdím sám, sem tam sa pripletiem do nejakej skupiny alebo sa s nejakým samotárom potiahneme. Bol som prekvapený, ako dokáže už jeden spolujazdec zľahčiť jazdu na cestnom bicykli. Predtým som jazdil iba MTB, tam to bolo iba o psychike. Na ceste to naozaj cítiť. V pelotóne je to úspora až 40% údajne. Aký je rozdiel uľahčiť si to pomocou ebajku, oproti jazde v skupine?
4. Videl som video alebo čítal ako jeden Američan keď fúka silný vietor, sadne na bicykel, odvezie sa po vetre 200 míľ a manželka príde po neho autom. Nemá bicykel ale plachetnicu? Tiež sa to hejtuje, keď ide niekto po vetre?
pista Aj keď som to neplánoval v tejto nešťastnej téme plnej pachutí a zbytočných emócií, rád by som Ti poprial ešte veľa km v plnom zdraví a všetko dobré do roka 2023 !
Dakujem. Je tu uz ten cas - zelam vsetkym pohodu, zdravie, dobrych partakov a pekne kilometre.
Poprosím vysvetlenie:
1. Aký je rozdiel pri jazde na ebajku s výkonom 200W a jazde na bicykli s výkonom 200W.
2. V čom je lepšie/prirodzenejšie/bicyklovejšie/športovejšie vyviezť sa lanovkou s bicyklom na kopec a pustiť sa po traili, ako keď si to niekto vyšliape s tým výkonom 200W s pomocou motora a rovnako sa spustí dolu kopcom?
3. Na cesťáku jazdím sám, sem tam sa pripletiem do nejakej skupiny alebo sa s nejakým samotárom potiahneme. Bol som prekvapený, ako dokáže už jeden spolujazdec zľahčiť jazdu na cestnom bicykli. Predtým som jazdil iba MTB, tam to bolo iba o psychike. Na ceste to naozaj cítiť. V pelotóne je to úspora až 40% údajne. Aký je rozdiel uľahčiť si to pomocou ebajku, oproti jazde v skupine?
4. Videl som video alebo čítal ako jeden Američan keď fúka silný vietor, sadne na bicykel, odvezie sa po vetre 200 míľ a manželka príde po neho autom. Nemá bicykel ale plachetnicu? Tiež sa to hejtuje, keď ide niekto po vetre?
Podla komentarov,co tu zazneli,to nie su cyklisti,pokial vyuzijes zariadenie.
Takze aj ludia co jazdia parky,su iba slabosi a nie pravi bikeri?
Pre niekoho je pozitok zrejme iba vyslapat kopec a dole za trest
Pre mna je to opacne.
tak to musi mat dobru manzelku, ked sa chodi len tak vozit autom 400mil, len aby podporila manzelove bicyklovanie....daj prosim ta link kde si to cital, alebo teda sledoval video...
aby som nebol OT tiez sa mi stalo, ze som do kopca obehol ebajkera, ktory isiel pomalicky bez pomoci...akonahle som sa dostal predneho, tak mu to zacalo kvilit a presvistal okolo mna najlepsie bolo, ze o 200m dalej sa otocil a spustil naspat..bolo to na ceste do smokovca...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Je zaujímavé že baterková a elektrická prípomoc inde nikomu nevadí:
- že baterka je v aute a štartuje motor - kazí to tradičné štartovanie kľukou
- že baterka je v čelovke - kazí to príjemný zaužívaný pohyb pri svite mesiačika
- že baterka a motor je v erotických pomôckach - úplne to mnohým pokazilo tradičný sex
- že motor vo vŕtačke pokazil zábavu z tradičného krútenia kľukou pri vŕtaní - minule som navrtal o 10 dier viac ručne ako kolega s elektrickou vŕtačkou. Mali ste ho vidieť ako fučal...
- baterka v diaľkovom ovládači pokazila radosť z pohybu pri prepínaní programov
- hnusná elektrická prípomoc pokazila tradičné pranie
- motorová prípomoc zničila úplne radosť z člnkovania, raz sa mi podarilo len s veslami do kopca predbehnúť motorový čln
- motor v miešačke som odstránil, ak si chcem zamakať, tak miešam betón za svoje
- motorovú prípomoc v ústrednom kúrení neuznávam, to je pre lenivcov
- a uznajte - motor v píle pri ťažbe dreva? kto to kedy videl.... načo vláčiť to hebedo, keď ručná pílka váži tak desatinu tej motorovej. A naviac je závislá na energii z paliva. Také obmedzenie je o ničom...
však v poriadku, ak to zvýši produktivitu tvojej práce tak používaj motorovú prípomoc ale bicykel už nie je šport alebo relax? A na druhej strane ak je pre teba relax jazdiť na motorke, tak prečo sa uspokojiť so slabým výkonom e-bajku a neísť rovno do silnejšej e-motorky?
Ja napríklad nehejtujem e-bikerov a ani mi nevadí keď ma niekto predbieha .. .ale dosť mi vadí keď ľudia tliachajú sprostosti aby obhájili neobhájiteľné a keď argumentujú odveci extrémami aby to "ich" vyznelo normálne
nedavno som videl jeden standup kde chlapik zadrel,ze transgender sportovkyne su v pohode pokym si na moze stavit....mal tusaka,ze ta "slecna" z 11tkami botaskami bude vitazka
Ono jadro pudla asi tkvie v tom, preco sa emotorkari tak strasne dozaduju toho, aby boli povazovani za "rovnocennych" beznym "nemotorovym" cyklistom. Clovek jazdiaci (a niekedy aj slapajuci) na babete taku potrebu nema. Proste povie, ze sa vozi, na ryby, do obchodu alebo len tak pre zabavu. Ale e-moto bikeri sa casto udieraju do prs ze oni su "cyklisti", "sportovci", "narobime sa este viac ako na beznom biku".
No nie. Ani jeden z vas to nekupil preto, aby sa "narobil viac". Vymyslene a vyrobene to bolo prave s opacnym cielom, narobit sa menej. Preto sa to aj vola dopomoc. A preto si to aj viaceri odblokuju a pripadne slapanie uplne "deaktivuju" a vozia sa len motorom.
A je to ok, kazdy nech sa vozi na com chce. Ale tie pseudoargumenty aj spravanie sa potom vyznievaju detinsky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dakujem. Je tu uz ten cas - zelam vsetkym pohodu, zdravie, dobrych partakov a pekne kilometre.
Podla komentarov,co tu zazneli,to nie su cyklisti,pokial vyuzijes zariadenie.
Takze aj ludia co jazdia parky,su iba slabosi a nie pravi bikeri?
Pre niekoho je pozitok zrejme iba vyslapat kopec a dole za trest
Pre mna je to opacne.
Som čítal v inej téme, načo je dobrý parťák........
https://www.mtbiker.sk/forum/post1900973.html#p1900973
tak teraz už chápem ebikerov
Svojho času som to zažil v Dolomitoch,robil som si radosť na kopcekoch na moto,a tam tých ľudí hore čakal autobus s prívesom a dolu ich zvažal...😉
aby som nebol OT tiez sa mi stalo, ze som do kopca obehol ebajkera, ktory isiel pomalicky bez pomoci...akonahle som sa dostal predneho, tak mu to zacalo kvilit a presvistal okolo mna
- že baterka je v aute a štartuje motor - kazí to tradičné štartovanie kľukou
- že baterka je v čelovke - kazí to príjemný zaužívaný pohyb pri svite mesiačika
- že baterka a motor je v erotických pomôckach - úplne to mnohým pokazilo tradičný sex
- že motor vo vŕtačke pokazil zábavu z tradičného krútenia kľukou pri vŕtaní - minule som navrtal o 10 dier viac ručne ako kolega s elektrickou vŕtačkou. Mali ste ho vidieť ako fučal...
- baterka v diaľkovom ovládači pokazila radosť z pohybu pri prepínaní programov
- hnusná elektrická prípomoc pokazila tradičné pranie
- motorová prípomoc zničila úplne radosť z člnkovania, raz sa mi podarilo len s veslami do kopca predbehnúť motorový čln
- motor v miešačke som odstránil, ak si chcem zamakať, tak miešam betón za svoje
- motorovú prípomoc v ústrednom kúrení neuznávam, to je pre lenivcov
- a uznajte - motor v píle pri ťažbe dreva? kto to kedy videl.... načo vláčiť to hebedo, keď ručná pílka váži tak desatinu tej motorovej. A naviac je závislá na energii z paliva. Také obmedzenie je o ničom...
Nikto vám vaše e-motorky neberie, ak má niekto zdravotný alebo iný hendikep tak to úplne rešpektujem.
Ale keď už ideme do tých extrémov, vaše porovnávanie sa s cyklistami je ako keď transgender ,,športovkyne´´ súťažia so ženami
https://www.dagospia.com/rubrica-30/sport/trans-rugby-nbsp-ora-che-federazione-rugby-francese-ha-aperto-270643.htm
Ja napríklad nehejtujem e-bikerov a ani mi nevadí keď ma niekto predbieha .. .ale dosť mi vadí keď ľudia tliachajú sprostosti aby obhájili neobhájiteľné a keď argumentujú odveci extrémami aby to "ich" vyznelo normálne
Nikto vám vaše e-motorky neberie, ak má niekto zdravotný alebo iný hendikep tak to úplne rešpektujem.
Ale keď už ideme do tých extrémov, vaše porovnávanie sa s cyklistami je ako keď transgender ,,športovkyne´´ súťažia so ženami
https://www.dagospia.com/rubrica-30/sport/trans-rugby-nbsp-ora-che-federazione-rugby-francese-ha-aperto-270643.htm
No nie. Ani jeden z vas to nekupil preto, aby sa "narobil viac". Vymyslene a vyrobene to bolo prave s opacnym cielom, narobit sa menej. Preto sa to aj vola dopomoc. A preto si to aj viaceri odblokuju a pripadne slapanie uplne "deaktivuju" a vozia sa len motorom.
A je to ok, kazdy nech sa vozi na com chce. Ale tie pseudoargumenty aj spravanie sa potom vyznievaju detinsky.