Chystáme sa ja Mrssti a dvaja bikeri (niesú z fóra) na Donovaly
- ak nenastanú komplikácie alebo zmeny pôjdeme vlakom 30. júla zo Žiliny do Ružomberka ... odtiaľ si to pekne vyšlapeme na Donovaly.
- zdržíme sa tam do nedele (to už bude len cesta domov)
- plánujeme nejaké výjazdy o ktorých vie viac Mrssti, a to v dňoch št-pi-so
- budeme radi ak sa pridajú prípadne aj nejakí domáci bikeri, ktorí nám môžu ukátať nové úseky a podobne ... takže kto by mohol dojsť ozvite sa tu
vďaka > LP
posledný komentár: 1. 4. 2025 o 14:46
z lava: mimi, polo, milanbb55
z lava: milanbb55, mimi, polo, ?, mrssti, berco, papier
opraveny bowden
Ticho vám závidím. rád by som tam bol aj ja.
Dajte sem mapku s trasami kadiaľ ste to brúsili po kopcoch.
v popolniku vymenena kazeta s inkriminovaneho bajku
no to aj ja...ale aj tak robila zlobu ta kazeta...podla aktualnych info bohuzial ten bike skoncil a chalan musi zostat na donovaloch kym ostatok ide na bike...smola no
v popolniku vymenena kazeta
heh boh vie ako by sa zatvarili keby sme im to tam nechali
dali sme vyjazd bez neho ale zato z novou bikerkou jankou. sli sme na kozi chrbat. pocasie vyslo, vyhlady ok. fotky snat pridaju chlapci. skoda, ze nemozem ist aj cez vykend. je to tam nadherne
a Bystričanom za sprevádzanie cez Bystricu
takže náš program:
>I.deň: cesta na Donovaly + obhliadka okolia
>II.deň: po zelenej cez Bully až na Šachtičky a hore po modrej (alebo zjazdovke) na Pánsky diel a zjazd po modrej do BB odtiaľ busom/bikami na Donovaly
>III.deň: po žltej do Kroytnice odtiaľ po modrrej až do Hiadeľského sedla a po červenej na Kozá chrbát odtiaľ až na Donovaly po červenej ... v kuse zjazdné!!!!!!
>IV.deň: hore na Novú hoľu po zjazdovke a na Zvolen po červenej odtiaľ na Malý Zvolen a späť
>V.deň: obhiladka Donovalov + cesta domov
more photos>>>>>>>