Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes bola idealna teplota -2 stupne… takze nebola ani moc zima a vsetko bolo zamrznute… od BK po Pezinsku babu bolo dost snehu (cca 10 cm) a cim som bol blizsie k Babe, tak to bolo horsie… ale cestou naspat uz tam boli asi 3 stopy od bikov a hned sa islo lepsie… ak to vydrzi cez vikend, tak sa to paradne vyjazdi..
vcera to bolo na BK super, hoci dolu v meste je uz vsetko roztopene. Sneh zacinal zhruba od poldru nad Knizkovou dolinou. Trail Svaty vrch bol paradny, potom som zbehol dole k Malemu Slavinu a ten kratky usek Cerovej drahy nad nim bol tiez dobry, ale ta cast CD pod nim uz bola smyklava, najprv som sa zlakol ze mam defekt, no bola to len primrznuta stopa. Najzaujimavejsim zazitkom bol prejazd cez brod na SV3, kompletne bol zamrznuty a presiel som cez neho po lade aj ked trochu praskal
mozem potvrdit ze podmienky sa odvcera zmenili - sneh sa topi, v nizsich polohach je na ceste suvisla vrstva brecky, vyssie je ta brecka pokryta snehom. Povodny plan ist na Somar som prehodnotil na Kozom chrbate, dalej by som asi uz viac tlacil ako bikoval. Ani okolo BK to nebolo bohvie co, v tom mokrom snehu sa smykalo smerom hore aj dole a po rovine bolo treba poriadne zabrat. Ak to cez vikend zamrzne tak to bude poriadne klzisko.
Ahoj
Dávaš sem nádherné fotky aj s popisom a co veľmi oceňujem, máš tam GPS. Teda poľahky viem kde to je a viem si pripadne naplánovať cestu. Nemusím hľadať podľa neurciteho popisu kde to je. Ostatní sem dávajú tiež úžasné fotky, len škoda, že tam nie je GPS.
Chcem sa Ta spýtať.
Akým foťákom fotíš. Mobil ci zrkadlovka.
Ako pridávas sem na forum k fotkam GPS?
Stačí nastaviť v mobile ci foťáku zaznamenávanie GPS a potom len uploadovat sem na fórum a vybavene. Všetko je už prednastavené.
Ci treba vybrať niečo v nastaveniach tu na fóre aby to priradilo odkaz na GPS, pripadne aj akú mapu to ma zobrazovať.
Osobne mi velmi vyhovujú mapy.cz, pretože ich používam na navigáciu na biku.
Ďakujem za odpoveď.
Ranna kostovka cerstveho poprasku. Z nocnej cez Kacin, na MS a odtial do Stupavy. Zvaznice su trocha zradne, lebo pod popraskom je to miestami zladovatele. Na Rigeli a Cycl👁️pe som robil cerstvu stopu, slo to pomalsie, kvoli kruste, ale aspon neboli ziadne prekvapka pod snehom. Lezyne mi ukazoval -1° takze bolo aspon -3° 😁.
Ak fotka GPS data obsahuje, tak sa tie data vo fore zobrazia. Staci mat v nastaveniach sukromia povolenu moznost "Zobraziť GPS koordináty pri mojich fotkách".
Ale aj ak fotka GPS data neobsahuje, tak ked pridavas fotky do prispevku, tak este pred jeho odoslanim je pri kazdej fotke moznost "Pridať polohu fotky".
ITO
Ano, podla nazvu fotky, pokial ho autor nezmeni sa da asi poznat ci je to mobilom. Lebo mobil ma od vyroby nastavene datum a cas do nazvu fotky.
Ale ak autor zmeni nazov.
Fotky z 2016. Ktore su fotene mobilom a ktore fotakom? =)
Poznas to?
Pritom ako som sa pytal, tak mozno vukie aj odpise akym fotakom to fotil.
Navyse dnes je to este dalej a uz aj mobily su dost dobre vybavene kvalitnou optikou.
red1: rozklikni si detail kopcov a budes vediet .. to mobilom nie je mozne ani technicky,natoz kvalitativne, staci letmy pohlad,netreba ani rozklik
inak ale viem cim wukie foti ,celkom presne ,ale necham to na nom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Idem v nedeľu na garančný do Bajkule a premýšlam, že by som si potom vybehol rovno zašlapať hore na BK.
Ahoj
Dávaš sem nádherné fotky aj s popisom a co veľmi oceňujem, máš tam GPS. Teda poľahky viem kde to je a viem si pripadne naplánovať cestu. Nemusím hľadať podľa neurciteho popisu kde to je. Ostatní sem dávajú tiež úžasné fotky, len škoda, že tam nie je GPS.
Chcem sa Ta spýtať.
Akým foťákom fotíš. Mobil ci zrkadlovka.
Ako pridávas sem na forum k fotkam GPS?
Stačí nastaviť v mobile ci foťáku zaznamenávanie GPS a potom len uploadovat sem na fórum a vybavene. Všetko je už prednastavené.
Ci treba vybrať niečo v nastaveniach tu na fóre aby to priradilo odkaz na GPS, pripadne aj akú mapu to ma zobrazovať.
Osobne mi velmi vyhovujú mapy.cz, pretože ich používam na navigáciu na biku.
Ďakujem za odpoveď.
Ale aj ak fotka GPS data neobsahuje, tak ked pridavas fotky do prispevku, tak este pred jeho odoslanim je pri kazdej fotke moznost "Pridať polohu fotky".
Ano, podla nazvu fotky, pokial ho autor nezmeni sa da asi poznat ci je to mobilom. Lebo mobil ma od vyroby nastavene datum a cas do nazvu fotky.
Ale ak autor zmeni nazov.
Fotky z 2016. Ktore su fotene mobilom a ktore fotakom? =)
Poznas to?
Navyse dnes je to este dalej a uz aj mobily su dost dobre vybavene kvalitnou optikou.
....
Red1, ale ked chces sa pytat vukieho, musis ho oslovit cez zavinac, inak si to nemusi vsimnut...
inak ale viem cim wukie foti ,celkom presne ,ale necham to na nom