Netaraj, mal som ich niekoľko a nikdy sa mi to nestalo.
Tie problémy mala nejaká séria batérií, ktoré potom vymieňali v záruke, keď si dobre pamätám.
Aj androidom sa to stáva a dokonca ani zima nemusí byť.
Doma mame 3 rozne a robia to vsetky, dokonca 4ty stary SE to robil tiez. Ale mala by to byt vraj vlastnost Li-Pol bateriek resp asi len niektorych. li-ion sa tak nespravaju.
Ale chapem tvoju reakciu, maju ju povecsinou vsetci majitelia jablciek 😁
Tak tak, aj niektoré androidy to robia...mne vždy zmrzne, keď urobím pár fotiek v mraze (stačí aj okolo 0), zapnúť sa podarí vždy až doma, kde je cez 20 stupňov (LG G6).
To je divne,dokonca by som povedal aj nesúvisiace. (Uz urobené stare fotky su lredsa uložené a malo by byt lautr jedno, aké ma teraz fotak nastavenia)
Ale kedze som tak tomu naviedol (aj) ja, skusim pohľadať.
No neviem... Už keď sa zohrial tak to ide... Čudné toto... Bude to asi chladom ale prečo, veď to vonku fotilo... Ale zas mal som fon v bočnom vrecku nohavíc a možno sa tam zohrieval mojím teplom...
Nemam ich rad koli tomu ze mi nevyhovuju a nerobia veci tak ako chcem ja. Androidy to zvladaju. Pre mna su jablka len pre jednoduchych ludi alias amikov. Proste konzumentov obsahu. Ano, dobre fotia a ano to diktovanie je super, ovela lepsie ako na androide.
nuz jablko je des. ale EU nariadenie o 5r podpore telefonu len pripravuje. a keby aj bolo platne - ktore z telefonov dokazu tych 5r fungovat? cize ako kolvek mi jablko nevyhovuje, naucil som sa stym zit a zatial zostavam u tejto znacky aj ked nadseny niesom.
To je to americke hnutie "Right to repare" - pravo na opravu. Preto pustil Apple do sveta program kde si mozes kupit nahradny diel za cenu ktoru oni maju v tych ich obchodikoch spolu so servisom.
Ale dosiahli aj nejake ine veci - hlavne aby apple obmedzil blokovanie dielov ktore nepochadzaju od nich. Teraz vidis len hlasku, ze pouzivas neoriginalny diel a ze nenesu zaruku, ale telefon funguje dalej. Na druhej strane sa v minulosti dali baterky na iPhonoch v porovani s androidmi celkom jednoducho vymenit. Ale uz nejaku dobu to nesledujem, tak neviem ci Apple nieco nezmenil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie problémy mala nejaká séria batérií, ktoré potom vymieňali v záruke, keď si dobre pamätám.
Aj androidom sa to stáva a dokonca ani zima nemusí byť.
Ale chapem tvoju reakciu, maju ju povecsinou vsetci majitelia jablciek 😁
Ale kedze som tak tomu naviedol (aj) ja, skusim pohľadať.
Ps, edit; odpovede su obkročmo:)
Li poly znášajú chlad horsie
No ja nemôžem zato, že ty jablká nemáš rád
no prave na tom co som mal predtym mi po necelych 3 rokoch odislo GPS - nedokazal najst polohu, a fotak nedokazal zaostrit.
Ale dosiahli aj nejake ine veci - hlavne aby apple obmedzil blokovanie dielov ktore nepochadzaju od nich. Teraz vidis len hlasku, ze pouzivas neoriginalny diel a ze nenesu zaruku, ale telefon funguje dalej. Na druhej strane sa v minulosti dali baterky na iPhonoch v porovani s androidmi celkom jednoducho vymenit. Ale uz nejaku dobu to nesledujem, tak neviem ci Apple nieco nezmenil.
https://www.youtube.com/watch?v=EPYy_g8NzmI