Povodne som chcel na karbonove kola XTR-ku, no predsalen som sa ulakomil na Garbaruk z tunajsieho shopu s cenovkou pod 200. Tak snad vydrzi aspon dve sezony
jo, celkom pekna rolka dosla. Cakal som ale ze bude newmen paska a uz aj nalepena, takto to je vyhodnejsie Odhadom mozno 6-8 kolies z toho bude mozne spravit.
Attachment:
tesatubeless.jpg
Zaujímavé. Na moje kolesá bola taká, čo sa nelepí, ale iba natiahne, čiže ju vieš zhodiť a zase nahodiť - napríklad pri oprave výpletu.
Takmer súčasne dorazili moja prvá žiletka (budem tarmac volať Swrček) a náš prvý pes (budeme stafíka volať Milly). Všetko farebne zladené, iba netuším, kedy pri štenati ten cesťák poskladám ?
Určite sa mu venujte čo najviac prvé mesiace. V budúcnosti sa Vám to mnohokrát vráti a činnosti, ktoré sú pre veľa majiteľov psov náročné až nezvládnuteľné, pre Vás nebudú problém. Ale to platí u všetkých plemien rovnako...
Vyosený čap do tlmiča, pár klzných puzdier do zásoby a axiálne ložisko pod strunu, ktoré dúfam že splní čo od neho očakávam a nepridá ďalšie starosti 😑
TF tuned robi take teflonove kruzky, akurat ze z UK je draha doprava. Mozno najdes niekoho kto ti to vytoci z teflonu. Malo by to tiez pomoct.
Tiež som to bral z UK ale doniesla mi to kamošova sestra, ktorá prišla domov na sviatky. A áno pozeral som aj tú vatiantu od TF ale vravím si nebudem trocharit keď ložisko tak poriadne... No tak mam 🤣
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zaujímavé. Na moje kolesá bola taká, čo sa nelepí, ale iba natiahne, čiže ju vieš zhodiť a zase nahodiť - napríklad pri oprave výpletu.
Napravime to. Dal som ramu pacik a psovi nepacik.
To budu vianocne emocie. Prislo im luto, ze je to sukin syn
tak keď šteniatko dojde poštou, všetci sa tešia že prežilo
Tiež som to bral z UK ale doniesla mi to kamošova sestra, ktorá prišla domov na sviatky. A áno pozeral som aj tú vatiantu od TF ale vravím si nebudem trocharit keď ložisko tak poriadne... No tak mam 🤣
Set Prime baroudeur, tufo swampero 40 front, 36 rear, 2x 160 deore discs, 3x GP 5000S TR na žiletku