dnes toho asi uz vela nepribudne tak mozem bilancovat. Cca 11 000 km na bikoch, 1400 km nabehanych a 229 km naplavanych. Konecne rok bez nejakeho "lockdownu" alebo zranenia, ktore by mi obmedzilo trenning. Len velka hanba mi, ze som na MTB-cku najazdil len 125km
Toto je môj úplne posledný príspevok na fóre
Dnes aktivita už žiadna, včera ma seklo parádne na túre so psami, ledva sa plazím po dome. Zajtra musí byť lepšie, nový rok treba začať bikom
Veľa km to nie je, ja som skôr na tie výškové metre Vyšlo z toho celkom pekné číslo - 26,23 😊
No a niečo málo som stihla ešte nabehať.
Všetkým prajem veselého Silvestra a veľa šťastných km v tretrách, teniskách, vibramoch, či v plavkách v novom roku
Rok 2022
Január :673 km
Február :452 km
Marec :737 km
Apríl :692 km
Máj :1010 km
Jún :713 km
Júl :977 km
August :1094 km
September :446 km
Október :861 km
November :591 km
December :202 km+spinning 240 km
Spolu :8448 km
Prevýšenie :48696 m
Výjazdy :108
Nech Nový rok Vám splní Vaše tajné priania, anjeli nech Vaše cesty chránia a problémy nech sa Vás stránia Šťastný nový rok Vám prajem Štefan
Ja to už včera ukončil s Rapha500+skoro 8000m výškových , aby ma to bavilo. Ale veru mám dosť, dávam par dni pauzu. Všetko dobre v novom roku vám prajem
tohtorocna statistika, moj najaktivnejsi rok
7500 km na biku, z toho 3260km na cestaku, zvysok MTB, 250 km ine aktivity, mesiac a pol bez aktivit kvoli zdravotnym pataliam. kiezby buduci rok bol aspon taky, okrem tych zdravotnych problemov samozrejme 😉
Taky uplne priemerny rok, 2. v poradi z 3 zaznamenavanych, v GConnecte mam o parsto km viac, asi duplicity plus nieco neprenesene, neriesim, jazdim pre radost a pohyb, ked/kym sa da
lenivy som bol v decembri za nulu, takze som to nezaokruhlil na 7, ale napriek tomu rocne max a mam kam stupat, a vyslo aj celkovych "365", aj ked niektore dni len tak narychlo so psom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslim ze to bude niekde okolo hranice 71 000 ak pozriem posledne tvoje vyjazdy
..za dva dni svoj najazd uz asi nezdvojnasobim:)..bude to tak 37000km a okolo 194000m...
Rozdiel oproti minulemu roku:
Total distance: +7km
Total hours: -6hrs
Active days: -18days
Total elevation: -21805m
Vyskove poklesli kvoli expanzii do vacsieho priestoru
2022: mínus 1000 km, plus 1 dieťa
Dnes aktivita už žiadna, včera ma seklo parádne na túre so psami, ledva sa plazím po dome. Zajtra musí byť lepšie, nový rok treba začať bikom
Veľa km to nie je, ja som skôr na tie výškové metre
No a niečo málo som stihla ešte nabehať.
Všetkým prajem veselého Silvestra
Január :673 km
Február :452 km
Marec :737 km
Apríl :692 km
Máj :1010 km
Jún :713 km
Júl :977 km
August :1094 km
September :446 km
Október :861 km
November :591 km
December :202 km+spinning 240 km
Spolu :8448 km
Prevýšenie :48696 m
Výjazdy :108
Nech Nový rok Vám splní Vaše tajné priania, anjeli nech Vaše cesty chránia a problémy nech sa Vás stránia Šťastný nový rok Vám prajem Štefan
7500 km na biku, z toho 3260km na cestaku, zvysok MTB, 250 km ine aktivity, mesiac a pol bez aktivit kvoli zdravotnym pataliam. kiezby buduci rok bol aspon taky, okrem tych zdravotnych problemov samozrejme 😉
času bolo malo, prace vela
z toho asi 450km na pasikoch
Edit: PINY neblazni, ta prva veta, nie, prosim