Este tak pochopim pouzitie zabavnej pyrotechniky o polnoci na prelome rokov, ale ze podaktori zacinaju oslavovat novy rok aj pre casove pasmo Iranu, Saudskej Arabie a pod. ,to uz je na potukanie si celo.
Ze časové pásmo. Keby to bolo aspoň okolo celej hodiny, ale to je furt.
Včera som bol v OC Nivy a mamička blondínka (pozn. redakcie: milf, ale nebola simply clever, iba simple asi) so synacikom možno 13-14 ročným odchádzali s dvomi krabicami nejakej pyrotechniky. Reku super, na toto treba decka učiť.
cosi pisali media, ale co som ja pocul tak tam boli kuklaci kvoli drogam. takze je velmi pravdepodobne ze kuklaci pri zasahu pouzili zableskovy granat, ci jak sa to vola. zatial neviem nic viac, ale dvere uz su na tej herni, resp byvalej herni su uz vymenene
Hned prvy den v roku som si riadne zavaril Prilis nahlas som riesil, ci je toto vtip, alebo nie. Bolo to medzi vtipmi, ale hlodalo vo mne podozrenie, ze v skutocnosti to nie je vtip. Teraz musim cusat a ticho riesit unosnost uchytu na lampu
Môžem ja je..t celé vedenie vnútrom rámu. Čo za *#* toto vymyslel. Hadičky plné piesku, takže nejdú vytiahnuť bowdeny, keď ich vytiahnem, tak ich zase neviem vyčistiť aby som tam dal nové, kúpil som si pekné jagwire bowdeny a môžem ich tak nechať na poličke, lebo na sedlovku ide hadička s 5.5mm vnútorným priemerom, ale na radenie iba 4.5mm, takže sa mi tam 4.5mm bowden tesne nevojde a to nehovorím ako som čaroval, aby som prešiel novým bowdenom okolo zahnutej sedlovej trubky.
ludia sa pytaju preco su niektore znacky take "predrazene" ked Canyon stoji polovicu... nuz, aj pre toto - vnutorne vedenie sa da spravit lowcostovo ako Canyon, alebo poriadne ako to maju tie "predrazene" znacky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ps,edit,: viem, ani Pariz Dakar uz nie je to, co byvalo
Včera som bol v OC Nivy a mamička blondínka (pozn. redakcie: milf, ale nebola simply clever, iba simple asi) so synacikom možno 13-14 ročným odchádzali s dvomi krabicami nejakej pyrotechniky. Reku super, na toto treba decka učiť.
EDIT: lto PF 2023, aj tejto kliatbe!
Ako na Novy Rok, tak po cely rok